Albo poproszę kontakt na priva

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaSt pisze:Z kim kontaktować się w sprawie dt dla kociaka?
meggi 2 pisze:Jak się okazuje Oki ta osoba co zgłaszła Ci problem i obiecywała dt dla malucha, po jego zlapaniu wogóle nie odbierała tel. od mojej znajomej więc ona nagrała się na sekret. w komórce, ale do chwili obecnej ta dziewczyna się nie odezwała.
Maluch nie ma DT.
Sytuacja robi się coraz gorsza, znajoma jest zmuszona jutro zabrać na dt. 2 kotki-3-miesięczne , bo jedno babsko z bloków na Kole zabrało sobie do zabawy powyższe maluchy miesiąc temu, a teraz wynocha.
Gdy znajoma łapała ich matke na sterylke to myślała , że jej dzieci zaginęly, a one poslużyły jako maskotki na miesiąc , a jutro mają być wyniesione na trawnik przed blok i telefon do Straży Miejskiej albo zawiezione na Paluch.
Robi się w tym domu tragicznie!!! wszystko się dzieje w 1 malym pokoju. Dlatego pilnie potrzebny DT dla malucha.
ASK@ pisze:MonikaSt pisze:Z kim kontaktować się w sprawie dt dla kociaka?
Skontaktujcie sie
OKI pisze: http://www.facebook.com/events/296871823764621/
Wydarzenie na FB, udostępniajcie!!!
OKI pisze:Nie było mnie chwilę... dajcie znać, co się dzieje?
MonikaST, nie wiem, czy się dogadałyście, ale wielkie dzięki!
MonikaSt pisze:No to chyba mogę napisaćMaluszek znalazł DT u mojej koleżanka. Dzisiaj nie ma jej w Wwie. Jutro wraca i jutro odbierze małą. U mnie chwilowo pomieszka zwrócona parka starszych kociąt, które jeszcze dzisiaj zabiorę od p.Eli.
MonikaSt pisze:No to chyba mogę napisaćMaluszek znalazł DT u mojej koleżanka. Dzisiaj nie ma jej w Wwie. Jutro wraca i jutro odbierze małą. U mnie chwilowo pomieszka zwrócona parka starszych kociąt, które jeszcze dzisiaj zabiorę od p.Eli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 121 gości