RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 13, 2012 20:15 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

no to który dom nie ma funduszy, to tam się zrzutkę zrobi ? ja niestety nie znam żadnego:(
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 20:19 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Miejmy nadzieję, że jakiś się znajdzie.Ile w tej lecznicy może być? Wiem, jak było z Bombajem.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw gru 13, 2012 20:24 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

nie wiem, ale moim zdaniem lepiej 2 doby w lecznicy niż na mrozie, potem zaleczonego kota jest łatwiej komuś "wcisnąć" chociaż na trochę...
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 20:27 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Na pewno lecznica lepsza niż pobyt na mrozie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw gru 13, 2012 20:28 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

czyli wracamy do punktu wyjścia....kto może kota zgarnąć z tego okęcia ??????
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 20:29 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

:( oczywiście , że jo.anna ma rację , 2 doby w cieple , zawsze dają szansę na kombinowanie przez weekend.
Może się coś wymyśli.

Zabrać kota i wyrzucić na nowo :( co on musi przeżywać.

jo.anna daj znać czy udało Ci się go zgarnąć :( i zawieźć do lecznicy.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw gru 13, 2012 20:30 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

ja mam kawał drogi na okęcie, małżon o 22 z pracy wraca, może zgodzi się podjechać tam ze mną. tylko jak ja go znajdę :?:
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 20:36 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

małżon zgodził się jechać po kota i zawieźć go do lecznicy....ktoś jeszcze się dorzuci ?
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 21:00 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Jeśli ktoś chciałby wziąć kiciorka do siebie to ja nie wycofuję swojej oferty - wpłacam na jego konto 45 zł. W DT za tę kasę może by dłużej pomieszkał?
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Czw gru 13, 2012 21:02 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

pewnie dłużej, ale skąd teraz wziąć dt z rannym kotem ? dziś w nocy ma być ostro na minusie
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 21:06 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Nie ma sprawy - niech jedzie do lecznicy. Tylko wiesz gdzie on jest? Znajdziesz go?
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Czw gru 13, 2012 21:07 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

nie wiem, w tyt wątku jest podana ulica, pojadę tam i poszukam...
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 21:11 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Ja się dorzucę , ale mogę 30 zł tylko :oops:

Mam adopcyjną kotkę i weterynarz mnie ostatnio zassał :oops:

Proszę o konto i imię i nazwisko na priv, wyślę pieniądze jutro pocztą .
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw gru 13, 2012 21:14 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

jo.anna pisze:nie wiem, w tyt wątku jest podana ulica, pojadę tam i poszukam...

jo.anna kochana :ok: znajdz go..

nie macie w blokach zadnych zamykanych suszarni ,pomieszczen gospodarczych w Wawie ..ja tak ostatnio trzymalam chora koteczke:(...

poczekajcie napisze do Blue ona jest z Wawy ma super wetke moze ona by taniej miała szpitalik:(
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 21:16 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

dorcia skonatktowałas sie z Natalia ze Stowarzyszenia???
agula76

[poprzednia][następna]