Z piekła rodem II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 04, 2013 10:45 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Agnesko, też nie uwierzy :ryk:
Ja już mu tłumaczę, że "nie jem z kuwety", ale on się stresuje wszystkim, bo go rodzina straszy :roll: głupia ta rodzina, ale ogólnie to wczoraj też dostałam info o babce, która z tego samego powodu chce swojego dwuletniego kota oddać do schronu... działam w tej sprawie, ale to tępa dzida jest :evil:

A w ogóle to żeby być szczerą, to ta adopcja wirtualna teoretycznie jest na żwirek i żarcie - nie przewiduję żadnych chorób u Kulokota, nie nie nie :>
Tych, którzy chcieliby się zapoznać z możliwością adopcji wirtualnej, zapraszam na: http://jokot.pl/adopcje-wirtualne,306.html

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt sty 04, 2013 10:48 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Też nie przewiduję choróbsk u Kulokota.
Za to przewiduję odchudzanie :twisted:
Jeśli pozwolisz, to kaska z adopcji w tym miesiącu pójdzie na wyróżnienia ogłoszeń. Tylko się trochę ogarnę :roll:
Będzie najekonomiczniej, jak ona sobie znajdzie własną chałupę :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt sty 04, 2013 13:44 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

To może zamiast wyróżnień sfinansować z tego badania w odpowiednim kierunku? 2-3 miechy powinny starczyć :mrgreen:

Wrzuciłam na pierwszą stronę przy tymczasach linki do ich bieżących opisów na poprzedniej stronie.
Resztę nieopisanych jeszcze postaram się w miarę szybko uzupełnić, ale te najpilniejsze już są zrobione.
Został Claude i grupka pt. 'Adopcyjne Inaczej' :mrgreen:

OKI

Post » Pt sty 04, 2013 19:47 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI, strasznie mi się szkoda Kulokota zrobiło po Twoim dzisiejszym wpisie :( Biedulka, taka jedynaczka...
Chciałam zaproponować wyróżnienie tablicy, mogę zrobić ogłoszenie i smsem zapłacić (tam 9,84 wychodzi), ale skoro Szalony proponuje to może innego kotecka?

Idę ogłaszać Ami, bo obiecałam na evencie Jokota ;)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt sty 04, 2013 21:07 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

_ogonku_, bardzo dziękuję, ale masz swojego tymczasa, który Cię słono kosztował i ledwo kwiczysz ;)
Damy sobie radę z wyróżnieniami, ale chętnie przyjmę jakiś wzruszający tekst do ogłoszeń (tylko musi jakoś tam rozsądnie nadmieniać, że Kulokot ma/może mieć problem z kuwetą) :oops:
Mi też jest żal Kulokota, cholernie mi jej żal :(

Wróciliśmy od weta.
Kirys na antybiotyku, dostał też Lydium. Dostaliśmy penicylinkę, więc w poniedziałek kolejna wycieczka.
Wyjątkowo postanowiłam nie robić sama - z walniętym kciukiem z trudem przychodzi połapać to tałatajstwo, a co dopiero kłuć.
A poza tym, mam już dość bycia tą złą :mrgreen: Niech się wet też wykaże - jego nie muszą lubić ;)
Kirys waży równo 2kg :twisted:
Kary nie ważyłam, ale idzie do tej pory jakieś 0,05 mniej, więc pewnie dziś pewnie tak samo.
Kora 1,7 kg. Jakoś nie chce gonić rodzeństwa :|
Kara i Kora - nie ma się do czego przyczepić w sensie chorobowo-katarowym.
Kirys zresztą gdyby nie oko, niczym wisienka na torcie, też byłby okazem zdrowia :roll:

Przejechał się też Claude - pan dr też nie znalazł powodów do niepokoju ;)
Znaczy - histeryczka ze mnie :lol:
Waga 4kg, a ma chłopak zapasik na przytycie - jakaś taka chudzina z niego :roll:

OKI

Post » Pt sty 04, 2013 21:23 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:_ogonku_, bardzo dziękuję, ale masz swojego tymczasa, który Cię słono kosztował i ledwo kwiczysz ;)
Damy sobie radę z wyróżnieniami, ale chętnie przyjmę jakiś wzruszający tekst do ogłoszeń (tylko musi jakoś tam rozsądnie nadmieniać, że Kulokot ma/może mieć problem z kuwetą) :oops:
Mi też jest żal Kulokota, cholernie mi jej żal :(

Wróciliśmy od weta.
Kirys na antybiotyku, dostał też Lydium. Dostaliśmy penicylinkę, więc w poniedziałek kolejna wycieczka.
Wyjątkowo postanowiłam nie robić sama - z walniętym kciukiem z trudem przychodzi połapać to tałatajstwo, a co dopiero kłuć.
A poza tym, mam już dość bycia tą złą :mrgreen: Niech się wet też wykaże - jego nie muszą lubić ;)
Kirys waży równo 2kg :twisted:
Kary nie ważyłam, ale idzie do tej pory jakieś 0,05 mniej, więc pewnie dziś pewnie tak samo.
Kora 1,7 kg. Jakoś nie chce gonić rodzeństwa :|
Kara i Kora - nie ma się do czego przyczepić w sensie chorobowo-katarowym.
Kirys zresztą gdyby nie oko, niczym wisienka na torcie, też byłby okazem zdrowia :roll:

Przejechał się też Claude - pan dr też nie znalazł powodów do niepokoju ;)
Znaczy - histeryczka ze mnie :lol:
Waga 4kg, a ma chłopak zapasik na przytycie - jakaś taka chudzina z niego :roll:

OKI, ja ci i tak połówkę wyślę, jak było wpisane wcześniej tyle że zamiast schroniska to na kota, mam fanty na bazark coś muszę wystawić ;)
Nie bój się jeszcze nr konta gdzieś mam, ja jestem zła :D , nie dam się.

A z wyróżnieniem, to jak uważasz, u mnie w zasadzie dług chwilowo podciągnięty pod skarpetę schroniskową, ale głupio mi tak, więc chcę jakoś tam odpokutować tylko, żeby nie obciążać całością budżetu.

Dajemy radę, a i wiesz co, ja może się wymienię za te wąsy z budki, bo one takie nienachalne chyba? A to bure u mnie to mi właśnie siedzi na twarzy 8O ... Chyba już lepszy byłby ciumkający szyję Witalis...

EDIT:
A z kuwetą napiszcie tak:
Koko jako dama dystyngowana lubi ład i porządek w swoim otoczeniu. Duzi są jej niezbędni nie tylko do miziania, dbanie o estetykę jej otoczenia również mile widziane, szczególnie często w kontekście kuwetowym.

:twisted:

_ogonek_

Post » Pt sty 04, 2013 21:32 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

_ogonku_, http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z441041106 ogłoszenie Kulokota, rzuć okiem, może coś Ci przyjdzie do głowy

OKI

Post » Pt sty 04, 2013 22:14 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Niech to szlag i małe szlaczki też :?
Znowu zabrałam do weta nie tego kota.
Wit się fatalnie zachowuje, więc jutro znowu wycieczka :crying: :crying: :crying:
A taki planowałam spokojny i leniwy dzień... :roll:

OKI

Post » Pt sty 04, 2013 22:41 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Kulokot wyróżniony, tym razem 2 tygodnie na Morusku na stronie głównej. Zobaczymy :roll:

OKI

Post » Pt sty 04, 2013 22:56 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:_ogonku_, http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z441041106 ogłoszenie Kulokota, rzuć okiem, może coś Ci przyjdzie do głowy

zerknę sobie jUTRO :)

_ogonek_

Post » Pt sty 04, 2013 22:58 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

_ogonek_ pisze:
OKI pisze:_ogonku_, http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z441041106 ogłoszenie Kulokota, rzuć okiem, może coś Ci przyjdzie do głowy

Dziękować :D

OKI

Post » Pt sty 04, 2013 23:17 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:
_ogonek_ pisze:

Dziękować :D

:)

czytam sobie teraz o centaurusie i robi się mrocznie, a od nas dary poszły...

_ogonek_

Post » Pt sty 04, 2013 23:22 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Ech... te mi coś tam w oczy wpada :?
Nie jestem w stanie nic sprawdzić osobiście, więc raczej się wstrzymam z opinią :roll:

OKI

Post » Pt sty 04, 2013 23:42 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Ech... te mi coś tam w oczy wpada :?
Nie jestem w stanie nic sprawdzić osobiście, więc raczej się wstrzymam z opinią :roll:
zadyma będzie bo już się nakręca lud, ale idę chociaż spać spokojnie że zwierzaki dostaną pomoc.
uciekam :) jutro inny wymiar mnie czeka...

_ogonek_

[poprzednia][następna]