Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
strongbaby pisze:Marcelibu wczoraj u weta 'pierwszego wyboru' dostała też pasę, ale 1 dawkę, ja nic nie dostałam do domu. Nowy wet zaczął odrobaczanie od początku.
strongbaby pisze:Niestety trochę kontrastu zostało w żołądku. Nie mają pewności czy to ciało obce czy bardzo podrażniona ściana , dlatego jutro wieczorem kolejne zdjęcie i decyzja czy robimy gastroskopie. Jeśli to podrażniona ściana żołądka to już nic nie powinno być widać. Niestety wiąże się z tym kolejna doba głodówki. A kicia troszkę wystrachana już, jak ją biorę na ręce zaczyna się trząść ze strachu. Muszę ją wypieścić na wieczór żeby się na mnie nie złościła
strongbaby pisze:MałgosiuZ dziękujemusiałam spytać.
Marcelibu wczoraj u weta 'pierwszego wyboru' dostała też pasę, ale 1 dawkę, ja nic nie dostałam do domu. Nowy wet zaczął odrobaczanie od początku.
Niestety trochę kontrastu zostało w żołądku. Nie mają pewności czy to ciało obce czy bardzo podrażniona ściana , dlatego jutro wieczorem kolejne zdjęcie i decyzja czy robimy gastroskopie. Jeśli to podrażniona ściana żołądka to już nic nie powinno być widać. Niestety wiąże się z tym kolejna doba głodówki. A kicia troszkę wystrachana już, jak ją biorę na ręce zaczyna się trząść ze strachu. Muszę ją wypieścić na wieczór żeby się na mnie nie złościła
Marcelibu pisze:I bardzo dobrze. Powiedział, kiedy następna dawka? Nie pamiętam jak podaje się Flubenol. Czy na razie wet sprawdzi to, co poniżej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 772 gości