Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szymkowa pisze:Zapłacę za sterylkę, tylko potrzebny mi kontakt do dr Wojciechowskiej.
Ewaw, pieniądze, które są, przeznacz na karmę, bo na razie jest ich mało
Szymkowa pisze:Zapłacę za sterylkę, tylko potrzebny mi kontakt do dr Wojciechowskiej.
Ewaw, pieniądze, które są, przeznacz na karmę, bo na razie jest ich mało
Szymkowa pisze:Czy chodzi o dr Alicję Wojciechowską z lecznicy Felis przy ul. Osowskiej 84b?
Doczytałam, że trzeba zapłacić za dwie kotki: za sterylkę kotki z piwnicy oraz za leczenie kotki Balbiny z cmentarza. Przykro mi, tyle nie dam rady na raz. Może ktoś się dołoży na cito.
Mziel52, czy masz kontakt z dr Wojciechowską?
mziel52 pisze:Właśnie dostałam telefoniczną wiadomość od meggi 2, że p. Wiesię dziś zabrała erka do szpitala, leży pod tlenem z dużą niewydolnością serca. Nie ma komu karmić kotów, zwłaszcza na górce, gdzie p. Ania nie dociera. Trzeba by zrobić grafik, kto, kiedy może tam pójść.
Co do kotów w lecznicach, to czarna kotka z cmentarza jest na darmowej sterylce na Żytniej, będzie do odebrania w końcu tygodnia. Czy znajdzie się ktoś chętny do pomocy przy odbiorze?
Kotka okazała się bardzo miziasta i domowa. P. Wiesia planowała ją zabrać do siebie, ale w tej sytuacji, to niemożliwe. Może ktoś zaoferuje jej dt?
U dr Wojciechowskiej w lecznicy na Szaserów przebywa natomiast chora cmentarna Balbina, biedactwo takie było słabe, że samo weszło do kontenerka. To też jest domowa kotka i powinna znaleźć dom, bo na cmentarzu już nie daje rady. Na razie jest leczona w szpitaliku, pomoc w uregulowaniu rachunku mile widziana. Czy ktoś da jej szansę na domek?
Meggi 2 ma problem z komputerem, można się z nią porozumiewać telefonicznie.
alysia pisze:Potrzeba bedzie oplacic rachunek za drugiego kota - Balbine. Moze warto napisac, co bylo zrobione, jak wysoki jest rachunek i gdzie kotek przebywa, w jakiej lecznicy konkretnie i pod czyja opieka ( dla jasnosci sytuacji).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus, Google [Bot], kasiek1510 i 92 gości