POMOCY ! nie przechodź obojętnie ! Kociara w potrzebie !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 14, 2012 11:03 Re: POMOCY ! nie przechodź obojętnie ! Kociara w potrzebie !

Witajcie.

Ja już jestem w anglii ale kontaktowałam sie z panią Marią.
Ona bardzo dziekuje za dotychczasową pomoc ! :1luvu:

Karma znowu na wyczerpaniu, może ktoś mógłby jeszcze coś dla pani Marii podrzucić? Jakies suche choćby dla kociaków?

Szukam kogoś z Poznania komu mogłabym co miesiąc wpłącac pieniazki i kto by kupował dla kotków karmę i dostarczał ją do pani Marii
Im bardziej poznaje ludzi - tym mocniej kocham zwierzęta.

Pozdrawiamy - Emi i Billi

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Sob lip 14, 2012 11:33 Re: POMOCY ! nie przechodź obojętnie ! Kociara w potrzebie !

bulefko mozesz przez internet zamowic karme z dostawa do p.Marii

LunaKlara

Od: Czw paź 20, 2011 22:06

Post » Wto lip 17, 2012 10:03 Re: POMOCY ! nie przechodź obojętnie ! Kociara w potrzebie !

Niby tak ale jest problem z takim wpłacaniem kasy dla sprzedawcy bo za duzo bede płaciła za przelew. To sie nie opłaca zeby w banku płacic 5 funtów za przelew na polskie konto, to jest ponad 25zł, za ta kase mozna kupic 10 kg marketowej karmy dla tych bezpańskich kotów.
A jak bede przelewac przez grosik czy coś takiego to jest tego samego dnia ale musi byc odbiór potwierdzony przelewu :P

Puki co kasy nie mam za dużo wiec moze narazie ktos by kupił chociaz kilka puszek i jedna paczuszke suchego dla pani Marii?

Za 10zł mozna kupic z 5 puszek marketowych i z 1kg suchego...

bulefka

Post » Wto lip 17, 2012 16:48 Re: POMOCY ! nie przechodź obojętnie ! Kociara w potrzebie !

za 10zl nie kupisz pieciu puszek i 1 kg karmy w markecie, kupuje dla bezomniakow najtansza karme i pucha kosztuje najmniej 1,60.

codziennie przejezdzam z pracy obok Dębca, moglabym karme podrzucac p.Marii ale nie moge jej finansowac.

Jak bym mogla pomoc pisz na pw

LunaKlara

Od: Czw paź 20, 2011 22:06

Post » Wto lip 17, 2012 22:03 Re: POMOCY ! nie przechodź obojętnie ! Kociara w potrzebie !

masz racje miałam napisać 20zł nie 10 ;) Nie ta cyferka mi wlazła.

Nie chodzi o to żeby ją finansować ale raz na jakiś czas podrzucić jej karme , nie wiem nawet raz w miesiacu coś jej podrzucic zeby ja troszke odciazyc ;) Jeżeli mogłabys kupic jej nawet ze 2 puszeczki i paczuszke suchej karmy ona sie bardzo ucieszy :)
Jak chcesz moge Ci wysłac jej adres na PW

bulefka

[poprzednia]