i przeproszę, że tylko z doskoku... Wiosna w tym roku jest baaardzo trudna... Trzeba jakoś ogarniać ale na razie ciężko mi to idzie... Nie mogę być za często na forum...
To tak szybciutko napiszę:
- W sprawie rozliczeń
Ewunia (Ewa2406) wcisnęła nam niecnie 100 złotych jako udział w koszcie benzyny na pogrzeb Basi... i mimo walki nie udało się z powrotem od tej kwoty "wycisnąć"...

A ponieważ Ewunia wyraziła zgodę na przekazanie pieniążków na rzecz zwierów... bardzo proszę Julię o numer konta...
a te pieniążki wyślę czem prędzej na rzecz szczycieńskich zwierzaków w imieniu Basi i Ewy...
Bardzo proszę.
A ponadto chciałam też przesłać jeszcze część zebranej kwoty... tyż na kosmacze
Asiu i Julio... W sprawie karmy i żwiru która dotarła na adres Achy, kobitki nie negocjujcie ze mną... Mam do Was pełne zaufanie. Jesteście na miejscu i wiecie lepiej... czy pół dla chłopców i pół dla kocich rekonwalescentów albo wyprawkę dla kociastych jadących na DT czy DS...
Oficjalnie piszę, wy wiecie lepiej... nie pytać się mnie głupiej... karma jest u was... mnie już nic do tego...
Rozwlekle i nieuporządkowanie... napiszę jeszcze, że przeznaczam na Bazarek czy też Pchli targ dla kociastych (Fundusz czy też jak tam
Drapak wieżę Diogenes
Z Zooplusa, nówka sztuka nawet nie rozpakowana z folii. Moje kociaste maja taką i cieszy się dużym powodzeniem tylko natychmiast urwały zamontowaną myszkę.
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... maly/49279
W Zooplusie kosztuje 189 złotych.
Wiem, że był jakiś czas temu wystawione były takie wieże (prawie nowe) na Pchlim Targu i cieszyły się dużym wzięciem.
viewtopic.php?f=27&t=144832&p=9100954&hilit=diogenes#p9100954
sprzedana za 140 złotych
i
viewtopic.php?f=27&t=149808&p=9534846&hilit=diogenes#p9534846
sprzedana za 149 złotych

Ja mam tylko jeden problem
Nie mogę za często bywać na forum...
Nie przypilnuję Bazarku czy tez Targu...
Gdyby ktoś w odpowiednim momencie kopnął mnie w kooferek... podbijał Bazar... itd...
to ja wyślę, przekażę czy też dam Reniferzastemu do przewiezienia o ile kupujący będzie zlokalizowany w dogodnym miejscu

A pieniążki oczywiście poszłyby na kociaste szczytniaste...
Potrzebuję tylko wsparcia osoby przytomnej i rozsądnej