stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldożery!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 18, 2012 20:23 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

podałam leki i o dziwo jestem cała (o dziwo, dlatego, że wczoraj Asia po spotkaniu z nimi wyglądała...gorzej :twisted: ). Siedzą bidoki cały dzień i sie nie ruszają, skwierczą i puszczaja bańki nosem :( Bury kociak (największy) wydaje sie być w najgorszym stanie, widać, że bardzo cieżko oddycha i cały czas się trzęsie. One właściwie nawet nie broniły się jak dawalam leki :roll: W drugim pokoju mam kotkę z początkami kataru ale jest wesoła, bryka bawi się i nie odczuwa choroby - serce mi się ściska jak patrze na maluchy w takim stanie jak te cztery :cry: Dobrze, że ta niedobra kobieta mi je wcisnęła 8)
PS był dwie kupy (do kuwety bo to porządne koty), całkiem ładne, jedzą chętnie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

na zdjeciu nie ma kota z ciemnożołtym okiem (drugie zasyfione na maxa) ale sie schował,. w zasadzie w ogóle sie nie rusza :(

anka_szklanka

Od: Sob lis 05, 2011 19:36

Post » Nie sie 19, 2012 9:33 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

udało mi sie złapaćczwartego kotka, jest inny od pozostalych i ma takie piekne oczyska (no...póki co, jedno) :1luvu:

Obrazek

i z dzisiaj foty, koty trochę się ożywiły

Obrazek

najmniejszy i chyba najmniej bojący
Obrazek

buras, ma tak niesamowicie miękkie futro, bedzie z niego super kot

Obrazek

anka_szklanka

Post » Nie sie 19, 2012 13:04 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

Fajne są :)
A jak je "wyremontujesz", to będą cudne :)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie sie 19, 2012 13:11 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

Fajne, fajne... i w naszym ulubionym zestawie kolorystycznym :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie sie 19, 2012 18:54 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

Szalony Kot pisze:Jakie piękne fotki robisz :)

senkju :wink: może i ta czwórka się doczeka lepszych jak wypięknieje ;)

anka_szklanka

Post » Nie sie 19, 2012 19:23 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

anka_szklanka, miło Cię i na miau widzieć :D Fotki piękne jak zawsze a i maluchy urodziwe, na pewno wypięknieją jeszcze.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie sie 19, 2012 19:28 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

_ogonek_ pisze:anka_szklanka, miło Cię i na miau widzieć :D Fotki piękne jak zawsze a i maluchy urodziwe, na pewno wypięknieją jeszcze.

poszerzam horyzonty, ha :kotek:

anka_szklanka

Post » Nie sie 19, 2012 19:46 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

anka_szklanka pisze:
_ogonek_ pisze:anka_szklanka, miło Cię i na miau widzieć :D Fotki piękne jak zawsze a i maluchy urodziwe, na pewno wypięknieją jeszcze.

poszerzam horyzonty, ha :kotek:

ja również :)

_ogonek_

Post » Pon sie 20, 2012 9:33 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

_ogonek_ :piwa:
kociaki wyglądają jakby lepiej, burasek i mała czarna jak tylko wchodze do pokoju czekają przy drzwiach na miche (buras je z ręki).
Pozostała dwójka ozdrowiała na tyle, że jest w stanie czynnie bronić się przed zabiegami :twisted: Kocica złośnica (ta najbardziej charakterna) ma już czyste oczka. Gili ogólnie mniej :ok:

anka_szklanka

Post » Pon sie 20, 2012 20:51 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

anka_szklanka pisze:_ogonek_ :piwa:
kociaki wyglądają jakby lepiej, burasek i mała czarna jak tylko wchodze do pokoju czekają przy drzwiach na miche (buras je z ręki).
Pozostała dwójka ozdrowiała na tyle, że jest w stanie czynnie bronić się przed zabiegami :twisted: Kocica złośnica (ta najbardziej charakterna) ma już czyste oczka. Gili ogólnie mniej :ok:

hehe :twisted: :twisted:

_ogonek_

Post » Wto sie 21, 2012 15:13 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

patrzcie jakie mam piekne dzieci :1luvu:

przydałby się tekst do ogłoszeń, myślę, że można powolutku działać. Jeszcze wprawdzie posiedzą u mnie ale jak ktoś pokocha to poczeka, a wolałabym żeby mi sie stadko nie ostało :twisted:

Burasek, nazwałam go Lizak bo bez przerwy wszystkich czyści, a wszyscy mają dość i uciekają :D Taki trochę niedotykalski, ale fajny, ma bardzo puchaty ogonek.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

anka_szklanka

Post » Wto sie 21, 2012 15:14 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

zwłaszcza na ostatnim zdjęciu widać, że jest 'trochę' :lol: niedotykalski :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto sie 21, 2012 15:16 Re: stadko kociąt potrzebuje DT - za tydzień będą tam buldoż

Kocica złośnica, piękna jest taka smukła i te oczy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

anka_szklanka

[poprzednia][następna]