Atlasik już w kochającym domku pod Łodzią :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 07, 2013 23:30 Re: Pomocy! Łódź, Krzemieniecka, 2-tyg kociak straci oczy!

Właśnie wróciliśmy z Sowy, zapłaciliśmy 80 zł. Sytuacja jest tragiczna, bo my nie mamy pieniędzy.
Chciałabym bardzo, żeby zobaczyła go jutro CC.
Temp. nie ma, diagnoza: zapalenie dróg oddechowych. Dostał zastrzyk i ma dostawać zastrzyk przez 7 dni.
Potrzebujemy jak najszybciej DT, kogoś kto zna się na takich maluchach, on jest dziki i trudno się z nim nam obchodzić.
Proszę o pomoc.

bananowy_kot

Od: Czw mar 26, 2009 0:50

Post » Śro maja 08, 2013 1:01 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Duszku w jakich godzinach przyjmuje jutro Cool Caty? I co dalej z maluchem? Bo ja nie mam możliwości trzymać go u siebie.

bananowy_kot

Post » Śro maja 08, 2013 5:18 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Dobrze, że kotek złapany :ok: Udało się :lol: Jedyne, co mogę obiecać to jakiś bazarek, postaram się coś zrobić jak najszybciej.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro maja 08, 2013 5:23 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Lecznica czynna od 10:00
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro maja 08, 2013 5:40 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Cieszę się. To nie dzikusek. To dzieciak przestraszony mocno.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 08, 2013 5:43 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Poczekajmy na to, co powie wet.Zdjęcia też by się przydały.Kotek miał szczęście, oby i tak dalej było :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro maja 08, 2013 5:57 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Kochani, to jest dzikusek, a my nie umiemy się z nim obchodzić. Podczas łapania ugryzł mojego TŻ i podrapał.

Siedzi w transporterku, bo boimy się go wypuścić, cały czas bardzo miauczy i chce się wydostać. Nic nie zjadł i nie pił, jest bardzo zestresowany.
Ja boję się cokolwiek z nim robić, żeby i mnie nie ugryzł.
Trzeba, żeby ktoś doświadczony w takich sprawach go wziął i się nim zajął, zanim coś mu się stanie. Bardzo się o niego martwię!!

My wynajmujemy mieszkanie i nie możemy przeprowadzać tu takich operacji. W dodatku dziś przychodzi p. właścicielka mieszkania.
A może Ty Wiesiu, mogłabyś wziąć go do siebie?
Pomóżcie dziewczyny, bardzo proszę, sytuacja jest bardzo trudna. Ja dziś cały dzień jestem w domu.
Nie da mu się robić zdjęć, bo jest przerażony.

Ja nie mam jak jechać do CC, nie mam samochodu ani na taksówkę, mój TŻ prowadzi i ma samochód, ale zaraz wychodzi do pracy.
Kotek jest w nie najgorszym stanie, a martwię się, że może się ten stan niepotrzebnie pogorszyć przez moją nieumiejętną opiekę.

bananowy_kot

Post » Śro maja 08, 2013 6:07 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Zapytam w mojej lecznicy, czy byłoby dla niego miejsce.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro maja 08, 2013 6:13 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Magicmagda bardzo dziękuję i czekam. Tel. do mnie przesłałam Ci na pw.
Ostatnio edytowano Śro maja 08, 2013 6:15 przez bananowy_kot, łącznie edytowano 1 raz

bananowy_kot

Post » Śro maja 08, 2013 6:14 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Bananowy kocie-bardzo się cieszę,że kotek złapany!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro maja 08, 2013 6:27 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Kropko, tak złapany, ale ja bardzo się martwię, bo nie mamy jak się nim zająć, on potrzebuje profesjonalnej opieki, w dodatku nic nie jadł od wielu godzin już :cry: :cry: boję się, żeby mu się nic nie stało. Czy nic mu się nie stanie?
Ostatnio edytowano Śro maja 08, 2013 6:31 przez bananowy_kot, łącznie edytowano 1 raz

bananowy_kot

Post » Śro maja 08, 2013 6:29 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Za chwile ktoś się na pewno odezwie, uratowałas go, a to najwazniejsze!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro maja 08, 2013 6:34 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Czy mogę mu dać odrobinę podgrzanego mleka? Czy mu zaszkodzi?

bananowy_kot

Post » Śro maja 08, 2013 6:39 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Kocie-a za co Ty mi dziękujesz!
To Tobie i Wiesiaczkowi należą się podziękowanai-ja tylko panikowałam i pisałam na łódzkich watkach!
Z tym mlekiem uważałabym-a jak dostanie biegunki :( :( :( a z drugiej strony jest taki głodny-sama nie wiem :(
Kurczę!-dziewczyny-ratunku!-maluch musi jeść, pomózcie!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]