Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata w DT,szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 07, 2014 14:31 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata DYMNA zapalenie oskrzeli :(

Zosik pisze:
Chiara pisze:
Zosik pisze:Na tymczas nie wezmę, bo mnie do marca będą mocno trzymały finanse i nie będzie mnie stać na leczenie, utrzymanie i obrabianie chorej koteńki.

Zosik, a jakby fundacja Pod Jednym Dachem zasponsorowała jej pobyt u Ciebie i koszty leczenia to dałabyś radę ? Jest osoba, której kotka zapadła w serce i chce ją utrzymać do czasu znalezienia domu. A tymczas taki jak Twój to byłby wygrany los na loterii! :1luvu: A ona z tych chodliwych, długo na dom nie będzie czekać...

Ja się bardzo boję takich deklaracji, bo już się tak wpakowałam i zostałam sama ze wszystkim...
Nie znam osoby, która deklaruje pomoc, więc muszę Ci zaufać. (Ja będę do marca na naprawdę ogromnym minusie i walczę aktualnie, żeby było mnie stać na podstawowe potrzeby).
Nie odmówię pomocy, bo by mi serce pękło.
Mam miejsce, więc jeżeli naprawdę dacie radę utrzymać koteczkę i zapłacić za jej leczenie, to organizujcie transport nawet dzisiaj.

Dogram szczegóły i przedstawię Ci konkretną propozycję, kochana! :1luvu:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Wto sty 07, 2014 16:01 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

Myślę, że warto szukać już transportu dla kotki do Częstochowy do Zosik. :ok:

Chiara

Post » Wto sty 07, 2014 16:25 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

Będę naprawdę szczęśliwa jeżeli kotka pojedzie na DT :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto sty 07, 2014 17:50 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

Potrzebny transport dla kici do Częstochowy. Nie jest daleko na szczęście. Poproszę o zaznaczenie tego w tytule wątku.

Kotka będzie podopieczną fundacji Pod jednym Dachem, która poniesie koszty jej utrzymania i lezenia, a dom tymczasowy zapewni jej u siebie Zosik.

Chiara

Post » Wto sty 07, 2014 17:54 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

Chiara pisze:Potrzebny transport dla kici do Częstochowy. Nie jest daleko na szczęście. Poproszę o zaznaczenie tego w tytule wątku.

Kotka będzie podopieczną fundacji Pod jednym Dachem, która poniesie koszty jej utrzymania i lezenia, a dom tymczasowy zapewni jej u siebie Zosik.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sty 07, 2014 17:59 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

Bardzo, bardzo się cieszę!.

Jeśli chodzi o transport, to może warto popatrzeć na Bla Bla Car?. Wczoraj na FB czytałam post jakiejś osoby, że nie poleca szukania transportu na Bla Bla Car, bo jakiś psiak uciekł, jakiś został oddany do schroniska na trasie, ale ... mi akurat udało się znaleźć bardzio dobry transport dla dymnych kociaków. Pan bardzo sympatyczny, zgodził się - napisał po dowiezieniu kociaków, że były bardzo grzeczne w podróży, że kochane. Za nie wielką opłatą zgodził się na przewiezienie maluchów w transporterku :) Mocno trzymam kciuki za transport dla tej cudownej koteczki!.
Obrazek

aannee99

Post » Wto sty 07, 2014 18:04 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

aannee99 pisze:Bardzo, bardzo się cieszę!.

Jeśli chodzi o transport, to może warto popatrzeć na Bla Bla Car?. Wczoraj na FB czytałam post jakiejś osoby, że nie poleca szukania transportu na Bla Bla Car, bo jakiś psiak uciekł, jakiś został oddany do schroniska na trasie, ale ... mi akurat udało się znaleźć bardzio dobry transport dla dymnych kociaków. Pan bardzo sympatyczny, zgodził się - napisał po dowiezieniu kociaków, że były bardzo grzeczne w podróży, że kochane. Za nie wielką opłatą zgodził się na przewiezienie maluchów w transporterku :) Mocno trzymam kciuki za transport dla tej cudownej koteczki!.

Musimy znaleźć jakiś naprawdę odopwiedzialny transport i najlepiej polecony, bo ryzyko jest za duże.

Chiara

Post » Wto sty 07, 2014 18:08 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

Obrazek

aannee99

Post » Wto sty 07, 2014 18:24 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

Ale świetna wiadomość :ok:

Idę na Fb zrobić porządek :wink:
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Wto sty 07, 2014 19:30 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

Dziewczyny - dziś wróciłam z wojaży noworocznych, ale chcę powiedzieć, że dobre kilka ( około 6 osób) pisało e-maile o kotę i dawałam im namaiary na adres e-mail założycielki watku i ten numer tel. który mi podała.
Jutro ogarniam forum, jak rozumiem mam przekazywać potem chętnym namiar na Zosik celem uzyskania odpowiedzi o kotkę ?
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 07, 2014 19:40 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

Monika_Krk pisze:Dziewczyny - dziś wróciłam z wojaży noworocznych, ale chcę powiedzieć, że dobre kilka ( około 6 osób) pisało e-maile o kotę i dawałam im namaiary na adres e-mail założycielki watku i ten numer tel. który mi podała.
Jutro ogarniam forum, jak rozumiem mam przekazywać potem chętnym namiar na Zosik celem uzyskania odpowiedzi o kotkę ?

Niech zdecyduje założycielka wątku. Jeśli kotkę uda się wyadoptować do dobrego domu zanim przyjedzie do Zosik będziemy się tylko cieszyć. :ok: Transportu i tak nie ma na razie.

Złożycielko wątku jesteś tu z nami ?

Chiara

Post » Wto sty 07, 2014 20:27 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

CatAngel :aniolek: zgodziła się pojechać z kotką w ten weekend.

Chiara

Post » Wto sty 07, 2014 21:48 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

Ja pracuje do 19 00,a jeszcze pochorowała się świnka,która jest u mnie na DT,codziennie po pracy do weta :(
ja jestem za tym,żeby pojechała na DT,wybierze się jej idealny dom.

Powiedzieć w schronisku,żeby ją zamknęli w klatce do weekendu? Tylko musi byc pewność,że pojedzie w weekend.Ja jutro będę na internecie najwczesniej ok 21 00, czy ktoś może dać mi znać np. smsem wcześniej?(602 180 396) chodzi o zamknięcie kotki.Mówiąc im, musze mieć 100 % pewność,że zostanie zabrana.

I jeszcze tak dla pewności piszę,że ja kotki nie widziałam, nie gwarantuje niczego,ani tego,że będzie zdrowa,ani charakteru.Nie chcę potem przykrych sytuacji.W schronie nie ma ani jednego wolontariusza,to są opisy schroniska.

Gdyby się udało,to byłaby to wielka szansa dla kotki

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto sty 07, 2014 21:51 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

justyna8585 pisze:Ja pracuje do 19 00,a jeszcze pochorowała się świnka,która jest u mnie na DT,codziennie po pracy do weta :(
ja jestem za tym,żeby pojechała na DT,wybierze się jej idealny dom.

Powiedzieć w schronisku,żeby ją zamknęli w klatce do weekendu? Tylko musi byc pewność,że pojedzie w weekend.Ja jutro będę na internecie najwczesniej ok 21 00, czy ktoś może dać mi znać np. smsem wcześniej?(602 180 396) chodzi o zamknięcie kotki.Mówiąc im, musze mieć 100 % pewność,że zostanie zabrana.

I jeszcze tak dla pewności piszę,że ja kotki nie widziałam, nie gwarantuje niczego,ani tego,że będzie zdrowa,ani charakteru.Nie chcę potem przykrych sytuacji.W schronie nie ma ani jednego wolontariusza,to są opisy schroniska.

Gdyby się udało,to byłaby to wielka szansa dla kotki

Zamykajcie ją na Boga, bo jak teraz zwieje to chyba sobie strzelę w łeb. CatAngel obiecała, że weźmie ją w weekend.

Podaj mi też namiary na schronisko i czas, kiedy można będzie po nią podjechać.

Chiara

Post » Wto sty 07, 2014 22:10 Re: Kotka mix BRYTYJCZYK 2 lata zapalenie oskrzeli :( agresy

Ja nie mam nic do gadania przy zamykaniu...Podaj mi proszę Twój numer...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

[poprzednia][następna]