Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:zapraszam - pierwsze 70 zł dla rudzielca, bazarek jeszcze w budowie
viewtopic.php?f=20&t=147982&p=9373781#p9373781
Inssane pisze:halo halo, jestem nowa, mam chęci.. i raczej możliwości do przygarnięcia kotka na jakiś czas. Nie wiem jak tu się załatwia wszystkie sprawy....Nie mam czasu czytać, pracuje w domu raczej rzadko wychodzę, czasem wyjezdzam na 2 dni góra.. Nie wiem czy się nadaję ogólnie oprócz weekendów zawsze ktoś jest w domu, mieszkaniu 2 pokojowym.. 0k 55 m2 .pozdrawiam.
ewar pisze:I co słychać?
Inssane pisze:halo halo, jestem nowa, mam chęci.. i raczej możliwości do przygarnięcia kotka na jakiś czas. Nie wiem jak tu się załatwia wszystkie sprawy....Nie mam czasu czytać, pracuje w domu raczej rzadko wychodzę, czasem wyjezdzam na 2 dni góra.. Nie wiem czy się nadaję ogólnie oprócz weekendów zawsze ktoś jest w domu, mieszkaniu 2 pokojowym.. 0k 55 m2 .pozdrawiam.
ewar pisze:marta-po wciąż ma wolno żyjące koty w domu po sterylkach i kastracjach.Przetrzymuje je, często z zamiarem wypuszczenia, ale okazują się miziakami i znajdują domy.Zauważyła to samo co ja.One nie mogą się wyspać.Na wolności śpią, a właściwie drzemią tylko, bo muszą być czujne.W domu, kiedy są już bezpieczne odsypiają za wszystkie czasy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], teesa i 695 gości