Anja pisze:Piekna koteczka, zywe srebro o srebrzystym futerku, sliczna. Bandzioch mrrrr czarny
.
a miała być rudym kocurem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anja pisze:Piekna koteczka, zywe srebro o srebrzystym futerku, sliczna. Bandzioch mrrrr czarny
.
AGA-cka pisze:Anja pisze:Piekna koteczka, zywe srebro o srebrzystym futerku, sliczna. Bandzioch mrrrr czarny
.
Anja pisze:AGA-cka pisze:Anja pisze:Piekna koteczka, zywe srebro o srebrzystym futerku, sliczna. Bandzioch mrrrr czarny
.
Cos Wam nie wyszloczyzby kolor zszedl?
Petroniusz pisze:Pięknotki
AGA-cka pisze:Petroniusz pisze:Pięknotki
chyba mamy podobny zestaw kolorystyczny?
Petroniusz pisze:AGA-cka pisze:Petroniusz pisze:Pięknotki
chyba mamy podobny zestaw kolorystyczny?
Tak, tylko u mnie płeć w pełni jednolita...No i Skierka jednak srebrna nie jest, tylko ciemny pręgus, a Banshee z różowym nochalkiem
Petroniusz pisze:Ech, a mnie się marzy trikolorka...
Petroniusz pisze:Tiaaa... Ale pomarzyć zawsze można
AGA-cka pisze:Petroniusz pisze:Ech, a mnie się marzy trikolorka...
ja to najchętniej chciałabym mieć kilka kotów - każdy o innym umaszczeniu - żeby był rudzieleć i trikolorka i takie biało - czarno - krówkowate...![]()
Tylko najpierw wygram w totka
kordonia pisze:PIEKNOKOTKI
AGA-cka pisze:Petroniusz pisze:Ech, a mnie się marzy trikolorka...
ja to najchętniej chciałabym mieć kilka kotów - każdy o innym umaszczeniu - żeby był rudzieleć i trikolorka i takie biało - czarno - krówkowate...![]()
Tylko najpierw wygram w totka
Hm,nie, żebym zaraz chciała się chwalić, ale... I w totka jeszcze nie wygrałam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], RagIri, Silverblue i 146 gości