Mruczysław + Mała v. Burczysława + mały biały Ktoś

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 31, 2013 12:44 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

ależ On jest fantastycznie pasiasty :D

jakby Was żaden Paluszek nie rozkochał w sobie, to możesz popatrzyć po lecznicach, np w NDMie niedawno widziałam ogłoszenie o kociętach 2,5tyg do wydania - pręguska

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw paź 31, 2013 12:55 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Chip i Dale
http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta ... -534779709
Piękne, przytulaśne. Dopiero kończą na m-ce. Chip to całuśny chłopczyk co jest faciem do nocnego ciumciania. Tylko on sie liczy. Dale zagaduje leżąc obok i zabawia rozmową. Obaj weseli, drapakolubni, kontaktowi, zabawowi...jak to dzieci.
Zreszta zapraszam (po lewej stronie) pod nick tam są nasze adopcje wystawione. Mamy sporo pięknot. Zwyklaki i kolorowe dziewunie. Lub na gamtree są też zapodane.
np Sasza pięknota
http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta ... -536948996
Sonia koty/ludzi lubiąca
http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta ... -536959332
Myszka i Mikusiek
http://www.gumtree.pl/cp-koty-i-kocieta ... 5537691652
...
Wszystkie nas i koty kochają i są nawykłe do futerek.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw paź 31, 2013 13:29 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

a może wpadniecie do mnie ? :wink:
mam kocięta np. cudownego Gucinka ,Rysia ,Bamboszka i Lumpka ,ten ostatni czeka na operacje nóżki .
Zapraszam ,zdjęcia na wątku .

Gucinek to cudowny pieszczoch dla którego człowiek i jego dotyk to najwspanialsza rzecz na świecie ,niestety ma niebieskie mało widzące oczka .Nie przeszkadza mu to w szaleństwach .

viewtopic.php?f=1&t=157040&start=810
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw paź 31, 2013 15:13 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

ewidentnie nie pasuje do dywanu... :roll: :ryk: :ryk: :ryk:

Dziś pójdziemy szczepić Mruczysława to rozejrzę się w przychodni po ogłoszeniach. W końcu Mruczysław jest własnie z tej przychodni, tzn tu został przyniesiony.

Aia, dla 2,5tyg musiałabym wziąć w pracy wychowawczy :ryk:

O rany tyle ogłoszeń w tym wątku :kotek: :kotek: :kotek: zobaczymy co będzie

fajerka

Od: Nie paź 20, 2013 11:55

Post » Pt lis 01, 2013 13:02 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

fajerka pisze:Aia, dla 2,5tyg musiałabym wziąć w pracy wychowawczy :ryk:

eeewentualnie 2 i pół miesiąca :lol: (wkradł się błąd, chyba muszę uważniej czytać to co pisze przed wysłaniem :mrgreen: )
a są różne preferencje 8) ja na ten przykład brała bym starego :1luvu: nie ma to jak w pełni ukształtowane futro.

Ciekawe czy Mruczek się ucieszy z kolegi/koleżanki :)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pt lis 01, 2013 13:09 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Na 2,5 tygodnia to macierzyński raczej :)
Pozdrowienia!
Ostatnio edytowano Pt lis 01, 2013 16:53 przez taizu, łącznie edytowano 1 raz
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt lis 01, 2013 13:38 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Mruczusiu, jak Duża podzieli miłość między Ciebie a Twojego kolegę, to tej miłości będzie 3 razy więcej
Inka doświadczona

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 01, 2013 19:32 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Przyszedłem się poskarżyć,

Wczoraj Duża wróciła z pracy i zamiast zająć się mną porządnie podstępnie wsadzila mnie to torby.
Zanim się obejrzałem jechałem już autobusem. W ogóle mi się nie podobało i zacząłem cicho pomiaukiwac. I co to?
Po małym spacerze poczułem znajomy zapach... tu się grzałem kiedy ktoś mnie znalazl i zaniosl do ciepłego domku. Tu bawiłem się z bratem, Tęsknię za nim :-(

Dr Jarek, bawił się ze mną, miałem tu ciepło i już nie byłem głodny. Poznałem go, przywitał mnie ciepło, obejrzał i powiedział ze bardzo urosłem. A potem cos mnie zakłuło o dr powiedział że jestem zaszczepiony. Ja?? Zupełnie nie wiem po co.

Potem Duża wspomniala o tym koledze dla mnie. Pan dr zadzwonił po jakas inną Dużą i ona zabrała nas do swojego domu. Tam bawiłem się z kolegami ale przyszła Mała - Duża i nie chciała zabrać żadnego kotka. Fakt, chłopaki fukali na mnie a ja chciałem się wciąż bawić i bawić. Byli starsi ode mnie i chyba jednak w slabszej kondycji. Po 30min zabawy popadali jak muchy a ja nie miałem się już z kim bawić.

Duża jak wróciła do domu zaczęła dziwnie sapać i wzieła coś co nazywa leki. Mówi że noe wie co z moim kolegą, chyba się trochę boi bo to sapanie to mowiła ze przez koty ma. Ale powiedzcie same jak mozna sapac przez koty. Ja tego nie pojmuje.

Na pocieszenie dostałem tunel. Jest zajefajny. Co prawda znowu nie rozumiem czemu Duża mówiła że idzie na cmentarz a wróciła z tunelem. Widocznie na cmentarzu można je dostać. Za trudne są te sprawy.... milego wieczoru. Ide sprawdzić czy tunel jest na swoim miejscu.

fajerka

Post » Pt lis 01, 2013 19:37 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Mruczusiu, i co, tunel był na swoim miejscu czy uciekł?
Inka

MaryLux

Post » Pt lis 01, 2013 19:39 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Można sapać przez koty . Jak człowiek się z nimi bawi i biega za nimi , to się zasapie . Bo nie ma takiej kondycji jak kot . I wtedy sapie przez kota :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt lis 01, 2013 19:41 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

barbarados pisze:Można sapać przez koty . Jak człowiek się z nimi bawi i biega za nimi , to się zasapie . Bo nie ma takiej kondycji jak kot . I wtedy sapie przez kota :twisted:

Obrazek

MaryLux

Post » Pt lis 01, 2013 19:47 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

tunel jest, w końcu jak ja go dostałem to jest moj i chyba nikt nie powinien mi go zabrac, prawda?

Duża mowi ze to duszności, ja mówię że sapie bo jednak duszności to za trudne słowo. Czy sapanie mija jak sie kogos kocha. Bo duza przy mnie malo sapie.

Duża mnie dziś pochwalila. Bo wszedłem sam i zwinnie na górę dużego drapaka.

fajerka

Post » Pt lis 01, 2013 20:17 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Jak duża dobrego lekarza znajdzie to przejdzie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Masz dzielną dużą . Nie poddaje się :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob lis 02, 2013 16:21 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Jaki z niego jest piękny tygrys :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ariake

Od: Sob wrz 28, 2013 18:37

[poprzednia][następna]