GUCIO-JEDNO OCZKO URATOWANE ...W DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 19, 2012 14:02 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

tomek_k pisze:Prosimy o wplaty, nawet najmniejsze.

zaznaczam ze kazda złotówka co do grosika bedzie na forum rozliczona ....bazarki ,wpłaty :)
agula76

Post » Śro gru 19, 2012 14:09 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Boże jak drogo, aż 800zł ta operacja, co oni będą robić z tym oczkami?
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro gru 19, 2012 14:28 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

meggi 2 pisze:Boże jak drogo, aż 800zł ta operacja, co oni będą robić z tym oczkami?

ostatnio dziewczyny z Kociej Przystani tez u tego dr operowały Łezka i cena podobna chyba :(...

okulityczne operacje bardzo drogie ze wzgledu na to ze koszty dzierzawy specjalistycznego sprzetu do operacji okulistycznych sa bardzo wysokie:(.

a z drugiej strony inny wet moze sie podjac zrobic to skalpelem byc moze taniej ...ale ja nie chce ryzykowac ....to sa oczy

z drugiej strony niestety cennik wetów jest jaki jest:(...,mnie w sierpniu leczenie złamanej łapki z powiklaniami u 2 wetów kosztowało okolo1600 zl 8O do dzis splacam dług u koleznaki...

gdybym od razu poszła do specjalisty pewnie wyszłoby o wiele mniej:(
agula76

Post » Śro gru 19, 2012 16:26 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Każdego roku na Święta Bożego Narodzenia kupuję karpia i wypuszczam go w naszej Pogorii. Dzisiaj kupiłam dwa Suzi i Johna, zawsze przy tym wypowiadam trzy zyczenia ,ale tego roku mam ich az 6,więc z przyjemnością poświęce jedno na tego maluszka... Więc Suzi i Johnie spiszcie sie na medal podarujcie oczy temu słodziakowi...

grakola

Od: Śro lis 21, 2012 16:23

Post » Śro gru 19, 2012 17:11 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

grakola pisze:Każdego roku na Święta Bożego Narodzenia kupuję karpia i wypuszczam go w naszej Pogorii. Dzisiaj kupiłam dwa Suzi i Johna, zawsze przy tym wypowiadam trzy zyczenia ,ale tego roku mam ich az 6,więc z przyjemnością poświęce jedno na tego maluszka... Więc Suzi i Johnie spiszcie sie na medal podarujcie oczy temu słodziakowi...

az sie popłakałam :1luvu:
agula76

Post » Śro gru 19, 2012 18:02 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

agula76 pisze:
grakola pisze:Każdego roku na Święta Bożego Narodzenia kupuję karpia i wypuszczam go w naszej Pogorii. Dzisiaj kupiłam dwa Suzi i Johna, zawsze przy tym wypowiadam trzy zyczenia ,ale tego roku mam ich az 6,więc z przyjemnością poświęce jedno na tego maluszka... Więc Suzi i Johnie spiszcie sie na medal podarujcie oczy temu słodziakowi...

az sie popłakałam :1luvu:

:1luvu:

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Śro gru 19, 2012 18:11 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Maluszek po operacji ...maleństwo ...

dzwoniłam do weta ...

nie jest źle ....Maluszek ma duze szanse na dobre widzenie
nie jest tez bardzo dobrze :cry: poniewaz były spore zrosty nie wiem czego jutro wszystkiego dokładnie sie dowiem , zreszta wkleje wypis
duzo zalezy teraz od gojenia i opatrunków , opieki oczek po operacji :ok: :ok: :ok:

bardzo dziekuje wszystkim...mamy juz połowe na operacje Maluszka jutro te pieniązki wpłacam
agula76

Post » Śro gru 19, 2012 19:18 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

O to szybko, już po operacji. Czekamy na wieści od weta.
Oto jeden z kotów wystraszony wielką liczbą cisnacych się do klatki widzów, wyrwał się z niej i skoczył na otwarte okno. Rozszalałe zwierzę udało się jednak niebawem ułaskawić i sprowadzić z powrotem do klatki, zanim pomyślało o dalszej ucieczce. (z wystawy kotów - Bruksela styczeń 1894 r.)

tomek_k

Od: Wto wrz 27, 2011 15:38

Post » Śro gru 19, 2012 19:53 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

tomek_k pisze:O to szybko, już po operacji. Czekamy na wieści od weta.

Tak ...dzis go zoatawiłam bo nie ma na co czekac ...wet nam rozłozył płatnosc:)..
jutro wklejam wypis z operacji
agula76

Post » Śro gru 19, 2012 21:44 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Maluszek miał szczęście ...Dzięki nam wszystkim może będzie widział...
Jego braciszek ma jedno oczko zdrowe , drugie takie samo jak Maluch- równiez ma szczęście - trafi do domku stałego ,który oczkiem się zajmie

nie da sie złapac jeszcze dwójka młodych 3 miesiecznych kociaków ,która pozostała na działkach :( najprawdopodobniej oczka takie same:(
agula76

Post » Śro gru 19, 2012 21:53 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Dobrze że już po operacji. Teraz wszystko w rękach opiekuna, córki Iwoo1. Wierzę że dadzą radę dziewczyny!
MIKUŚ

Post » Śro gru 19, 2012 22:08 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

gdyby nie Ty Basiu :oops: nie miałabym pojęcia o dr Kostrzewskim....Cekin dzis dzieki Tobie ma 4 łapki....a Maluszek może będzie widział ....

DZIĘKUJĘ
agula76

[poprzednia][następna]