iwoo1 pisze:Tak, to rosyjski odpowiednik interferonu ludzkiego, w ampułkach, gotowy do podania podskórnego. To immunostymulator. Za darmo.
transport w lodzie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Tak, to rosyjski odpowiednik interferonu ludzkiego, w ampułkach, gotowy do podania podskórnego. To immunostymulator. Za darmo.
ruda32 pisze:iwoo1 pisze:Tak, to rosyjski odpowiednik interferonu ludzkiego, w ampułkach, gotowy do podania podskórnego. To immunostymulator. Za darmo.
transport w lodzie?
alab108 pisze:Ile powinien Lolek dostać tego cykloferonu? Zdaje się , że Erin kiedyś miała dostęp do niego
iwoo1 pisze:alab108 pisze:Ile powinien Lolek dostać tego cykloferonu? Zdaje się , że Erin kiedyś miała dostęp do niego
Alu, ja również go mam i chętnie Lidzi prześlę, tylko nie wiem czy chce. Ile powinien dostać i czy podskórnie, czy domięśniowo, tego mogę się dokładnie dowiedzieć.
alab108 pisze:Ja czytałam o tym, że proponowałaś, nie wiem dlaczego Lidka się nie odzywa, może znowu ma problem z komputerem bo nawet do Gai nie weszłą![]()
Nie wiem po prostu czy te 4 ampułki wystarczą dla Lolka, czy nie trzeba więcej i dlatego wspomniałam o Erin.
Karolek(ona) pisze:dzięki za paczkę - właśnie dotarła
Użytkownicy przeglądający ten dział: evasteward, fruzelina, Google [Bot] i 752 gości