To dobrze, że wet zdecydował się wziąć dwa kotki, bo ja na Twoim miejscu też bym się poważnie zastanawiała nad uśpieniem części miotu

Płeć kociakom bym sprawdzała jeszcze później bo to by było niesamowite gdyby były rude dziewczynki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magdalena pisze:Ylvo nie martw się o domki dla malców. Zawsze wydaje się najpierw, że będzie trudno a potem jakoś te tłumy kociąt "upychamy"a nawet problemowe koty-starsze, chore i inwalidzi znajdują domy. Warto jednak jak najszybciej pomyśleć o robieniu zdjęć. Trzymaj się!
Batka pisze:Yiva mi wetka tlumaczyła że koteczki maja po ogonkiem 3 "jakby"dziurki plamki takie, a kocurki 2. w moim przypadku na 5 maluchów tylko 1 było chybione
Wadera pisze:Jak chcesz, to mogę podesłać Ci zdjęcia pupek nowonarodzonych moich maluchów i może sama wywnioskujesz jak się tam czegoś dopatrzysz![]()
Niestety nie są najlepszej jakości, ale coś tam widać.
eve69 pisze:Iwona - sroda lub czwartek wieczor, moze byc?))
z Mazur wracamy we wtorek, moze Pawla i na wtorek naciagne)
Ylva pisze:eve69 pisze:Iwona - sroda lub czwartek wieczor, moze byc?))
z Mazur wracamy we wtorek, moze Pawla i na wtorek naciagne)
oooo, to was nie ma teraz?Jestescie zaproszeni jak najbardziej po powrocie, kiedy wam bedzie lepiej pasowalo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1759 gości