RUDY "pers". Cudu nie będzie. Sony (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 22, 2012 22:23 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

Tez juz pare razy mialam do czynienia i zgadzam sie z Toba... Na razie caly wyjazd pod znakiem zapytania. TZ nie chce o tym slyszec... ech.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw mar 22, 2012 22:30 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

Ja nie jeździłam pociągami (na podkarpackie zadupie tego typu obiekty nie przyjeżdżają :mrgreen: ) Serio ! Od nas żadnym pociągiem w żadną stronę się nie dojedzie, najbliżej z Rzeszowa. Busikiem woziłam i płaciłam 10,00 . Raz nawet udała nam sie podróż z owczarkiem kaukazkim :mrgreen: Zwierzaki bardzo sie polubiły :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw mar 22, 2012 22:33 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

A może na fb ? Tutaj można prosić o transport -> https://www.facebook.com/pages/Transpor ... 8306699364
Można też na dogo zapytać, jeśli ktoś jedzie i ma miejsce to weźmie :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw mar 22, 2012 22:40 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

zaciskam kciuki za powodzenie akcji :ok: :ok: :ok:
na razie tylko tyle mogę...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Czw mar 22, 2012 22:52 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

pociągiem fajnie się jeździ zwłaszcza że są bilety podróżnika ,69 zł i od piątku wieczora do 6 ranow poniedziałek na jeden bilet można całą Polskę zjeździć..jeździłam z transporterami i tylko raz usłyszałam że powinnam bilet wykupić i jeden pies na jednego człeka ,ja miałam 7 :strach: z psudo wiozłam.
Kocurek sliczny ,szybko znajdzie domek :ok:
jak by chętnych było więcej u mnie na dt plaskata exo. jest ,cudna ,niebiesko oka ,miziasta ..
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw mar 22, 2012 22:53 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

Fajnie, że takie zainteresowanie persikiem. Liczę, ze poczta pantoflową wieści szybko się rozniosą i kociak znajdzie jak najszybciej DT lub DS. :ok:

Vill - możesz go wyciągnąć ze schronu do domu? czy to na razie nierealne? Czy w schronie określili jakoś jego wiek? Mnie sie na pierwszy rzut oka wydawało, że on był strzyżony...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw mar 22, 2012 22:53 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

a ja tylko potwierdzę, że jest cudna, bo to ją wiozłam ostatnio :mrgreen: :ok:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pt mar 23, 2012 4:49 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

Tak kot jest ostrzyzony. Nie wiem czy takiego znalezli czy to schron zrobil. W domu lekka wojna. TZ nie chce jechac na poludnie kraju. Mowi, ze jak sie znalazl DT daleko to i blizej sie znajdzie. I wez tlumacz tepemu chlopu, DT to nie koncert zyczen. Chlopy sa durne wszystkie. Tylko ja po nocy nie spie i rozmyslam co zrobic.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt mar 23, 2012 7:17 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

Ja też dziś całą noc nie spałam... :(

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pt mar 23, 2012 7:55 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

Kot piękny :1luvu:
Możesz go wyciągnać na weekend?Domy właściwie są tylko transportu brak.Ale jakoś sie znajdzie pewnikiem.
Na transportóce jest wpisany? Jeśli tak to dobrze jeszcze telefon podać.Czasem ktoś zajrzy tuż przed podróóżą i dzwoni.A w necie info ginie, bo nie zawsze zaglądamy.Tak mi się udało kilka razy kotywywieźć.
Poza tym zaraz świeta i ludzie będą jeździć.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt mar 23, 2012 9:05 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

Niestety.... Jestem po bardzo mało przyjemnej "rozmowie" z ojcem...
Nie przytoczę tu tego, co usłyszałam, bo się nie nadaje do publikacji. O zabraniu kota mam zapomnieć.

W dodatku w najbliższy weekend niestety nie wyrwę się z domu... A już propozycje i opisy jak to fajnie sie jeździ pociągiem doprowadzaja mnie od obłędu. Mieszkam na zadupiu kolejowym i samo wydostanie się stąd do jakiegos węzła kolejowego większego zajmuje godziny! A ja w soboty pracuję. Sorry, ale jestem dziś mocno nie w sosie :cry:
Nie spałam pół nocy, próbowałam porozmawiac z ojcem jak z człowiekiem, ale to okazało się błędne rozumowanie... Na ten moment nie mam siły wiecej. Muszę ochłonąć.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt mar 23, 2012 9:46 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

Naprawdę nie mogę w sobotę wyruszyć. :(
Po Sywestrze przybłąkał się do nas wieeeelki pies. Mamy go teraz na karku, bo przecież nie oddamy do schronu, gdzie siedzi takich psów 80... Dokarmiamy, zrobilismy posłanie... Pies jest uroczy, ale krnąbrny... I własnie na sobote po mojej pracy ma przyjechać nam pomóc moja koleżanka - psiara. Pies jest duży, łagodny, ale skacze na ramiona. Poza tym nie wiem, czy umie chodzić chodzić na smyczy, czy wie, co to obroża... To, ze tak biega luzem jest zagrożeniem przede wszystkim dla niego. Nim też musze się zająć... I nie wzięłam sobie tego kłopotu sama na głowę, on do mnie przyszedł...
Dziewczyny ja jestem Wam wdzięczna za obecnośc i chęć pomocy, ale pewnych rzeczy nie przeskoczę.
A juz na pewno nie pokonam fochów mojego ojca. Jestem wypruta. Prosze bierzcie dziś na mnie poprawkę.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt mar 23, 2012 10:45 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

No niestety nie wszystkie rzeczy da się przeskoczyć, jeśli udałoby się zorganizować transport dziś, jutro, za tydzień to dla tego kicia będzie u mnie miejsce. N0o ale na razie dobrze by było, żeby znalazł się inny DT bliżej !!

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pt mar 23, 2012 12:05 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

Dziewczyny- trzeba zrobić podróż etapami.Można przez np.Poznań, oferuję moją piwnicę (wypasioną!) na dzień-dwa, tymczas w niej będzie niedługo ale na razie stoi pusta.Popytajcie na wątku transportowym- może ktoś pojedzie do i z Poznania.Dużo ludzi jeździ przez Warszawę-może tam poszukajcie?

Oby się udało,taki fajny persiak!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt mar 23, 2012 12:09 Re: RUDY "pers" w schronisku!! Proszę o pomoc!

Słuchajcie!!!
Czasem wystarczy się wypłakać i podzwonić, gdzie trzeba!!

Moja kumpela ma osobę, która marzy o takim kocie od dawna. Domek ma 2 koty już.

Warunek - dowieźć kota wykastrowanego...

Na szczęście nie aż tak daleko.
Paliwo stówka...

Kastracja?? 50-80 (?) -dowiem się.
Tylko wczesniej trzeba by było mu zbadać krew.

Pomożecie?

Skoro jest DS to ja dziś kota zabieram. I nie obchodzi mnie, co tata powie. :evil:
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]