BIAŁY kocurek 8 mies MA FORUMOWY DOM. za TM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 03, 2014 21:07 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

i jak?

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt paź 03, 2014 21:08 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

To już pytanie do drugiej strony :201461
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie paź 05, 2014 8:19 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

No więc po kolei:
Jesli chodzi o Lexusa to totalnie bezstresowy, wyluzowany i bezproblemowy kot.
Od razu leżał na człowieku, na rękach mruczał, nie chował sie po kątach, zwiedzał pokój. Chcicałam go izolowac w 1 pokoju, ale ktoś musiał z nim być, sam nie chciał. Jak moje koty weszły warczał, ale nie fukał.
Od wczoraj zwiedza całe mieszkanie - wszędzie juz wchodzi, apetyt mu dopisuje, ale suchego nie chce - tylko saszetki felixa. Lepsze puszki sa w drodze - Faliway też, jutro powinno dotrzeć.

Jesli chodzi o moje koty: najbardziej obawiałam się reakcji mojego najstarszego kocura - a okazało się, że niepotrzebnie - na początku posyczał trochę, ale teraz juz toleruje malucha, zresztą Kalina tymczaska i ciamajdka też obserwuja się z bezpiecznej odległości.
Największy problem jest z jednym kotem (moim byłym tymczasem) - syczy, warczy, fuka, wydaje dziwne dżwięki i wrecz wczoraj zapędził małego w róg... dzisiaj nafukał i pacnął łapą na moją ciamajdę, z którym razem sie wychowywali od maleńkiego :(
Kiedys jak miałam tymczasy to 1-2 dni syczał na nie a potem juz razem ganiali i sie bawili, więc mam nadzieję że niedługo mu przejdzie.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Nie paź 05, 2014 17:58 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

Myślę, że nie należy się martwić na zapas :-) To dopiero drugi dzień...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Nie paź 05, 2014 19:18 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

Też tak myślę. Dzisiaj chciał go atakować ale do łapoczynów nie doszło. Po południu już troche lepiej.
Byłam z nim u rodziców (mieszkają w bloku obok) mama się w nim zakochała (a mówiła "po co ci kolejny kot") oczywiście totalny luz - chodził, zwiedzał, leżał mamie na rękach, mruczł, łasił się - jest przekochany :1luvu:
Apetyt ma niesamowity !!! Poza normalnym jedzeniem Zjadł sparzoną piers z kurczaka i mnóstwo serca wołowego.
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Nie paź 05, 2014 19:26 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

Kolejny kot, który będzie totalnie rozpieszczony... 8)
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon paź 06, 2014 19:33 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

Bardzo się cieszę, każdy uratowany kot, to teraz tak jakby 20 kotów znalazło dom.
Miał szczęście.
Dziękuje.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon paź 06, 2014 20:49 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

Justyno, zmień tytuł...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto paź 07, 2014 7:38 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

Witam. Z kotami (poza tym jednym nadal syczącym ) calkiem dobrze, razem jedzą (nawet z jednej miski ) chodzą, obserwują się, Lexus zaczyna zaczepiać dla zabawy.
Natomiast od wczoraj wcale nie chce siedzieć na kolanach.... pierwszy i drugi dzień chodził gł. za moim synem, mnie chyba nie lubi :( Specjalnie dużo czasu poświęcałam w weekend moim kotom, aby nie były zazdrosne a on siedział gł. z synem i jego dziewczyną, ale do nich też juz tak nie przychodzi - woli drapak, albo nawet dywan.
Jak nawet go wezmę na kolana to zaraz zeskakuje .... może na razie ma więcej atrakcji i jeszcze mu to wróci.
Dzisiaj akcja odrobaczania.
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Wto paź 07, 2014 7:47 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

Tak sobie leżał w pierwszej godzinie u nas:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ulubiona miejscówka:
Obrazek
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Wto paź 07, 2014 7:51 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

Ale cudenko :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 07, 2014 12:36 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

Myślę, że chce nasiąknąć zapachem nowego stadka... :wink: Przychodził codziennie wieczorem wylegiwać się na mnie i trudno było go zdjąć wtedy... kocha mizianie, na pewno mu nie przeszło!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Śro paź 08, 2014 12:32 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

U mojej mamy na kolanach:
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Śro paź 08, 2014 19:34 Re: BIAŁY kocurek 8 mies. w DT, szuka opiekuna wirtualnego

chyba się rozpływa z rozkoszy... :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon lis 03, 2014 13:51 Re: BIAŁY kocurek 8 mies MA FORUMOWY DOM

Witam.
Dzisiaj mija równo miesiąc odkąd Lexus jest u mnie. Może nie ma wielkiej miłości z moimi kotami, nie tulą się, nie myja nawzajem, zdarza sie że któryś nawet pacnie łapą ale nie groźnie, są wspólne zabawy, gonitwy, jest akceptacja:
Obrazek
Obrazek

Trochę urósł, ale nadal jest drobniutki.
Obrazek
Obrazek

Bardzo lubi siedzieć na balkonie - niestety teraz coraz zimniej więc pozostaje mu oglądanie świata przez okno
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Jagooda

[poprzednia][następna]