» Sob lut 09, 2013 14:15
Re: Domek Tymczasowy Figaro -cd
A ja mam przeczucia, że Maszka i Sebuś znajdą dom w dwupaku. Zmieniłam trochę tekst.
Nie wiem tylko ile miesięcy ma Sebi i czy na pewno są zaszczepieni (w tekstach ogłoszeniowych nie było takich danych, ale od Jessi wiem, że wszystkie koty w DT szczepicie). Nie wiem czy dobry dałam nagłówek. Gdzie znajdę więcej zdjęć dueciku?
Czarno-biały duet najwspanialszych wierzy w człowieka
Maszka i Sebuś są najbardziej czułymi i opiekuńczymi kotami na świecie. Ta para z ogromnym zaangażowaniem zajmowała się kociętami zastępując im ojca i matkę. Potrafili wspaniale wychować samotnego osieroconego malucha, a teraz... zostali sami. Maszka i Sebuś wciąż jednak nie tracą nadziei na ich własny dom. Zasługują na niego w 100%!
Kotki razem się bawią, myją, śpią wtulone razem. Aż żal ich rozdzielać. Mimo iż nie są rodzeństwem to jest to taka kocia miłość. Poznali się w domu tymczasowym, obydwoje przyniesieni z piwnicy - Sebuś jako kilkutygodniowe kocię, Maszka - kilkumiesięczne.
Obydwoje są odrobaczeni, odpchleni, zaszczepieni, .... - miesięczny Sebuś jest wykastrowany, a 7-miesięczna Maszka wysterylizowana. Czy ktoś przytuli wrażliwe, nieśmiałe ale bardzo przyjazne kotki? Są tak wyjątkowe... Spełnij ich marzenie o wspólnym domu.
Czy tak jest OK?