Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Jeszcze prośba do Bagienki...mogłabyś zrobić fb temu staruszkowi?
viewtopic.php?f=1&t=159325
jeśli się uda,to wejde w pracy ok 17 30,jeśli nie,to dopiero po 19 00,dlatego bardzo prosze o podnoszenie wątku
aannee99 pisze:Mam nadzieję, że uda nam się znaleźć dla malucha transport, trzymajcie proszę kciuki
Bagienka pisze:justyna8585 pisze:Jeszcze prośba do Bagienki...mogłabyś zrobić fb temu staruszkowi?
viewtopic.php?f=1&t=159325
jeśli się uda,to wejde w pracy ok 17 30,jeśli nie,to dopiero po 19 00,dlatego bardzo prosze o podnoszenie wątku
Ok, jak najbardziej
aannee99 pisze:mamaGiny Nie ukrywam, że to byłoby naprawdę duże wsparcie, bardzo dziękuję - już terazJa w miarę swoich możliwości pomagam kociakom w potrzebie tu na miau jak tylko mogę - bazarki, ale nie zawsze mam taką możliwość, niestety
Obecnie sytuacja jest taka jak jest, okres po świąteczny nie jest zbyt fajny finansowo. Oczywiście liczę się z tym, że wizyty u weta będą potrzebne, że leczenie dalsze również, a dwa kociaki, to jednak większe wyzwanie 'finansowe' w przypadku gdy są to kociaki chore. Więc bardzo dziękuję za takie wsparcie i za dobre serducho
![]()
Damy radę .. damy ... mocno wierzę w to, że te zapalenie oskrzeli uda się pokonać raz dwa i że nic innego się nie wykluje.
Pozostaje jednak kwestia transportu, nie mam pomysłu - żadnego. Odpowiedzi od Pana Michała z Bla Bla Car nie otrzymałam,
wiem że Justyna rano miała dzwonić do jednej Pani, która na tej trasie będzie jechała, wczoraj próbowała się do Niej
dodzwonić, ale bez skutku - zobaczymy dzisiaj.
Maleńka siostrzyczka kocurka również leży mi na serduchu, naprawdę ... damy jej również schronienie - w prawdzie tymczasowe, ale damy. Dziękuję mamaGiny za zadeklarowaną pomoc![]()
Proszę tylko, zorganizujmy transport, szukajmy .. ja nie mam w tym doświadczenia, nie wiem gdzie mam uderzać, gdzie prosić
aannee99 pisze:Spilett Dziękuję, kochana jesteś!Póki co organizujemy transport, mam nadzieję, że się uda, a za oferowaną pomoc - dziękuję bardzo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], włóczka i 65 gości