Hamak nad łóżkiem jest rewelka! CDT mogły w nocy spać na nim i mieć baczenie na Potwora W Klatce i Mruczącego Potwora W Łóżku z bezpiecznego dystansu . Po namyśle Bandido uznał, że MPWŁ nie jest jednak przeszkodą, żeby położyć się na nogach Sierżant pokiział się przy sprzątaniu a teraz okopał się w oponce i śpi Wiola będzie zła, bo jest za zimno, żeby otworzyć okna na cały dzień
shira3 pisze:A tylko chwilę mnie nie było...i już inny adres Zaznaczę.
Witaj, Shira! Dzień pełen wrażeń a na koniec ... wieści od Juliana Koty świetnie się dogadują , śpią i bawią się razem i Julian notorycznie czyści Miałkę za uszami. Julian faktycznie ma nadal pociąg do kranów, umywalek i pryszniców. Poza tym Julian ma spory apetyt Najwyraźniej się zadomowił na dobre
Sierżant dostał przepustkę z klatki wczoraj na noc. Sprawuje się dobrze, w nocy wymienił rytualne obelgi z Astrą, dzień przesiedział pod łóżkiem a teraz tańczy koło mnie. Zdaje się, że to pora karmienia
Prawie cała saszetka poszła na wdechu Zaliczyliśmy krytą kuwetę Z poidełkiem jeszcze sobie nie radzi, ale i Puma kazała sobie dawać wodę w miseczce a po kilku dniach załapała. Otwarta tez jest kwestia spania, bo na razie kot jest niskopienny a na ziemi za dużo legowisk nie ma ...
Już się cieszę na świeżo kastrowanego kocura na poduszce i tak z ulga stwierdzam, że sik stracił na zjadliwości. Pierwszy, pierwszej nocy mnie obudził ... Położyłam legowisko w zebrę na podłodze, zobaczymy, czy się przyjmie