Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiakot pisze:1. Pysiol oraz Burasia zostali przyłapani ro robieniu paskudnej rzadkiej kupy, z tym że u Pysiola był w kupce jeszcze ślad krwi , bardzo mało ale jednak niepokojące. Wlaciwie mialam ochot zamknac Pysiolka w boksie celem zaobserwowania czy z ta kwria to przypadek czy nie , ale maly szaleje z Lolkiem po kociarni wiec na chorego nie wyglada. Pozostawiam te sprawe do decyzji , Wydaje mi sie tez ze jesli smierdzace gumiaste kupki bede tez wieczorem to moze trzeba podac im cos przeciwbiegunkowego, moze ten prokolin ?
Nie wiem czy Lolek tez tak paskudzi , bo jego nie przylapalysmy w trakcie czynnosci j.w.
2. Zyra na zdrowej wymiotowala karma i piana, tez niepokojace wiec dobrze by bylo obserwowac kotke.
Cookie1706 pisze:Zrobiłam na fb na prośbę Martynki wydarzenie dla Negry, która przebywa w Almavecie, proszę o udostępniania
Alienor pisze:Ale śliczny z niego domowy tygrysJak to dobrze, że trafił do domu, gdzie może się wylegiwać na fotelach, bawić z koleżanką i miziać z ludźmi
.
terenia1 pisze:Cookie1706 pisze:Zrobiłam na fb na prośbę Martynki wydarzenie dla Negry, która przebywa w Almavecie, proszę o udostępniania
Ja już udostępniłam, Marlenko wklej może linka do wydarzenia na wątek będzie łatwiej![]()
Jak pojedziecie z dziewczynami na szczepienia nie zapomnijcie im założyć książeczek zdrowia - trzeba wpisać testy na Felv i Fiv i odrobaczenie było dziś 27.03.12r. Milbemaxem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 58 gości