Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:Napisałam do pani, zareklamowałam Luksusa, Lukierka i Skarbka, napisałam też do karmicielki z prośbą o fotki. Zobaczymy. Może chociaż jeden kotek znalazłby dom ...
Georg-inia pisze:... a jeśli nie z tych kotów, to może Szacik od Pani Barbary? on pieszczoch jest i też wychodzący...
(
pisiokot pisze:Georg-inia pisze:... a jeśli nie z tych kotów, to może Szacik od Pani Barbary? on pieszczoch jest i też wychodzący...
(
co to za kocio ?
Georg-inia pisze:[...]i nie wiem, co robić... przecież nie wyślę 20 osobom tych ogłoszeń z takimi zdjęciami, bo to bez sensu. Karmicielka ma mi "sukcesywnie dosyłać" zdjęcia, ale z tego co widzę po jakości tych już dosłanych - to kariery w internecie tym kotom nie wróżęa i ludziom co tydzień zawracać głowę, żeby dostawiali nowe foty do ogłoszeń, to tez idiotyzm
Georg-inia pisze:[...]i nie wiem, co robić... przecież nie wyślę 20 osobom tych ogłoszeń z takimi zdjęciami, bo to bez sensu. Karmicielka ma mi "sukcesywnie dosyłać" zdjęcia, ale z tego co widzę po jakości tych już dosłanych - to kariery w internecie tym kotom nie wróżęa i ludziom co tydzień zawracać głowę, żeby dostawiali nowe foty do ogłoszeń, to tez idiotyzm
Magija pisze:Inga a czy tam można pojechać zrobić zdjęcia czy nie ma szans?
pisiokot pisze:Kurczę, widać, że te koty są śliczne - dorodne, odkarmione, wcale nie kojarzą się z jakimiś bezpańskimi bidami z dworu. Gdyby je jeszcze dobrze obfocić to naprawdę miałyby szansę wpaść komuś w oko.
Może by pani podpowiedzieć, żeby przykucnęła robiąc zdjęcia - i była z kotem oko w oko i spróbowała trochę przybliżyć obraz. Takie fotki pstrykane z góry pokazują kota z kiepskiej perspektywy, nie wychodzą najlepiej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, zuza i 1553 gości