Lord w Dt u Halbiny. Metamorfoza Jego Lordowskiej Mości.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 06, 2014 8:07 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Zapytaj czy Pani ma balkon zabezpieczony w całości lub czy to zrobi inaczej nie ma o czym mówić... :twisted:
U mnie np cisza jeśli chodzi o kociaki, jak chciałabym, żeby ludzie dzwonili wcześniej tak tego nie robią (prócz jednego telefonu, mam nadzieję, Państwo się zdecydują) i telefonu z wczoraj gdzie babka się pyta, a te kociaki się urodziły w domu, a ja w chlewie i więcej się Pani nie odezwała... :ryk:

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pt cze 06, 2014 9:06 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Halbina, no bo MASZ! :twisted: ;)
W końcu siedzisz sobie w tym fundacyjnym biurze, pijesz kawkę i zarabiasz miliony (czyli jak my wszyscy z resztą), a pani ma wymagania co do kota :twisted: :P Tsaaa... też to "kocham"...
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt cze 06, 2014 16:37 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Dlatego nie lubię od razu robić metryczek i opisów... no i ogłoszeń... kotów w typie rasy, od razu się zaczyna...
Ale pani jest - widzę - zdecydowana, pod pewnymi warunkami... więc może mi przejdą nerwy o te pytania... A balkon musi być zabezpieczony. Jeśli dojdzie do siebie, to będzie też piękny i niestary, a i charakter ma fajny, więc dom najlepszy tylko wchodzi w grę! (zresztą jak dla każdego podopiecznego :wink: )
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt cze 06, 2014 19:39 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

I jak, są już wyniki badań? Wyszło coś niepokojącego?

myamya

Od: Czw cze 23, 2011 12:16

Post » Pt cze 06, 2014 20:25 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Właśnie, jak wyniki?

OlaLola

Post » Pon cze 09, 2014 19:20 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Wszystko w porządku?

myamya

Od: Czw cze 23, 2011 12:16

Post » Pon cze 09, 2014 19:29 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Halina po fejsie biega nie ma czasu na stare, dobre forum... :ryk:

OlaLola

Post » Wto cze 10, 2014 14:43 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Czekałam, aż mi Kasia napisze... oszczędnie w końcu napisała tak: "Czynniki wątrobowe i nerkowe w normach. Ma anemię i obniżony poziom kreatyniny. Kot jest silnie wychudzony.".
Co do fejsa... fakt, siedzę na nim, choć powinnam pisać pracę dyplomową, został mi tydzień... :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Śro cze 11, 2014 12:34 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Kreatynina przy anemii chyba jest wynikiem jakiegoś tam rozpadu czerwonych krwinek, gdzieś tam kiedyś przy jakimś kocie mi się o uszy obiło. Czyli sumując to kolesia wystarczy odpaść, tak? No i kochać, pieścić, tulić :)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw cze 12, 2014 11:57 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Taka jest sugestia lekarza naszego. I zmiana diety na wysokobiałkową. Apetyt dopisuje, preferencja diety mięsnej/puszkowej, Lordzik regularnie się upomina o jedzonko, zagaduje o porcyjkę... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Nie cze 15, 2014 11:40 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Info od Halbinki o naszym Lordziku :1luvu:

Lord dostał szwungu
biega po mieszkaniu
trochę przytył
ale wygląda koszmarnie, z boków wycięte, na grzbiecie ma irokeza
nie daje już sobie wycinać dredów i filcu nożyczkami, do Aliny na wygolenie pójdziemy za tydzień/10 dni
miziak jest i śpi już z nami w łóżku
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

OlaLola

Post » Nie cze 15, 2014 19:25 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

:ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie cze 15, 2014 20:12 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Irokez na młodzieżowo. Fajnie,ze młodziak śpi w łóżku :1luvu:

beata1973

Od: Czw gru 08, 2011 8:24

Post » Pt cze 20, 2014 19:19 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Kot już nie straszy kośćmi sterczącymi, ale nadal nie nadaje się do pokazania, bo jeszcze nie był u fryzjera...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Śro lip 02, 2014 20:38 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Potrzebuję pomocy, mam dwie fajne ankiety i zdecydowane domy. Ale jeden w Poznaniu, drugi w Opolu. Proszę o pomoc w znalezieniu wolontariuszy lub forumowiczów, którzy przeprowadzą wizyty przedadopcyjne... Do Opola jeszcze zaryzykowałabym zawożenie kota, ale do Poznania... A państwo są gotowi po niego przyjechać...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

[poprzednia][następna]