To podaj mi jakiś kontakt najlepiej telefon

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:
A co do tej osoby która oferuje dt nie wiem czemu ale od razu mi się to nie podoba, może dlatego że na każdym wątku gdzie są koty które szukają domów jest wpis tej osoby.
Mając dwa małe koty, nie wiem chyba za małe jak na ten sezon.
Ewa.KM pisze:Albo ona jest grubiutka, co byłoby dosyć dziwne u bezdomnej kotki albo ciąża już dosyć zaawansowana. Sonia pamiętaj żeby conajmniej 12 godzin wcześniej nic nie jadła bo będzie wymiotować.
CatAngel pisze:ja mam takie wysterylizowane grubasy wśród wolno-żyjących że ludzie myślą ze kotne toA one mają tą swoją zimową sierść.
Ewa.KM pisze:Dobrze,ze ich nie łapią na powtórna kastrację? Podobno obcina sie uszy bezdomnym, zeby było wiadomo który kastrat. Ale moja znajoma przygarneła takiego z obcietym fachowo uchem, poszła do weta i okazało sie, ze nie kastrat.
Ewa.KM pisze:CatAngel pisze:ja mam takie wysterylizowane grubasy wśród wolno-żyjących że ludzie myślą ze kotne toA one mają tą swoją zimową sierść.
Pewnie tak dobrze się nimi opiekujesz, że sa grubasami
renatab pisze:Jeśli nie znajdzie się dt w podlaskim,a będzie ją kto przywieźć do Warszawy,to ja dam jej dt.Po sterylce pójdzie na przechowanie do mojej znajomej,która pomaga mi w adopcjach i starannie dobiera DS dla kociów.
Jest śliczna,więc szybko znajdzie domek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 666 gości