Rudy Leoś, dalszy kuzyn "norwegów" w wymarzonym DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 25, 2012 18:29 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

jasdor pisze:kotx2 - gościowi się już na szczęście kot odwidział i jutro jedzie do Tarnowskich Gór do OliLoli :ok: A i DS już prawie gotowy na niego czeka :ok:

No doczytalam właśnie,super :D :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie mar 25, 2012 20:20 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

OlaLola pisze:Tak posłanko naszykowane :) I cieszę się, że masz sisay domek, czy to ten domek o którym myślę :?:
Wyleczymy, odkarmimy, wypięknimy i wyadoptujemy :ok:

Tak, ten o którym rozmawiałyśmy ostatnio :) napisałam na GG ale jeszcze nie mam odzewu - tak czy siak domek migiem się znajdzie, jak nie ten to inny, kotek jest cudny :)
Plaskaty nie bardzo, ale cóż... mówiłaś że bierzesz w ciemno - to masz :ryk:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Nie mar 25, 2012 20:30 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Najszczęśliwsza dziękuję za propozycję i pw., niestety kota muszę odebrać osobiście, dostanę go, ale pod pewnymi warunkami :roll: .
Wykopałam już z piwnicy zapasowy transporterek, zaraz wyszoruję, sprawdze połączenia i w drogę...
Obrazek

Mico (*)

wilber

Od: Pt lis 05, 2010 22:47

Post » Pon mar 26, 2012 7:23 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Ja Cię Wilber podziwiam jechać z Poznania, do Chorzowa, żeby dostarczyć kota do Tarnowskich Gór... 8O
Nie każdego byłoby stać na takie poświęcenie... Pełen szacun :1luvu:

Sisay nie czepiaj się, jak się go podleczy to się zrobi plaskaty.... :ryk:

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon mar 26, 2012 8:41 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Szkoda, że dopiero dziś znalazłam wątek. Pomogłabym z transportem po Śląsku, a tak wilber pewnie już w drodze.

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Pon mar 26, 2012 11:16 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

o 12;50 Wilber powinna być w Katowicach, jedzie po kota do Chorzowa a potem do mnie do Tarnowskich Gór. Spotkamy się na dworcu, po 16 ma bezpośredni pociąg z TG do Poznania, mam nadzieję, że zdąrzy wpaść do nas choć na chwilkę:)

OlaLola

Post » Pon mar 26, 2012 11:27 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

OlaLola odbierz pw.

Koki-99

Post » Pon mar 26, 2012 12:50 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Wilber ma kota, będzie u mnie na styk. Napisała o nim.... "szkielet"...

OlaLola

Post » Pon mar 26, 2012 15:16 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Kicia już u mnie, to pełnojajeczny chłopak, wychudzony, jedzonko pochłonił, jakby nigdy nie jadł :( Jest zaniedbany, jedno oczko ma zamglone, pokichuje. Ma kleszcze, ogonek go boli, nie wygląda on dobrze ( może złamany?) Miał siedzieć w klatce, ale wypuściliśmy go, bo jeszcze zrobiłby sobie w niej krzywdę.... Jest strasznie chudy, w sumie tylko dłuższa sierść to maskuje... Na koty nie zwraca uwagi. Za jakąś godzinę jedziemy do weta.

OlaLola

Post » Pon mar 26, 2012 15:33 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Wilber z Poznania??? 8O No to rzeczywiście czapka z głowy.

Ola, tylko na siłę nie rób z niego plaskacza :twisted: :twisted:

Koki-99, jeśli chcesz pomóc w transporcie na terenie Śląska to na pewno szybko się znajdzie okazja ;) mamy ciągłą potrzebę transportu w fundacji :ok:

sisay

Post » Pon mar 26, 2012 15:40 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Tak Wilber z Poznania. Pełen szacun. Kocurek zwiedził już cały pokój, w tępie ekspersowym. Będę mieć transport do weta więc wezmę też persicę, bo się pochorowała... :( Założymy mu książeczkę zdrowia, odrobaczymy, wet obejrzy mu ten ogon. Uszka są brudne, ale nie ma świerzbu, to dobrze. :)

OlaLola

Post » Pon mar 26, 2012 15:48 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

No to kciuki za kocurka :ok:
Dziewczyny jesteście wielkie :piwa:

Sisay, w miarę możliwości czasowych (bo tych na razie nie brakuje) i finansowych mogę pomóc w transporcie. W razie czego proszę o pw.

Koki-99

Post » Pon mar 26, 2012 19:04 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Leoś ( choć chciałam żeby kotuś nazywał się Simba.... 8) ) okazał się mega agresywnym kotem u weta... w związku z tym nie wiele się o nim dowiedzieliśmy. Trzeba go przyśpić, żeby zobaczyć jego ogon, który go najprawdopodobniej boli. Ma masę kleszczy, został już odrobaczony. Myślę, że w tym tygodniu już nie, ale w przyszłym zrobimy mu kompleksowe badania, kastrację, obejrzymy ten ogon. Waży 2,800. Jedzenie pochłania...

Obrazek

OlaLola

Post » Pon mar 26, 2012 19:42 Re: Persopodobny. Potrzebna POMOC !!!!! Katowice, Chorzów,

Simba! :1luvu: Jestem za zmianą imienia, ale oczywiście nie mam nic do gadania :mrgreen:

Śliczny będzie, tzn będzie jeszcze bardziej śliczny niż jest :ok:

sisay

[poprzednia][następna]