GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mariana

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 05, 2012 19:15 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

Nie ma za co :) Cieszę się bardzo, że wszystko w porządku, z chęcią będę zerkać na wieści od Kelly :) Naprawdę piękna i kochana z niej kota :) Oby pozostałym futrom też udało się znaleźć kochające domki :ok:

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Śro wrz 05, 2012 21:11 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

:ok: :piwa: :ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Czw wrz 06, 2012 9:22 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

Dziś na sterylizacje pojechały Makatka i Nepal, potem trafią do mnie na tymczas. Jak wyadoptuję to będę myśleć o wzięciu na dt kolejnych.
Do sterylizacji zostały jeszcze 3 : Hypia, Path i Pikusia.

Potem kocurki: Domink, Donatello i Pum.

Prosimy o kolejne wpłaty na zabiegi dla tych kotów i na ich utrzymanie w DT, na szczęście koty są zdrowe i w dobrej kondycji, nie wymagają kosztownego leczenia, jedynie kastracji, odrobaczenie, odpchlenia (profilaktycznie bo nie są zarobaczone i zapchlone - p. Marian dbał o to), ale jedzenie, żwirek też wiadomo wszystko kosztuje. Każda wpłata pomaga mi działać i przyspiesza działania.

Kolejne dwie białe (Hypia i Path) mogłyby trafić do Sabiny na hotelik i z tamtąd do adopcji - ale też potrzebne finanse na sterylki, na karmę i na żwir. Trzeba zebrać na te dwie kotki około 350zł - za taką sumę jestem w stanie te 2 kotki wysterylizować i zakupić dla nich żwirek i karmę na około miesięczny pobyt w hoteliku - a są duże szanse, ze z tamtąd trafią do adopcji.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Czw wrz 06, 2012 9:37 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

mpacz78 pisze:Dziś na sterylizacje pojechały Makatka i Nepal, potem trafią do mnie na tymczas. Jak wyadoptuję to będę myśleć o wzięciu na dt kolejnych.
Do sterylizacji zostały jeszcze 3 : Hypia, Path i Pikusia.

Potem kocurki: Domink, Donatello i Pum.

Prosimy o kolejne wpłaty na zabiegi dla tych kotów i na ich utrzymanie w DT, na szczęście koty są zdrowe i w dobrej kondycji, nie wymagają kosztownego leczenia, jedynie kastracji, odrobaczenie, odpchlenia (profilaktycznie bo nie są zarobaczone i zapchlone - p. Marian dbał o to), ale jedzenie, żwirek też wiadomo wszystko kosztuje. Każda wpłata pomaga mi działać i przyspiesza działania.

Kolejne dwie białe (Hypia i Path) mogłyby trafić do Sabiny na hotelik i z tamtąd do adopcji - ale też potrzebne finanse na sterylki, na karmę i na żwir. Trzeba zebrać na te dwie kotki około 350zł - za taką sumę jestem w stanie te 2 kotki wysterylizować i zakupić dla nich żwirek i karmę na około miesięczny pobyt w hoteliku - a są duże szanse, ze z tamtąd trafią do adopcji.

Z tego co widzę,to dokonujesz cudów.Oby wszystko się ułożyło po Twojej
myśliJak Kelly zaaklimatyzowala się w Kielcach?Jak nowy rezydent w Gdańsku?
Wszystkim tymczsowiczom znalezienia dobrych domków,rezydentom kochających
opiekunów,bezdomniaczkom zawsze pełnych misek i ciepłych budek w Dniu Kota
serdecznie życzę

pdbz

Od: Pt paź 21, 2011 8:45

Post » Czw wrz 06, 2012 9:53 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

Raban w Gdańsku raczej na 100% zostanie, pani pisała, że super się tam zaaklimatyzował i polubił z jej kotką.
Kelly jest w Kielcach dopiero od wczoraj, więc trudno tu wiele powiedzieć, ale na pewno jej opiekunka nam tu coś napisze.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Czw wrz 06, 2012 16:32 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

Kciuki za adopcje :ok:

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Czw wrz 06, 2012 16:36 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

Przelałam za obiecaną sterylkę. Jutro powinny byc na koncie :ok: :ok: :ok:
Nie chodzi o to, by człowiek miał kota,
tylko,by kot miał człowieka

Obrazek

anka13

Od: Sob paź 31, 2009 23:40

Post » Czw wrz 06, 2012 21:01 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

Bardzo dziękuję :1luvu:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Pt wrz 07, 2012 9:37 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

Monia wezmę dwa lubiące się koty na tymczas,dopóki nie wydasz tych "swoich".OKI?
Obrazek

aga marczak

Post » Pon wrz 10, 2012 12:12 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

Aga, dzięki wielkie będę mieć na uwadze. Zadzwonię jak będę miała coś przywieźć.
Postaram się najpierw wysterylizować i zaszczepić.

Apeluję raz jeszcze o pomoc:

- o wpłaty na zabiegi dla kotów, na konto wpłynęło już 200zł na te koty, ale ja już zrobiłam 3 sterylki (300zł), a kolejne 3 kotki czekają + jeszcze 3 kocurki. Potrzeba jeszcze 550zł na zabiegi.

- o pomoc w robieniu ogłoszeń, wyróżninych na trojmiasto.pl, na tablica.pl i gdzie tam jeszcze warto. W ogłaszaniu szczególnie proszę o robienie ogłoszeń Makatce i Nepal bo są już wysterylizowane, odpchlone, odrobaczone i czekają w dt na adopcje.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Śro wrz 12, 2012 20:46 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

Trzymam kciuki za akcję
Obrazek

aga marczak

Post » Pt wrz 14, 2012 9:21 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

Sytuacja na dziś:
Raban i Kelly w ds.
Nepal i Makatka u mnie na DT, Hypia i Path u Sabiny w hoteliku - wszystkie 4 wysterylizowane, odpchlone, odrobaczone czekają na domy stałe - bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu.

Peggy prawdopodobie zamieszka u sąsiadki p. Mariana, ona już od dawna tam dużo chodziła i przebywała, Peggy jest wysterylizowana jeszcze przez p. Mariana.

Tak, że do zabrania zostały jeszcze 4 koty:
- kotka Pikusia, trzeba ją też wysterylizować jak najszybciej
- 3 kocurki: Donatello, Dominik i Pum (wszystkie niekastrowane jeszcze).

Aga to kogo chcesz z tych 4 co zostały?
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Pon wrz 17, 2012 16:51 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

Kicia już się zaaklimatyzowała .Jest cudowna , uwielbia głaskanie sama tez domaga się pieszczot , przychodzi i ociera się o nogi i miałczy aby ja głaskać.Z brzuszkiem jest wszystko dobrze . Z psem się już zaprzyjaźniła :)

Obrazek

Obrazek

[IMG

[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/086a8720868b7cda.html]Obrazek
Obrazek

Mała233

Od: Nie sie 26, 2012 20:24

Post » Pon wrz 17, 2012 19:09 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

Bardzo się cieszę, oby wszystkim kotom od p. Mariana się poszczęściło.

Niestety reszta białych panienek nadal czeka na domy.

Niedługo zabiorę ostatnią kotkę Pikusię na sterylkę.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Post » Wto wrz 18, 2012 18:54 Re: GDYNIA - 2 dni do eksmisji!! - PILNA pomoc - koty p. Mar

'naśmierć' zapomniałam o książeczce Kelly, że miałam ją wysłać....
Ale już włożyłam do torebki, jutro wyślę, adres mam.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

[poprzednia][następna]