TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 26, 2013 16:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Justa&Zwierzaki pisze:
Kociara82 pisze:przedstawiam wam kocich rezydentow z DT w ktorym mieszkaja Plamka, Dropsik i Franek :)

Łatek -pieszczoch, miziak, przylepa, ktory potrafi zasypac czlowieka czulosciami :1luvu:
Obrazek
Tu też Binio a nie Łatek :wink:
Obrazek
Obrazek

Didzej - kot charakterny To nie jest Diżej lecz Binio :wink:
Obrazek

??? nie pamietam imienia A to jest Diżej :wink:
Obrazek
:oops: :oops: :oops:

pochrzanilam cos?! ups.... :oops: :oops: dzieki za skorygowanie gaf :oops: :oops: ty te koty dobrze znasz w przeciwienstwie do mnie...
prosze, jak znajdziesz chwilke, napisz mi cos o Dropsiku, albo zadzwon w wolnej chwili, to mi o nim opowiesz, zebym mogla i jego historie dolaczyc do watku Plamki. Skoro tak sie kochaja to niech maja wspolny watek :piwa: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob sty 26, 2013 22:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Przepraszam, że tak późno :oops: :oops: :oops:

Oto Emil (jak na niego patrzę, to sobie myślę, że czas najwyższy takich ludzi co mu to zrobili, kastrować):
Obrazek
Obrazek

A tu niedobroty na drapaku :lol: https://www.dropbox.com/sh/99yed9luy6ferhz/wPxHhd_LMG
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Sob sty 26, 2013 22:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

hahaha, masz racje z ta kastracja, choc tacy ludzie sa juz dawno wykastrowani, tylko, ze wykastrowali nie to, co trzeba, bo sobie mozg wykastrowali

Kociara82

Post » Sob sty 26, 2013 22:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Nowa_Sztno pisze:
A tu niedobroty na drapaku :lol: https://www.dropbox.com/sh/99yed9luy6ferhz/wPxHhd_LMG

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: doznalam omdlenia, coz za slodki widok :1luvu: :1luvu:
a widze, ze ten drapak ladnie sie wkomponowal w ten maly kacik :) balam sie, ze go zagraci, a jest przeciwnie, mam wrazenie, ze nie zabral za duzo tamtejszej przestrzeni :ok:

Kociara82

Post » Sob sty 26, 2013 23:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Kociara82 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
Kociara82 pisze:przedstawiam wam kocich rezydentow z DT w ktorym mieszkaja Plamka, Dropsik i Franek :)

Łatek -pieszczoch, miziak, przylepa, ktory potrafi zasypac czlowieka czulosciami :1luvu:
Obrazek
Tu też Binio a nie Łatek :wink:
Obrazek
Obrazek

Didzej - kot charakterny To nie jest Diżej lecz Binio :wink:
Obrazek

??? nie pamietam imienia A to jest Diżej :wink:
Obrazek
:oops: :oops: :oops:

pochrzanilam cos?! ups.... :oops: :oops: dzieki za skorygowanie gaf :oops: :oops: ty te koty dobrze znasz w przeciwienstwie do mnie...
prosze, jak znajdziesz chwilke, napisz mi cos o Dropsiku, albo zadzwon w wolnej chwili, to mi o nim opowiesz, zebym mogla i jego historie dolaczyc do watku Plamki. Skoro tak sie kochaja to niech maja wspolny watek :piwa: :ok:

Fakt , ja tam jestem częściej bo dostarczam tam karmę dla zwierzaków :lol:

A co do Dropsika , to trafił jako małe kocie znalezione w krzakach przez córkę od jej koleżanki , Dropsik miała złamane obie tylne nóżki był bardzo i to bardzo chudy i obolały , miała tez złamane żebro :(:(:( Ale wspaniała opieka i odkarmienie dało swoje :ok: :ok: :ok: A teraz jest nie do poznania :piwa:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob sty 26, 2013 23:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Nowa_Sztno pisze:Przepraszam, że tak późno :oops: :oops: :oops:

Oto Emil (jak na niego patrzę, to sobie myślę, że czas najwyższy takich ludzi co mu to zrobili, kastrować):
Obrazek
Obrazek

Spoko , grunt że już są na wątku i za to Ci dziękuje :1luvu:

A co do tego co sie nazywało człowiekiem , to bym tak samo na mróz wywaliła :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sty 26, 2013 23:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Dziś została zaszczepiona przeciw wsciekliznie Sara ( na koszt arkadii )

Też dzis dostałą steryd Majeczka , bo nawet nie je bo ją tak bolą te dziąsła :(:((:(

Bona znaczne lepiej :ok:

A Gaja dzis zrobiła 9 kroczków :piwa: :piwa: :piwa:

A Noemi miała ochote wskoczyć z drapaka na wiszące panie :roll:

A też dzis byłą Andzelika i była mi z psami i mi wymiziała kociaste , a swinka Lusia jak zwykle ją ugryzła :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 27, 2013 13:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Noemi, Ty wariatko :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Kocham Cie, slodki pysiu :1luvu:
Majeczko, trzymaj sie, skarbie moj kochany :1luvu:
Bona :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: : :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ok: :ok: :ok: :ok: potrzymam jeszcze kciuki za Twoje zdrowko :) :piwa: male piwko tez nie zaszkodzi profilaktycznie, prawda, kiciu? :wink:

Gajeczko :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Post » Nie sty 27, 2013 14:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Miałam dzis dwa sensowne tel w sprawie adopcji , jeden z sprawie Dadiego a drugi w sprawie Eryka , zobaczymy , proszę trzymajcie :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 27, 2013 15:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Nie sty 27, 2013 18:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Nowa_Sztno pisze:trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzieki za :ok:

Jak wszystko dobrze pójdzie to Dadi jedzie jutro a Eryk w piątek do DS :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie sty 27, 2013 19:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - Nowy przerażony Emil i 1200 zł dług

Super wiadomości! :ok: :ok: :ok:

To teraz skupiamy się na szukaniu domu pozostałym.
Kociara, czy mogę Cię poprosić o przesłanie tych zdjęć, które ostatnio robiłaś, ale nie przerobionych?
Do ogłoszeń potrzebuję bez gwiazdek, ramek itp. - zwykłe zdjęcia, nieobrobione :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Nie sty 27, 2013 20:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Obrazek no to trzymam kciki za kociaste :)

Nowa_Sztno ale nieobrobione mam na aparacie tylko, wiec jutro sie tym zajme :)

Kociara82

Post » Nie sty 27, 2013 20:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Super wieści :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sty 28, 2013 8:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]