WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CITO!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 23, 2012 17:45 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

Z kim kontaktować się w sprawie dt dla kociaka?
Albo poproszę kontakt na priva :D

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Pt lis 23, 2012 19:16 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

No i co tam z maluchem? Znalazł się DT?
Obrazek
Mushu,Bratka,Krulik & Prezes ♥
RPG by PBF

małgorzata.t

Od: Śro lut 01, 2012 16:56

Post » Pt lis 23, 2012 20:00 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

Jak się okazuje Oki ta osoba co zgłaszła Ci problem i obiecywała dt dla malucha, po jego zlapaniu wogóle nie odbierała tel. od mojej znajomej więc ona nagrała się na sekret. w komórce, ale do chwili obecnej ta dziewczyna się nie odezwała.
Maluch nie ma DT.
Sytuacja robi się coraz gorsza, znajoma jest zmuszona jutro zabrać na dt. 2 kotki-3-miesięczne , bo jedno babsko z bloków na Kole zabrało sobie do zabawy powyższe maluchy miesiąc temu, a teraz wynocha.
Gdy znajoma łapała ich matke na sterylke to myślała , że jej dzieci zaginęly, a one poslużyły jako maskotki na miesiąc , a jutro mają być wyniesione na trawnik przed blok i telefon do Straży Miejskiej albo zawiezione na Paluch.

Robi się w tym domu tragicznie!!! wszystko się dzieje w 1 malym pokoju. Dlatego pilnie potrzebny DT dla malucha.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt lis 23, 2012 20:11 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

MonikaSt pisze:Z kim kontaktować się w sprawie dt dla kociaka?

Skontaktujcie sie :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 7 >>

Post » Pt lis 23, 2012 20:11 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

meggi 2 pisze:Jak się okazuje Oki ta osoba co zgłaszła Ci problem i obiecywała dt dla malucha, po jego zlapaniu wogóle nie odbierała tel. od mojej znajomej więc ona nagrała się na sekret. w komórce, ale do chwili obecnej ta dziewczyna się nie odezwała.
Maluch nie ma DT.
Sytuacja robi się coraz gorsza, znajoma jest zmuszona jutro zabrać na dt. 2 kotki-3-miesięczne , bo jedno babsko z bloków na Kole zabrało sobie do zabawy powyższe maluchy miesiąc temu, a teraz wynocha.
Gdy znajoma łapała ich matke na sterylke to myślała , że jej dzieci zaginęly, a one poslużyły jako maskotki na miesiąc , a jutro mają być wyniesione na trawnik przed blok i telefon do Straży Miejskiej albo zawiezione na Paluch.

Robi się w tym domu tragicznie!!! wszystko się dzieje w 1 malym pokoju. Dlatego pilnie potrzebny DT dla malucha.

:!: :!:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt lis 23, 2012 20:12 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

ASK@ pisze:
MonikaSt pisze:Z kim kontaktować się w sprawie dt dla kociaka?

Skontaktujcie sie :!:

Rozumiem,że DT się kroi?
meggi2 .skontaktuj obie panie ze sobą.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 23, 2012 20:28 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

OKI pisze: http://www.facebook.com/events/296871823764621/
Wydarzenie na FB, udostępniajcie!!!

namiary są na FB, ja rzadko bywam na forum bo komputer mam całkowicie nie wydolny.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pt lis 23, 2012 20:37 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

Mogę wziąć kotka na dt. Na fb nie mam konta. Podajcię proszę nr tel do kogoś z kim można porozmawiać na temat kota.

MonikaSt

Post » Pt lis 23, 2012 20:52 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

Moniko poszło pw.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Sob lis 24, 2012 10:41 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

Nie było mnie chwilę... dajcie znać, co się dzieje?

MonikaST, nie wiem, czy się dogadałyście, ale wielkie dzięki! :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob lis 24, 2012 12:21 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

OKI pisze:Nie było mnie chwilę... dajcie znać, co się dzieje?

MonikaST, nie wiem, czy się dogadałyście, ale wielkie dzięki! :1luvu:

:1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Sob lis 24, 2012 14:29 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

no i jakie wieści? :D
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Sob lis 24, 2012 16:33 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

No to chyba mogę napisać :D Maluszek znalazł DT u mojej koleżanka. Dzisiaj nie ma jej w Wwie. Jutro wraca i jutro odbierze małą. U mnie chwilowo pomieszka zwrócona parka starszych kociąt, które jeszcze dzisiaj zabiorę od p.Eli.

MonikaSt

Post » Sob lis 24, 2012 16:41 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

MonikaSt pisze:No to chyba mogę napisać :D Maluszek znalazł DT u mojej koleżanka. Dzisiaj nie ma jej w Wwie. Jutro wraca i jutro odbierze małą. U mnie chwilowo pomieszka zwrócona parka starszych kociąt, które jeszcze dzisiaj zabiorę od p.Eli.

Super! Jesteś Wielka! :mrgreen:
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Sob lis 24, 2012 18:20 Re: WAW Ciołka/Górczewska. DT dla malucha 6tyg. potrzebne CI

MonikaSt pisze:No to chyba mogę napisać :D Maluszek znalazł DT u mojej koleżanka. Dzisiaj nie ma jej w Wwie. Jutro wraca i jutro odbierze małą. U mnie chwilowo pomieszka zwrócona parka starszych kociąt, które jeszcze dzisiaj zabiorę od p.Eli.

Rewelacja!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ogromne dzięki! :D

Przynajmniej jedna dobra wiadomość dzisiaj ;) I to od razu w trzech odsłonach, licząc kotki :D

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

[poprzednia][następna]