Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 28, 2012 20:48 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

witam :)
pozdrowienia od Rysi :)
nie będę się tu rozpisywać bo to nie o tym post, ale że Rysia jest z Kociej Przystani to warto pisać o postępach kociaków z tego właśnie miejsca, Mała przechodzi wszystkie moje wyobrażenia o niej ( a miałam chwile zwątpienia...) co tu dużo mówić, Rysia oddała się nam całkowicie :)
Zdjęcie mówi samo za siebie jeżeli wszyscy ją znają :)
Obrazek

Richarda

Od: Pon lut 20, 2012 9:02

Post » Śro mar 28, 2012 20:53 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

To ja myślałem, że Sayka (Ksenia) zrobi furorę ;p Piec kupiliśmy razem z mieszkaniem. Fakt, jest piękny, bardzo mi się podoba, niestety jest fatalnie umocowany (na jakiś listewkach nad podłogą!!!). Piec z wkładem elektrycznym na 3 grzałki to nasze jedyne ogrzewanie w 60m w kamienicy i pożeracz wypłaty w miesiącach zimowych, ale koty go kochają ;p Docelowo kiedyś będzie rozebrany i pewnie będzie szukał nabywcy, więc będziemy pamiętali o forum. :) W drugim pokoju jest druga ściana pieca i tam też Szelma się wdrapuje i grzeje.

Pozdr for All!

lukazon

Od: Czw mar 01, 2012 11:00

Post » Śro mar 28, 2012 20:57 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Jaka cudna Rysia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro mar 28, 2012 20:58 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Richarda pisze:witam :)
nie będę się tu rozpisywać bo to nie o tym post, ale że Rysia jest z Kociej Przystani to warto pisać o postępach kociaków z tego właśnie miejsca, Mała przechodzi wszystkie moje wyobrażenia o niej ( a miałam chwile zwątpienia...) co tu dużo mówić, Rysia oddała się nam całkowicie :)
Obrazek

Toż to żart ,czy na serio Ryśka 8O Jezdem w szoku 8O

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro mar 28, 2012 21:00 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

tak, tak to Rysia :)
my też jesteśmy w szoku jak codziennie kilkanaście razy wskakuje na łóżko, ociera się , robi te tzw "baranki" i miauczy jak małe dziecko by ją głaskać :1luvu:

Richarda

Od: Pon lut 20, 2012 9:02

Post » Śro mar 28, 2012 21:03 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

lukazon pisze:To ja myślałem, że Sayka (Ksenia) zrobi furorę ;p Piec kupiliśmy razem z mieszkaniem. Fakt, jest piękny, bardzo mi się podoba, niestety jest fatalnie umocowany (na jakiś listewkach nad podłogą!!!). Piec z wkładem elektrycznym na 3 grzałki to nasze jedyne ogrzewanie w 60m w kamienicy i pożeracz wypłaty w miesiącach zimowych, ale koty go kochają ;p Docelowo kiedyś będzie rozebrany i pewnie będzie szukał nabywcy, więc będziemy pamiętali o forum. :) W drugim pokoju jest druga ściana pieca i tam też Szelma się wdrapuje i grzeje.

Pozdr for All!

To ja się polecam jak piec będzie rozbierany :mrgreen: Moje koty uwielbają wygrzewać się na moim wiejskim piecu:mrgreen:
Jak tylko znajdę fotkę to Wam wkleję na forum jaką piecową kombinację ja posiadam 8)
Tanią,estetyczną i cieplutką dla moich futer :ok:

mar_tika

Post » Czw mar 29, 2012 9:50 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Richarda pisze:witam :)
Obrazek

Ojacie, ale fajnie :)
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Czw mar 29, 2012 10:05 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

zadymek bezimienny na kociarni,czuje sie podle tak na mnie patrzyl ze sie poryczalam siedzi w boksie nr 1 ta pilka i myszka sa jego prywatne.lubi je wiec prosze nie zabierac .blagam dajcie znac jak cos zje bo narazie nawet wody sie nie napil rudy go przyjal nie pogryzli sie... tak mysle jak sie nie zadomowi to moze na tymczas go wezme tylko bym kuwete musiala pozyczyc bo w nocy byla wojna o bazylowa i caly zwirek wyladowal na podlodze :roll: razem z kotem przyszly 4 puszki whiskasa i 50 zloty dalam do sloika.
:!: na podlodze przy boksach stoi szary transporter on jest prywatny zapomnialam zabrac :oops: zostawcie go to zabiore w poniedzialek w srodku jest jakis kocyk czy cos taki jasny.przepraszam ale mialam ciezka noc :roll:
:!: w kuwecie kolo kibelka byla kupa z krwia

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw mar 29, 2012 14:49 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

herzpl pisze:mamy nowego kotka
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Jaki pięknyyyy!!!! :1luvu:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Czw mar 29, 2012 17:12 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

czy jest jutro ktos jeszcze oprocz gimnazjum potrzebuje kogos do wydania kota :!: :!: :!: :!: :!:

herzpl

Post » Czw mar 29, 2012 19:04 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

herzpl pisze:czy jest jutro ktos jeszcze oprocz gimnazjum potrzebuje kogos do wydania kota :!: :!: :!: :!: :!:

Marta w piątki jest chyba tylko Ewa na łączonym dyżurze tak koło południa

mar_tika

Post » Czw mar 29, 2012 19:16 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

mar_tika pisze:
herzpl pisze:czy jest jutro ktos jeszcze oprocz gimnazjum potrzebuje kogos do wydania kota :!: :!: :!: :!: :!:

czyli wiiwii?

herzpl

Post » Czw mar 29, 2012 19:20 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

herzpl pisze:
mar_tika pisze:

czyli wiiwii?

Tak ewa ale nie ta nasza Ewa,tylko inna ewa :mrgreen: Wysyłam ci na pw do Ewy nr tel
edit:jutro na kociarnię z Ewą przyjdzie jej znajoma.Chce adoptować spokojną przytulastą kotką poleciłam Gosię i Irę .

mar_tika

Post » Czw mar 29, 2012 19:27 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

dzieki martus a wiec zadymek znika z kociarni znalezli mu czlowieka ci co go oddali bo im zal bylo

herzpl

Post » Czw mar 29, 2012 19:52 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

herzpl pisze:dzieki martus a wiec zadymek znika z kociarni znalezli mu czlowieka ci co go oddali bo im zal bylo

A dom pewny?Własnie Ewa dzwoniła czy ma go jutro wydać :mrgreen:

mar_tika

[poprzednia][następna]