Moderator: Estraven
Justa&Zwierzaki pisze:mziel52 pisze:Pozostaje oblepić Wieliczkę ogłoszeniami, że osoba, która tego a tego dnia tu i tu adoptowała kociaka, proszona jest o pilny kontakt - i Twój telefon.
Tylko że ja do Wieliczki mam bardzo daleko , ja mieszkam w Tychach i nie moge moich zwierzaków na długo zostawić samych a nie znam nikogo z Wieliczki kto by mógł mi pomóc:(:(
marivel pisze:A może dobrze trafił czarnulek? Ja mam jednego kocurka z akcji f. Zwierzęta Krakowa w M 1 w Krakowie. 7 października będzie 7 lat jak jesteśmy razem. Podpisaliśmy umowę, Pani, która się opiekowała dzwoniła do nas, wizyt nie było bo to 300 km. Byliśmy umówieni, że jeżeli nie dogada się z starszakiem, to oddamy go Pani. Bardzo się nim przejmowała bo był przerażony i kaleki.
Ja jak bywałam w Krakowie w M1 to przekazywałam info o Kocurku.
Nie jestem najlepszym domem, ale dziki kulawy łaciaty tchórzyk ma się dobrze.
Bungo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:mziel52 pisze:Pozostaje oblepić Wieliczkę ogłoszeniami, że osoba, która tego a tego dnia tu i tu adoptowała kociaka, proszona jest o pilny kontakt - i Twój telefon.
Tylko że ja do Wieliczki mam bardzo daleko , ja mieszkam w Tychach i nie moge moich zwierzaków na długo zostawić samych a nie znam nikogo z Wieliczki kto by mógł mi pomóc:(:(
Z Wieliczki jest Kinya
CoToMa pisze:Czy udało Ci się czegoś dowiedzieć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 30 gości