Koty już nie w małej klatce.Nikon, Afra i Miszka w domkach !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 03, 2012 22:11 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

Ewar :oops: ja teraz niewiele mogę, ale może na coś się przydam.
Trzymam kciuki za transport :ok: i za mamusię z czarnym brzdącem :ok: Pewnie szylcia jest osłabiona karmieniem maluszków.

U nas pojawił się jakiś czas temu piesek, to Zuzi sunia yorczka uratowana przez Dorcię 44, jest kotolubna na maxa, poprzednie tymczasy kochała miłością ogromną :)

Te luźniejsze qupale to może wynik zmiany diety, trochę stresu..
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Nie lis 04, 2012 6:27 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

Obudziłam kotki :oops: , spały chyba grzecznie całą noc, w kuwetce jedna, piękna kupka :lol: Maluchy spały na pojemniku na pościel na moim dresie, przytulone do siebie.Od razu poszły do miseczki, popiły wody i zaczęły jeść suchą karmę.Myślę, że są zdrowe.Tworzą piękny dwupaczek.To kocie dzieci, odebrane matce, po przejściach, ale mają siebie i to im pomaga.Rozczula mnie widok takich maleństw przytulonych jedno do drugiego :1luvu: Kotki są ufne, nie chowają się, co mnie bardzo cieszy.
Sherina, nawet nie wiesz jak się cieszę, że będą u Ciebie .Dzięki :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie lis 04, 2012 8:17 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

Byłam świadkiem jak Afra zrobiła ładną kupkę w kuwetce, a więc jest OK :lol: Kotki dostały trochę mokrej karmy, ale dałam im też śmietanki z ciepłą wodą.Bardzo smakowała.Daję wszystkiego po troszku, ale często.
Maluchy są urocze :1luvu: Powiesiłam im kilka dyndadełek, bawią się prześlicznie.Widziałam też zapasy rodzeństwa.Takie malce, a udawały, że biją się naprawdę.Afra jest troszkę mniejsza od brata, ale ma i większy apetyt, Nikon już nie je tak łapczywie.Biedactwa chcą wyjść z łazienki, ale nie wolno im.Później zrobię, jak obiecałam.Zamknę się z nimi w pokoju i sobie będą mogły pobiegać, powyglądać przez okno.Wydaje mi się, że są zadowolone.O to mi też chodzi.Jak kot się bawi i myje, to na pewno jest zdrowy.

ewar

Post » Nie lis 04, 2012 9:07 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

Czyli, ze wspaniala Mama :1luvu:
Moze pomalutku cialka nabierze :ok:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Nie lis 04, 2012 9:56 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

Afra to siostrzyczka.Mama jest u Ani z jednym maluszkiem.
Co chwilę wchodzę do łazienki popatrzeć chociaż na te kotki.Słodziaczki z nich takie, że szok.Robię zdjęcia, powklejam później, postaram się też zrobić jakieś w pokoju, przy dziennym świetle.

ewar

Post » Nie lis 04, 2012 10:10 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

jaga1666 pisze:U mnie gorzej-szylcia chodzi po mieszkaniu,maluszek się bawi,Żwirek atakuje :( Wiem dlaczego kotka taka chuda-zostawiała jedzenie dla dzieci-już to zauważyłam.Jest taka śliczna-szkoda że nie mam aparatu.Maluch jeszcze raz zrobił rzadką kupkę-więc vet koniecznie.Na noc będę musiała ich w łazience zamknąć -bo aktualnie jest akcja Żwirek-Kotka :( nie myślałam że ma taki charakter :(

Wiem, ze Mama u Ani chodzilo mi o ten cytat j.w. - dlaczego mama kociat jest chuda :(
nie zacytowalam i tak wyszlo po glupiemu :roll:

A Twoje maluchy przeurocze :1luvu: i dobrze, ze maja siebie nawzajem do zabawy :1luvu:
Moze i Mama z maluszkiem dostana razem domek, chociaz tymczas, co by za soba nie tesknily :(
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Nie lis 04, 2012 12:04 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

Na pewno kociak powinien mieć towarzystwo, niekoniecznie swojej mamy.Ona już powinna od nich odpocząć.
A moje maluszki śpią przytulone do siebie na turkusowym kocyku, ładnie im w tym kolorze :ok: Są cudne, proszę się zachwycać :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ewar

Post » Nie lis 04, 2012 12:48 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

Sie zachwycam :ok:
Kociaczki sa CUDDOWNE :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Rudy - pysio, oczeta :love:
Czarnulek- oczeta i ten czarnienki nonio :love:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Nie lis 04, 2012 14:15 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

Pilne :!: :!: :!: :!:
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Nie lis 04, 2012 18:45 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

U mnie standardowo=czyli gorzej :( maluch się bawi w całym mieszkaniu-lecz ma biegunkę :( Smektę podała Ewa-nie pomogło-za chwilę podam jeszcze raz.Do veta iść jutro nie mogę-sama się rozchorowałam a w moim przypadku to nie za wesoło.Żwirek sobie odpuścił,natomiast przestał jeść i leży smutny :( Szylcię nazwałam Lena,maluszka Misza-nie mogę nic wymyślić.Tak więc za różowo nie mam.Aktualnie Lena się gania z Miszą-moje koty śpią :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Nie lis 04, 2012 21:40 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

Teraz role się zmieniły :D Żwirek przemyślał i woła Lenę do zabawy......no i były z jej strony rękoczyny.W takim przypadku koty będą do rana spały w łazience :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Nie lis 04, 2012 21:41 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

Jaga, a co maluszek u Ciebie je ? Może gotowany kurczaczek by zrobił dobrze na brzuszek ?
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pon lis 05, 2012 7:32 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

Byłam u Ani wczoraj, pojechałam prosto spod huty, gdzie karmiłam bezdomniaki.Szylcia jest piękna, trochę wystraszona, ale to normalne.Zrobiłam "zabawkę" ze ścinków materiału i maluszek bawił się przepięknie, jego mama również się zainteresowała.To przesłodkie kotki :1luvu: Zrobiłam zdjęcia, ale mój aparat nie robi zdjęć, kiedy jest ostre słońce, a u Ani nie ma żaluzji, ani firanek, stąd jakościowo zdjęcia fatalne.Z resztą czarne koty, dymniaki i ciemne szylkretki są trudne do sfotografowania.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Moje maluszki biegały wczoraj po pokoju, a właściwie jego fragmencie i bardzo im się to podobało.najbardziej chowanie się za firanką :lol: P.Iza odwiedziła mnie wczoraj i zachwycała się malcami.Też jej się wydaje, że mama, albo babcia miały "okoliczność" z jakimś długowłosym kotem.Nie wiem , bardzo puchate nie są, ale cudowne.Afra jest bardziej nieśmiała.Wczoraj zobaczyła Bohuna, zrobiła koci grzbiet, napuszyła ogon, a Bohun się jej przestraszył 8O i syczał :ryk: Pierwszy raz słyszałam Bohuna syczącego.
Nikon i Afra mają apetyt, jedzą wszystko, pięknie kuwetkują, bawią się , ale wciąż chcą wyjść z łazienki, bo na wolności jednak fajniej, prawda? W nocy śpią grzecznie, na kocyku, przytulone do siebie.To taki cudowny widok, rozczulający bardzo.

ewar

Post » Pon lis 05, 2012 10:48 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

śliczna mamuśka szylka :1luvu: i małe tez :1luvu:

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30

Post » Pon lis 05, 2012 11:41 Re: Koty w małej klatce.DT na cito!FB,udostępniajcie!!!

Wizytę u weta odkładamy na jutro z przyczyn obiektywnych.Nic złego się nie dzieje, wręcz przeciwnie, kotki są cudowne.Nikon mruczy jak traktor, Afra jeszcze nie, ale to kwestia czasu.Jedzą i kuwetkują aż miło.W łazience nie ma drapaczka, a kotki ostrzą sobie pazurki o kawałek dywanika.Tak je lubię, są przesłodkie.Dzisiaj pobiegały sobie po pokoju, pobawiły się kuleczkami z folii.
Afrze spodobało się takie coś półkoliste. sprawdzam po prostu, jak im najwygodniej urządzić tę łazienkę.
Obrazek Obrazek

ewar

[poprzednia][następna]