DYMNE ZAPALENIE oskrzeli MAJĄ SUPER DOMY

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 29, 2013 21:51 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Jeszcze prośba do Bagienki...mogłabyś zrobić fb temu staruszkowi?
viewtopic.php?f=1&t=159325

jeśli się uda,to wejde w pracy ok 17 30,jeśli nie,to dopiero po 19 00,dlatego bardzo prosze o podnoszenie wątku

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Nie gru 29, 2013 21:59 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Mam nadzieję, że nam się uda - naprawdę mocno w to wierzę :) Ja odpowiedzi jeszcze od Pana Michała nie dostałam, poczekamy zatem. Może uda Ci się do tej Pani dodzwonić rano, daj znać jakby co.

Oczywiście wątek będę podrzucała :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie gru 29, 2013 22:06 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

justyna8585 pisze:Jeszcze prośba do Bagienki...mogłabyś zrobić fb temu staruszkowi?

jeśli się uda,to wejde w pracy ok 17 30,jeśli nie,to dopiero po 19 00,dlatego bardzo prosze o podnoszenie wątku

Ok, jak najbardziej :ok:
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Nie gru 29, 2013 22:20 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

To ja już trzymam za jak najszybsze wyciągnięcie malucha ze schronu :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie gru 29, 2013 22:21 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Mam nadzieję, że uda nam się znaleźć dla malucha transport, trzymajcie proszę kciuki :)
Obrazek

aannee99

Post » Nie gru 29, 2013 23:47 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

aannee99 pisze:Mam nadzieję, że uda nam się znaleźć dla malucha transport, trzymajcie proszę kciuki :)

trzymam :ok:
A tak zapytam niesmiało,czy nie mogłabys wziac tez tego drugiego kociaczka na DT?dopóki troszke się nie podkuruje,a MY będziemy domu szukali....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 30, 2013 9:04 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Bagienka pisze:
justyna8585 pisze:Jeszcze prośba do Bagienki...mogłabyś zrobić fb temu staruszkowi?

Ok, jak najbardziej :ok:

Zapraszam na wydarzenie kociego staruszka:
https://www.facebook.com/events/400116563455485/
udostępniajcie :!:
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Pon gru 30, 2013 9:19 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Dzień dobry! :)

Koci staruszek udostępniony u mnie, trzymam mocno kciuki i za niego :)

BOZENAZWISNIEWA Rozmawiałam na ten temat z Justyna już na początku, Ona zapytała mnie właśnie czy nie mogłabym wziąć rodzeństwa, że jeden koteczek zostanie u nas na DS, a drugiemu będziemy domku szukać, ale odmówiłam Jej ponieważ nie ukrywam, że finansowo się po prostu tego boję, nie wiem czy podołałabym temu, maluchy zdrowe nie są, nie wiem jak sytuacja się rozwinie, czy nie wyjdzie coś jeszcze ( oby nie! ). Maleńka też leży mi na sercu, wieczorem myślałam i o kocurku i o jego siostrzyczce, ale muszę mierzyć siły na zamiary. Nie wiem, naprawdę nie wiem ...

Podpowiedzcie coś ... :oops: Jeśli chodzi o miejsce u nas w domu, to nie ma problemu, o nasze serducha dla zwierząt i miłość do nich - tego u nas również pod dostatkiem, chodzi jednak o finanse, czy z dwoma chorymi kociakami sobie finansowo poradzę?.
Obrazek

aannee99

Post » Pon gru 30, 2013 10:05 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

mogę Cię wesprzeć 20 kg karmą suchą w styczniu (zaraz na początku)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon gru 30, 2013 10:20 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

mamaGiny Nie ukrywam, że to byłoby naprawdę duże wsparcie, bardzo dziękuję - już teraz :1luvu: Ja w miarę swoich możliwości pomagam kociakom w potrzebie tu na miau jak tylko mogę - bazarki, ale nie zawsze mam taką możliwość, niestety :( Obecnie sytuacja jest taka jak jest, okres po świąteczny nie jest zbyt fajny finansowo. Oczywiście liczę się z tym, że wizyty u weta będą potrzebne, że leczenie dalsze również, a dwa kociaki, to jednak większe wyzwanie 'finansowe' w przypadku gdy są to kociaki chore. Więc bardzo dziękuję za takie wsparcie i za dobre serducho :1luvu:

Damy radę .. damy ... mocno wierzę w to, że te zapalenie oskrzeli uda się pokonać raz dwa i że nic innego się nie wykluje.
Pozostaje jednak kwestia transportu, nie mam pomysłu - żadnego. Odpowiedzi od Pana Michała z Bla Bla Car nie otrzymałam,
wiem że Justyna rano miała dzwonić do jednej Pani, która na tej trasie będzie jechała, wczoraj próbowała się do Niej
dodzwonić, ale bez skutku - zobaczymy dzisiaj.

Maleńka siostrzyczka kocurka również leży mi na serduchu, naprawdę ... damy jej również schronienie - w prawdzie tymczasowe, ale damy. Dziękuję mamaGiny za zadeklarowaną pomoc :1luvu:

Proszę tylko, zorganizujmy transport, szukajmy .. ja nie mam w tym doświadczenia, nie wiem gdzie mam uderzać, gdzie prosić :(
Obrazek

aannee99

Post » Pon gru 30, 2013 10:45 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

No to dobrze,że ja weźmeisz.Ja nie jestem "przy kasie", bazarek jakis zrobie na ten cel tymczasika.Poprosze o obrobienie mi kilku zdjęc meg 11 na pewno pomoże :) Ważne,żeby ja stamtąd zabrac JUŻ i potem będziemy główkować :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 30, 2013 10:48 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

BOZENAZWISNIEWA :1luvu: dziękuję!

Wysłałam kolejne zapytanie odnośnie transportu kociaków, czekam na odpowiedź :) - napisałam do Pana Roberta, o którym pisała Bagienka :)
Niestety Pan Michał ( z Bla Bla Car )nie może nam pomóc w transporcie, napisał że bardzo chciałby, ale brak czasu i miejsca w samochodzie :(
Ostatnio edytowano Pon gru 30, 2013 10:52 przez aannee99, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

aannee99

Post » Pon gru 30, 2013 10:51 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

aannee99 pisze:mamaGiny Nie ukrywam, że to byłoby naprawdę duże wsparcie, bardzo dziękuję - już teraz :1luvu: Ja w miarę swoich możliwości pomagam kociakom w potrzebie tu na miau jak tylko mogę - bazarki, ale nie zawsze mam taką możliwość, niestety :( Obecnie sytuacja jest taka jak jest, okres po świąteczny nie jest zbyt fajny finansowo. Oczywiście liczę się z tym, że wizyty u weta będą potrzebne, że leczenie dalsze również, a dwa kociaki, to jednak większe wyzwanie 'finansowe' w przypadku gdy są to kociaki chore. Więc bardzo dziękuję za takie wsparcie i za dobre serducho :1luvu:

Damy radę .. damy ... mocno wierzę w to, że te zapalenie oskrzeli uda się pokonać raz dwa i że nic innego się nie wykluje.
Pozostaje jednak kwestia transportu, nie mam pomysłu - żadnego. Odpowiedzi od Pana Michała z Bla Bla Car nie otrzymałam,
wiem że Justyna rano miała dzwonić do jednej Pani, która na tej trasie będzie jechała, wczoraj próbowała się do Niej
dodzwonić, ale bez skutku - zobaczymy dzisiaj.

Maleńka siostrzyczka kocurka również leży mi na serduchu, naprawdę ... damy jej również schronienie - w prawdzie tymczasowe, ale damy. Dziękuję mamaGiny za zadeklarowaną pomoc :1luvu:

Proszę tylko, zorganizujmy transport, szukajmy .. ja nie mam w tym doświadczenia, nie wiem gdzie mam uderzać, gdzie prosić :(

Anuś, ode mnie masz 5 kg suchego Applawsa, wyślę po nowym roku - może być?
I jakbyś potrzebowała to i bazarek dałoby radę machnąć jakiś :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon gru 30, 2013 10:55 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

Spilett Dziękuję, kochana jesteś! :1luvu: Póki co organizujemy transport, mam nadzieję, że się uda, a za oferowaną pomoc - dziękuję bardzo :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Pon gru 30, 2013 11:01 Re: DYMNA, dłuższy włos 3 mies ZAPALENIE oskrzeli w schronie

aannee99 pisze:Spilett Dziękuję, kochana jesteś! :1luvu: Póki co organizujemy transport, mam nadzieję, że się uda, a za oferowaną pomoc - dziękuję bardzo :1luvu:

A proszę bardzo :) Jak przeprowadzę Perełsa na barfa to i tak będzie jeść suchego 10 gram dziennie, więc jak zostawię sobie 2 kg - to wyjdzie na długo, w żaden sposób nie przeżarłaby 7,5 kg po 10 gram :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

[poprzednia][następna]