Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adziks pisze:ciebie chyba pogielo ze mam z 4 dniowym kotem jechac do weta 30km i zaplacic ze 100zl za wizyte i za jakies badziewia co wcisnie. A i tak kot nie mial szans na przezycie.Koty rodza sie na smietnikach, ogrodkach w krzakach pod golym niebem w deszcze i zyja.
Adziks pisze:ciebie chyba pogielo ze mam z 4 dniowym kotem jechac do weta 30km i zaplacic ze 100zl za wizyte i za jakies badziewia co wcisnie. A i tak kot nie mial szans na przezycie.Koty rodza sie na smietnikach, ogrodkach w krzakach pod golym niebem w deszcze i zyja.
Adziks pisze:wiem ze to brzmi jakby mi bylo szkoda kasy ale co weterynarz pomoze kotu ktory za 2 godziny umrze ? No nie wiem co by musial zrobic...
Beliowen pisze:Adziks, różnica między kotami rodzącymi w śmietnikach, ogródkach itd. a Twoją kotką jest taka, że twoja kotka ma opiekuna
który powinien o jej dobro zadbać
Adziks pisze:ty myslisz ze jak mam 16 lat to nagle ci wystartuje do weta z kotem 30km wezme w kieszen z 500zl i pojade sobie autobusem... Prakseda dzieki ale nie bede nikogo naciagal. I obiecuje ze te koty beda zdrowe i za jakis czas umieszcze tu fote ich jak chodza. I to ze mam 16 lat to sobie mnie nie musisz wyobrazac jako dresiaza stojacego z kapturem na glowie pod blokiem z fajka i piwem bo ja do takich nie naleze
Prakseda pisze:Adziks, ponownie oferuję gratisowo przesłanie Ci wyposażenia do karmienia maluchów. Za chwilę kolejny kociak może osłabnąć. Błagam CIę nie pozwól im umierać. Kotkę trzeba porządnie karmić, nie samym mlekiem, ale tym co możesz najlepszym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio, Google [Bot], kasiek1510 i 38 gości