Koty z Elektrociepłowni Siekierki - proszę o zamknięcie wątk

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 05, 2014 17:43 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki - DT poszukiwane s. 3

Gustaw jest kotem który zawsze bedzie najniżej w hierarchii, jest b. łagodny i niedominujacy jak na kocura. Obawiam się że każdy inny kot będzie go męczył. Na jutro jestem umówiona z dwiema osobami zainteresowanymi adopcją.
AnielkaG

Post » Nie sty 05, 2014 17:55 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki - DT poszukiwane s. 3

Ok, tak pisałam. Na pewno szybko znajdzie dom :ok:
Obrazek

mag.da.lena

Od: Nie lis 03, 2013 19:37

Post » Nie sty 05, 2014 18:53 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki

AnielkaG pisze:Fleur, swetry wełniane i polarowe jak najbardziej, inne rzeczy są za duże do klatek, a wypełniać nie mam czego.

ok, czyli tylko szmatki polar i wełna? bawełna, wiskoza odpadają?

Gustaw na pewno migusiem się zadomowi, u mnie na profilu też ściąga spojrzenia. ech, ładnemu łatwiej...

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Nie sty 05, 2014 19:21 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki - DT poszukiwane s. 3

Gustaw zachowuje się tak, jakby całe życie był w domu. Nie lubi tylko spać na fotelu, tylko pod, albo w pustej kuwecie. Fleur, wezmę wszystko, dostałam przedwczoraj torbe ręczników i juz prawie wszystko wykorzystane.
AnielkaG

Post » Nie sty 05, 2014 19:48 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki - DT poszukiwane s. 3

Anielko, szacun wielki! Tyle kotów w jeden dzień złapanych!

Teraz tylko żeby domy dobre udało się znaleźć, za to trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: (bo pomóc nie bardzo mam jak :oops: )

I za dom dla Gustawa :ok: piękny to i chyba długo czekał nie będzie :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon sty 06, 2014 0:55 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki - DT poszukiwane s. 3

podnoszę,koty pilnie czekają na adopcje

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Pon sty 06, 2014 16:59 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki - DT poszukiwane s. 3

Gwidon poszedł dziś do DS. Mam nadzieję że szybko się zaaklimatyzuje. Wieczorem przychodzą Państwo do Gwiazdeczki.
U Małgosi jest już trikolorka z Maszynowni - dwuletnia ładna spokojna kotka, już śpi na kanapie i zachowuje się jakby była cały czas w domu. Jutro trafi do niej burasek półroczny złapany w szatni w maszynowni (znaczy wpakowany do transportera).
Za jakiś tydzień będą do zabrania z lecznicy 3 trikolorki i buraska z maszynowni. :( Nie powinny wracać do tego piekła.

A Gustaw już nauczył się spać na fotelu. :) I zabawki ogarnął.
AnielkaG

Post » Pon sty 06, 2014 22:03 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki - DT poszukiwane s. 3

Oddane dziś: Gwidon, Gapcio (najmniejszy), zarezerwowane: Gustaw (jutro idzie, będzie mieszkał na ulicy obok) i Gwiazdeczka ( w czwartek ma wizytę) :D
AnielkaG

Post » Pon sty 06, 2014 22:05 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki - DT poszukiwane s. 3

:ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon sty 06, 2014 23:49 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki - DT poszukiwane s. 3

Doszłyśmy do wniosku, że koty nie powinny wracać do maszynowni i wszystkie którym się uda powinny mieć dom. Tam nie powinno być zwierząt, bo nikogo one nie obchodzą i nie mają nawet świeżego powietrza.
Moja Arielka dziś siedziała na oknie i śpiewała. Chyba nigdy albo od bardzo dawna nie widziała słońca i ptaków. Od lat była w ciemnym, brudnym, głośnym i gorącym miejscu. Była zachwycona drzewami i srokami za oknem. Ona jest starą kotką. A co dobrego czeka w takich warunkach koty które mają pół roku?
Najbardziej przykre jest to że to są koty które ktoś tam przyniósł. Które od lat były niedożywione i non stop rodziły kocięta. Nikt im nie pomógł. A są zupełnie oswojone i błagały o tę pomoc. Ludzkiej bezduszności nigdy nie zrozumiem.
Ostatnio edytowano Pon sty 06, 2014 23:54 przez AnielkaG, łącznie edytowano 2 razy
AnielkaG

Post » Pon sty 06, 2014 23:50 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki - DT poszukiwane s. 3

wystrzałowe adopcje :ok: :ok: oby tak dalej. trzymam kciuki.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pon sty 06, 2014 23:52 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki - DT poszukiwane s. 3

Dziękuję Tabo10 za pomoc w ogłoszeniach. :) Dzięki nim Gucio ma domek.
AnielkaG

Post » Wto sty 07, 2014 0:05 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki - DT poszukiwane s. 3

AnielkaG pisze:Oddane dziś: Gwidon, Gapcio (najmniejszy), zarezerwowane: Gustaw (jutro idzie, będzie mieszkał na ulicy obok) i Gwiazdeczka ( w czwartek ma wizytę) :D

Super! :D
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto sty 07, 2014 22:15 Re

Nie wiem, co powiedzieć - tak bardzo się cieszę :dance: Oby tak dalej :ok: No i powodzenia bohaterom życzę w nowych domciach :dance2:
kicikicimiauhau

Post » Wto sty 07, 2014 22:17 Re: Koty z Elektrociepłowni Siekierki - DT poszukiwane s. 3

Kociaki w nowych domach zachowują się przyzwoicie (no może jednym sikiem na pościel). Gucio jest już u nowego Pana.
Gwiazdeczka została sama (no w pokoju są jeszcze Iskierka i Arielka) i domaga się głośno uwagi.
AnielkaG

[poprzednia][następna]