Jana pisze:Kilkaset złotych - nie wiem jakie ceny są poza Warszawą, w Warszawie też nie bardzo, bo to było kilka lat temu i policzono mi tylko część ceny ze względu na pochodzenie Szansy (była z Boguszyc).
Jana, a gdzie robiłaś tę operację?
Fajnie, że ten wet podjął się jej zrobienia, kasa też średnia, do uzyskania wbrew pozorom, ale czy ma jakieś doświadczenie?Prakseda pisze:Ale jak pisze Jana, jeżeli uraz jest nowy i bolesny, to im mniej ruchu tym lepiej, dlatego dobrze, że siedzi w klatce.
Moja szczura kiedyś złamała sobie łapkę biegając po klatce (na moich oczach, słyszałam trzask kości

), a ponieważ zdejmowała sobie "gips" szybciej niż był zakładany (2 h, narkoza), lekarz zaordynował żeby pozostawała w transporterku przez kilka tygodni. Łapcia się pięknie zrosła i szczura biegała. Ale do tego rzeczywiście była potrzebna moja konsekwencja, by jej luzem nie puszczać, choć serce bolało..
Patmol pisze:szczerze powiem, że ja mam już jednego kota w tym kolorze
i jest strasznie humorzasty i wogóle, (...) więc kot w tym kolorze nie wydaje mi się śliczny, ale przerażający
no ale na razie jest grzeczny i milutki
Maluch jest przecudny

Przesyłam Ci moje wrażenia co do takich kotów: sama słodycz, cieknąca i lepka

Miałam kilka i zawsze było to najcudniejsze stworzenie pod słońcem, a znalezienie osoby chętnej do adopcji kota o tak pospolitym wyglądzie nie było trudne
Patmol pisze:mój TŻ powiedział, ze jak chcę żeby został -to on mu wymyśla imię
więc na razie go o to imię nie proszę

bo jak już będzie miał imię to zostanie

(a jak nie ma imienia -to trochę tak jakby go wcale nie było

)
Jejku, a gdzie się takiego cudnego TŻ-ta znajduje?? Też tak chcę...
Wymyślaj imię i zostawiaj sobie miziaka; przecież Twoje psy muszą mieć SWOJEGO KOTKA
Patmol pisze:robić mu ogłoszenia? i pisać o tej nodze? na tablicy czy tylko na forum?
Jeżeli już zdecydujesz inaczej, to rób ogłoszenia, ale pisz wszystko. Domek musi być przygotowany na trudności. Paradoksalnie - może właśnie to pozwoli mu znaleźć najfajniejszych na świecie, odpowiedzialnych i dobrych opiekunów?
Patmol pisze:pozytywka pisze:dź do kościoła i wytłumacz to temu z brodą
z broda to jest Św. Mikołaj