Dzisiaj nad ranem UMARŁ najsłodszy koteczek LALUŚ :( [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 09, 2014 22:23 Re: Pomocy! Mały Ufoludek o urodzie laleczki na parkingu...

Royal Canin baby cat suche - jutro Ci kupię i wyślę. Dorzucę też coś do weta.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lip 09, 2014 22:49 Re: Pomocy! Mały Ufoludek o urodzie laleczki na parkingu...

kicikicimiauhau podaj mi proszę nr konta na pw, podeślę kilka złotych - nie wiele, ale grosz do grosza ... <3

Klaudia Czyli jednak nie bierzesz kocurka do siebie?
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro lip 09, 2014 23:18 Re: Pomocy! Mały Ufoludek o urodzie laleczki na parkingu...

Na razie nie wiem na czym stoję (co dolega kotkowi), muszę mierzyć siły na zamiary, a też mam trudną sytuację obecnie. Do tego Marysia nie jest u mnie nawet miesiąca, nic jeszcze przy niej nie robiłam. Sama nie wiem czy nie jest nosicielką jakichś chorób, bo nie miała badań krwi, ani testów na białaczkę czy inne, na razie było to niemożliwe, żeby nawet ją osłuchać. Ledwo jeszcze się lubią z Kitkiem. Ze zdrowym kotkiem ciężko, a tu mowa o wodogłowiu i padaczce, gdzie ja nigdy nie miałam do czynienia z chorymi kotami. Nie wiem z czym to się je, więc nie jestem w stanie dać deklaracji na 100% na tą chwilę :((

klaudiafj

Post » Śro lip 09, 2014 23:28 Re: Pomocy! Mały Ufoludek o urodzie laleczki na parkingu...

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję :1luvu:
Mały śpi już w transporterku, przed chwilą zrobił kupkę do kąta, bez krwi i robaków. Strasznie kocha człowieka, na zabawki nie patrzy, tylko głasków się domaga - takie biedactwo :cry: Zmęczony jest, jutro zrobię maluszkowi zdjęcia, zobaczycie tę główkę :( Taki kochany dzieciak, tak nam go żal :( :placz:
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 10, 2014 0:02 Re: Mały Ufolek, wodogłowie? Potrzebna karma, wsparcie na we

Przyślij nr konta na priva. Dam na kociaka.
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Czw lip 10, 2014 7:39 Re: Pomocy! Mały Ufoludek o urodzie laleczki na parkingu...

klaudiafj pisze:Royal Canin baby cat suche - jutro Ci kupię i wyślę. Dorzucę też coś do weta.

Mam możliwość zdobycia 4kg za 80zł razem z wysyłką.
Gdyby zrobić zrzutkę to na przyszły wtorek, środę byłby już w domu.

http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... tten/31440
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw lip 10, 2014 7:54 Re: Mały Ufolek, wodogłowie? Potrzebna karma, wsparcie na we

Dorzucę choć parę złotych, poproszę o nr konta.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 10, 2014 8:38 Re: Mały Ufolek, wodogłowie? Potrzebna karma, wsparcie na we

Kici.., może nic mu nie będzie. FAkt, że ten jego słodki wygląd moze być skutkiem nietypowej budowy główki, ale nie jest to jakoś ekstremalnie. Chyba, że zdjecia tego nie oddają.
Na razie może bądź dobrej myśli.
Ważne, żeby się 'odpasł' i miał dobry humor.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lip 10, 2014 8:43 Re: Mały Ufolek, wodogłowie? Potrzebna karma, wsparcie na we

Mam
morelowa pisze:Kici.., może nic mu nie będzie. FAkt, że ten jego słodki wygląd moze być skutkiem nietypowej budowy główki, ale nie jest to jakoś ekstremalnie. Chyba, że zdjecia tego nie oddają.
Na razie może bądź dobrej myśli.
Ważne, żeby się 'odpasł' i miał dobry humor.

Mam nadzieję, ale to jego zachowanie... Za chwile pokaze glowke
Erin pisze:Dorzucę choć parę złotych, poproszę o nr konta.

Dziękuję :1luvu: Jesli na karmę, to najlepiej na konto Meg11
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 10, 2014 8:45 Re: Mały Ufolek, wodogłowie? Potrzebna karma, wsparcie na we

Obrazek
Obrazek
Nie interesuje sie zwierzakami, zabawkami, tylko czlowiekiem... chodzi za nogami, miauczy, zeby go glaskac, przytulac, calowac...
Obrazek
W poniedzialek pojedzie do weta, czytalam o Bizonku... na pewno badania rtg itp zeby byc na 100% pewnym... oby to nie bylo to :cry: On tak kocha mocno caly swiat, nikomu krzywdy nie zrobi.. nawet podczas kąpieli byl taki spokojny... ktos go wyrzucil, to pewne... tylko dlaczego? On jeast cudowny... koty na niego o dziwo nie reagują, troszkę Greta pofuczala, a on nic nie wie, o co chodzi...
:( :( :(
Ostatnio edytowano Czw lip 10, 2014 9:44 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 1 raz
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 10, 2014 9:40 Re: Mały Ufolek, wodogłowie? Potrzebna karma, wsparcie na we

Aż poszłam się przyjrzeć Moreli. Ona ma taki nawis nad brwiami, tyle , że jest dość puchata, ale jednak jakby mniejszą główkę... W przeciwieństwie do Migdała, który wygląda jak łasica :?
Nie ma co dywagować, póki wet go porządnie nie obejrzy.
Super by było jakby się znalazł 'przytulny' domek. Będziesz go ogłaszać?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw lip 10, 2014 9:48 Re: Mały Ufolek, wodogłowie? Potrzebna karma, wsparcie na we

Podczas kąpieli siersc mu sie ulizala i ta glowka.byla.wyrazna.. moze to co innego, jakis uraz???
Na razie.nie.bedę oglaszac, wpierw diagnoza i dalsze leczenie, on caly czas chce na ręce,, takie kochane malenstwo ... Bizonek mial glowkę wiekszą, moze stanie sie cud i to nie to.. Taki biedny malec..
kicikicimiauhau

Post » Czw lip 10, 2014 9:59 Re: Mały Ufolek, wodogłowie? Potrzebna karma, wsparcie na we

za pomyślną diagnozę :ok: :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw lip 10, 2014 10:00 Re: Mały Ufolek, wodogłowie? Potrzebna karma, wsparcie na we

Może to po prostu zniekształcenie jakieś porodowe. Kotek jest prześliczny!!! Też poproszę o nr konta i adres.

klaudiafj

Post » Czw lip 10, 2014 10:04 Re: Mały Ufolek, wodogłowie? Potrzebna karma, wsparcie na we

Obrazek
violet pisze:za pomyślną diagnozę :ok: :ok:

Dzięki... Mam taką nadzieję :ok: Chcialabym, zeby byl kociakiem jak kazdy inny, a on tylko z czlowiekiem, zabawek w ogole nie rusza, patrzy za reką :-( Apetyt ma, na szczescie
klaudiafj pisze:Może to po prostu zniekształcenie jakieś porodowe. Kotek jest prześliczny!!! Też poproszę o nr konta i adres.

Chcialabym, zeby tak bylo. A nawet jesli to wodoglowie (odpukac) to i tak bedzie mial szczesliwe zycie, ale wierze, ze to nie to
Zaraz posle pw, dziekuję :)
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]