PESTKA - pokonała ją choroba :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2012 9:44 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

Z tym namawianiem bedzie o tyle trudno, że mamy w sobotę ślub, do Bg jedziemy pociągiem z psem:D I nie bardzo mamy jak dotrzec do Szczecina no i czasu nie za bardzo będzie na to bo w ndz chcemy wrócić;) Ale jak cos to od bg badz okolic chętnie słuzymy pomocą:)
Gingers nowy- imbirowo- limonkowy:D:D

mage

Od: Nie sie 26, 2007 21:55

Post » Czw sie 23, 2012 10:15 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

mage pisze:Z tym namawianiem bedzie o tyle trudno, że mamy w sobotę ślub, do Bg jedziemy pociągiem z psem:D I nie bardzo mamy jak dotrzec do Szczecina no i czasu nie za bardzo będzie na to bo w ndz chcemy wrócić;) Ale jak cos to od bg badz okolic chętnie słuzymy pomocą:)

no to tak, myslałam ze jedziecie autem

no nic szukamy ważne ze jest szansa na ten wekend i moze uda się cos wykobinowac :ok:
7ksiezyc

Post » Czw sie 23, 2012 10:25 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

Dzwonilam do TŻ, studiował w Szczecinie, moze akurat kogos znajdzie kto by jechał do Bg i wziął kota. Nic nie obiecuje ale sie postaram;)

mage

Post » Czw sie 23, 2012 10:40 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

Minika, przetrzepię doopę mietłą ! Dlaczego ja się o wątku dopiero z czarownic dowiaduję ?
Trzymam mocno za kicię i mam nadzieję, że wyjdzie z tego :ok: :ok: :ok:
To futerko mi się nie podoba, takie czarne - a nie czarne. Czy ona ma wszystko OK z nerkami ???

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 23, 2012 13:32 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

Trzymam kciuki za transport :ok: :ok: :ok: Zaraz zapytam tego płatnego transportu (za zwrot kosztów paliwa) ile by kosztowało zawiezienie jej do Białogardu i czy czasowo by pasowało - zawsze jakaś opcja... tylko wtedy jakieś deklaracje byłyby potrzebne na ten cel, bo ja spłukana jestem przez kociaki (co rusz nowe, chore...) :(

jasdor, ja podejrzewam, że to może od robali, ale badania krwi też by się przydały - kotka głodowała, więc z nerkami/wątrobą może być coś nie tak :(

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Czw sie 23, 2012 13:37 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

Z transporterem nie będzie problemu :)

Cudak1

Post » Czw sie 23, 2012 13:46 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

Cudak1 pisze:Z transporterem nie będzie problemu :)

super :ok:

czyli musimy sie na pw powymieniec nr telefonow zeby dograc wszytsko

ja wysylam swoj nr do Moniki, mage, i Cudak1

ten transport do Bialogardu platny?

mage rozumiem ze raczej pod wieczor bedziecie w Gdansku?
7ksiezyc

Post » Czw sie 23, 2012 13:51 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

Cudak1 pisze:Trzymam kciuki za transport :ok: :ok: :ok: Zaraz zapytam tego płatnego transportu (za zwrot kosztów paliwa) ile by kosztowało zawiezienie jej do Białogardu i czy czasowo by pasowało - zawsze jakaś opcja... tylko wtedy jakieś deklaracje byłyby potrzebne na ten cel, bo ja spłukana jestem przez kociaki (co rusz nowe, chore...) :(

jasdor, ja podejrzewam, że to może od robali, ale badania krwi też by się przydały - kotka głodowała, więc z nerkami/wątrobą może być coś nie tak :(

Aleś się wstrzeliła z tym transportem....na KONIEC MIESIĄCA przed wypłatę :evil: :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 23, 2012 14:02 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

Jak nie będzie jakiegoś przy okazji, to koleżanka może za 130 zł zawieźć koteczkę do Białogardu. Ja mogę jedynie z 10 zł dołożyć...

Cudak1

Post » Czw sie 23, 2012 15:26 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

Ja trzymam kasę na weta :evil:
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Od: Sob lut 18, 2012 19:28

Post » Czw sie 23, 2012 16:18 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

Monikaa pisze:Ja trzymam kasę na weta :evil:

Dlatego mam nadzieję, że znajdzie się coś przy okazji..

Cudak1

Post » Czw sie 23, 2012 17:08 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

jasdor pisze:Minika, przetrzepię doopę mietłą !

Jasdor, tobie to tylko pieszczoty w głowie :mrgreen:
A o kim to w poniedziałek dyskutowałyśmy? To właśnie pan K.G. mi uświadomił, że po wycięciu guzów ona może już pozostać zdrowa :wink:
Przecież wiesz- nic bez twojej aprobaty bo ja :1luvu: Jasdor!

Na wątku czarownic dziewczyny podały linki do watków transportowych:
Grupa transport psów i kotów
http://www.facebook.com/groups/425886884111869/
http://www.facebook.com/pages/Transport ... 64?sk=info
http://www.facebook.com/pages/Transport ... 64?sk=info

Nie potrafię tam się wpisać :oops:
Może Cudak1 się uda?
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Post » Czw sie 23, 2012 21:23 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

Pozwolę podnieść. Piszę gdzie sie da...
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Post » Pt sie 24, 2012 10:30 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

Dziewczyny ja mam straszny burdel na głowie- jutro ślub a ja nawet połowy rzeczy nie mam:D Tak to jest jak sie wszystko na ostatnią chwile załatwia. Bardzo chciałabym pomóc finansowo, ale mamy ciężką sytuację- nie dostaje wypłat od grudnia, więc u nas każdy grosz sie liczy- moge wspomóc najwyżej 20złotymi:(. Podaje moj nr tutaj, żeby każdy miał do niego dostęp, bo nie wim czy pozniej będe miała czasu tu zaglądać. 666 533 856. Co do wyjazdy z bg- nie wiem o ktorej bedziemy wyjezdzać, wiem, że kota teściowa do domu nie wpuści (przeżyłam już walke o obecność naszego psa na naszym ślubie wrrrr!!!). Pies kotolubny, szczeniak, więc o kotke sie nie musicie obawiać;)

mage

Post » Pt sie 24, 2012 10:36 Re: Kotka z nowotworem PILNIE transport ok Szczecina- Gdańsk

to ja też 20 zł dorzucę, gdzieś była oferta na 10 czyli mamy 50. Spróbuję poprosić na facebooku, może te 80 zł się znajdzie...
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

[poprzednia][następna]