4 mieś.kicia po wypadku,liczne złamania.Potrzebuje domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 27, 2012 9:23 Re: 4 mieś.kicia po wypadku,liczne złamania.Potrzebna karma

podrzucę piękności.
A u mnie na bazarku lutra zrobiła zakup i prosi o wsparcie dla koteńki - jak tylko dostanę od niej przelew, zaraz wyślę Ani na czarno białą krówkę śliczna
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Pt lip 27, 2012 20:41 Re: 4 mieś.kicia po wypadku,liczne złamania.Potrzebna karma

zapraszam serdecznie na bazarek, został jeszcze krem, może Komuś będzie pasował?
kotka bardzo potrzebuje dobrej karmy, leków, muszę również oddać dług za badania, usg i rtg, a to nie koniec ... mamy grzyba

Anna Rylska pisze:zapraszam na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=144517
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pt lip 27, 2012 20:50 Re: 4 mieś.kotka po wypadku PILNIE potrzebuje tymczasu i lec

gaota pisze:Aniu, a czy kotka była prześwietlana albo miała usg (ze względu na jelita)? Czy problemem są tylko kwestie finansowe, czy także transportowe? Mam na myśli wyjazd do weta, rtg itp.

gaota ja wszystko mam na miejscu, rtg, badania, usg, mam porządną klinikę prawie pod nosem, z pełną diagnostyką ... tylko Malutka nie jest jedynym moim tymczasem, dokarmiam również dużo kotów,t o nie takie proste
tak, miała rtg i usg

Anna Rylska

Post » Pt lip 27, 2012 21:11 Re: 4 mieś.kicia po wypadku,liczne złamania.Potrzebna karma

Biegunka spowodowana jest lambliami, choć nie łatwo było je wykryć, bo zanosiłam qpki 4 razy.
Na pewno na stan jelit wpływ ma jej wcześniejsza dieta, kotka na początku wymiotowała resztami ziemniaków i kapusty, w brzuchu grała orkiestra, na ulicy żywiła się resztkami.

Anna Rylska

Post » Sob lip 28, 2012 17:26 Re: 4 mieś.kicia po wypadku,liczne złamania.Potrzebna karma

jeszcze raz zapraszam serdecznie na bazarek
wiem, że domu tymczasowego mała raczej nie znajdzie :( ale może choć zakupy na bazarku - na dług za badania, na karmę, cokolwiek ....

Anna Rylska pisze:zapraszam serdecznie na bazarek, został jeszcze krem, może Komuś będzie pasował?
kotka bardzo potrzebuje dobrej karmy, leków, muszę również oddać dług za badania, usg i rtg, a to nie koniec ... mamy grzyba

Anna Rylska pisze:zapraszam na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=144517

Anna Rylska

Post » Sob lip 28, 2012 21:33 Re: 4 mieś.kicia po wypadku,liczne złamania.Potrzebuje domu

Podrzucę malutką, może ktoś pomoże :(
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie lip 29, 2012 9:27 Re: 4 mieś.kicia po wypadku,liczne złamania.Potrzebuje domu

Nie ma sensu dalsze prowadzenie tego wątku :(
o stanie małej będę informowała na swoim wątku

bardzo dziękuję Wszystkim, że tu zaglądali i proszę o zamknięcie

Anna Rylska

[poprzednia]