Goyka pisze:Ja tez mogę dać kuwete ale odkryta jakby była potrzeba to daj znać bo u mnie stoi nieużywana korzystają tylko z 2 krytych
Zamiast kuwet kupiłam miski. Zwykłe, prostokątne ,dość wysokie. Są tańsze niż kuwety. Znaczy sie kuwety mam ale przy duzej ilości kotów korzystam z misek. Niektóre ,mniejsze doskonale nadają sie do klatek.
Jak masz niepotrzebną kuwete to super. Bardzo Ci dziekuje, ze kociaki dostaną od Ciebie tyle jedzonka. Bedzie juz latwiej dokupic kurczaka dla urozmaicenia posilkow niz wszystko. Wielkie dzieki za pomoc. Czy Bagienka juz napisala, ze wezmie na DT trzeciego glodomora? Bagienko, dzieki za ratunek
No nie tylko mnie. Jednego bierze Bagienka na DT, a Goyka pomoże DT w Wawie i podaruje dużą paczke karmy dla kociakow i kuwete Jesli Bagience sie uda jeszcze wpasc do weta z tymi i dwoma jadącymi do DS, zeby odpchlic i odrobaczyc, to bedzie super, bo musialabym prosto po odbiorze leciec do weta.
Wlasnie dostalam wiadomosc, ze piatka kociakow jest juz u Bagienki po przegladzie u weta Trzy kociaki z tego watku i dwa srajdki jadace do DS. Dzis tez dostalam wspaniala paczke dla kociakow od Goyki - karma sucha i mokra, kuweta, nawet zabawki, w tym tunel. Goyka, dziekuje Dzieciaki oglupieją ze szcześcia. Pewnie juz teraz pasą brzuszki u Bagienki.
Mnie rowniez bylo milo Cie poznac. Szybka akcja Kotki podobno brudne jak prosiaki, ale odpchlone, wiec musza poczekac na kąpiel. Odrobaczone Aniprazolem; myslalam, ze trzeba go podawac przez 3 dni. Boje sie zawsze odrobaczania kociakow. Koteczka ma cos z jednym okiem, dostala krople. W srode wetka jeszcze ją obejrzy. Bagienka nie wpada, to zastepuje Ją w relacji.