Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Obiecałam sroce7 że jak się uprze na jakiegoś malucha to jej siłą odbierzemy do DS
Edit: Zapraszam na bazarek z którego część dochodu przeznaczona jest na maluszki
viewtopic.php?f=20&t=144287
Gibutkowa pisze:Co do kandydata na DS to daj znać kiedy młodym zacząć robić ogłoszenia. Teraz rodzice mają urlop to mnie wymienią w szpitalu i będę miała trochę czasu na robinie ogłoszeń
JaEwka pisze:W ogóle to maluszkom można porobić zdjęcia gdzieś na czerwonym albo zielonym tle - czarne futerko wtedy ładnie wyglądadodać jakieś zabawki itp.
ewar pisze:No tak, czarnym kotom trudno zrobić dobre zdjęcia.Zawsze kochałam i kocham buraski, to się nie zmieni, ale od czasu kiedy poznałam Fibi jestem wielbicielką również czarnuszków.To są koty magiczne, mają w sobie grację, są wyjątkowo inteligentne.Żałuję bardzo, że już nie mogę mieć więcej kotów, ale gdybym mogła, byłaby to czarna kotka.
sroka7 pisze:Sesja główna mam nadzieję, że odbędzie się jutro i w niedzielę, ale ja im robię codziennie zdjęcia , z tym że z ustawianiem na danym tle/z zabawkami itp to jest ogromny problem, bo te małe kulki są tak ruchliwe, że zwykle zdążę tylko ująć zadek z ogonkiem, albo rozmyty cieńwięc, żeby im fotkę na kolorowym tle zrobić, to bym musiała cały pokój zasłać belą materiału
JaEwka pisze:a pytałaś się weta czy jakaś zniżka przy szczepieniu tylu brzdąców będzie?
JaEwka pisze:Trzeba tylko odpowiednio zagadać i dwupak murowanyja w tamtym roku sprzedałam tak dwa maluchy
no w sumie dzięki pomocy Gibutkowej też żeby nie było, że umniejszam jej zasługi
![]()
I teraz duzi nie wyobrażają sobie jak mogli chcieć tylko jednego kota
JaEwka pisze:Trzeba tylko odpowiednio zagadać i dwupak murowanyja w tamtym roku sprzedałam tak dwa maluchy
no w sumie dzięki pomocy Gibutkowej też żeby nie było, że umniejszam jej zasługi
![]()
I teraz duzi nie wyobrażają sobie jak mogli chcieć tylko jednego kota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1851 gości