Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????????

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 07, 2012 16:40 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

No więc tak. Absolutnie nie wchodzi w grę "wizytka domowa". Przede wszystkim dlatego, że chciałabym, aby obecny był lekarz weterynarii prowadzący kota. Proponuję więc spotkanie w lecznicy Veticus przy ul. Bełskiej 6. Przy spotkaniu będzie także obecna współopiekunka Teo. Termin podam natychmiast po uzgodnieniu z nią. Na pewno będzie to weekend.
Uprzedzam, że dyskutować na temat tej propozycji nie zamierzam.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw mar 08, 2012 11:09 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

No tak, dokładnie tego się spodziewałam :roll: Bo przecież wcale nie chodzi o oglądanie kota, prawda?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw mar 08, 2012 11:17 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

Ty, może poczekaj chwilę.
Na Twoją [...] ofertę też kazałaś czekać, więc teraz poczekaj aż Legnica odpowie na zapodana ledwie wczoraj, propozycję.

[...]
Usunęłam złośliwości
alix76
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw mar 08, 2012 11:57 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

Wątek został ponownie zmoderowany. Ponieważ nie mam czasu pilnować go 24h/dobę, następna osoba, która zacznie go rozjeżdżać, dostanie 1-dniowego bana. Strony natomiast poproszę o wyważone wypowiedzi.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw mar 08, 2012 12:21 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

Mam nadzieję, ze moderacja okaże sie słowna.

Kot był sponsorowany przez miauczarnię = użytkownika forum.
Tak jest napisane w jego wątku, tym zamkniętym.
A skoro miał wątek to chyba jest kotem forumowym.'

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw mar 08, 2012 12:31 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

cacica pisze: [..] dopytywać nawet o kota, który z forum nie miał nic wspólnego [..]

Ooo 8O Ten wątek na forum:

viewtopic.php?f=1&t=120767

...to po prostu fatamorgana.

:mrgreen:
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Czw mar 08, 2012 12:52 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

ciekawe...
z uwagą zaczynam śledzić temat
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw mar 08, 2012 13:14 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

8O

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw mar 08, 2012 13:20 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

magaaaa pisze:Mam nadzieję, ze moderacja okaże sie słowna.

Poprawka w kwestii formalnej - kot jest nadal sponsorowany przez miauczarnię. Która widuje go regularnie i nie zgłasza żadnych pretensji ;)
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw mar 08, 2012 14:38 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

Zofia&Sasza pisze:
magaaaa pisze:Mam nadzieję, ze moderacja okaże sie słowna.

Poprawka w kwestii formalnej - kot jest nadal sponsorowany przez miauczarnię. Która widuje go regularnie i nie zgłasza żadnych pretensji ;)

To może miauczarnia napisze w tym wątku i wyjaśni, że Teo w wolierze ma się dobrze i wcale nie potrzebuje innego domku :?:

Jest to dosyć ważne, bo w poście z 15 grudnia 2010 r. miauczarnia pisała między innymi tak:

dlatego bardzo mi zależy żeby miał choc trochę większe terytorium do dyspozycji niż woliera.

Może znajdzie się jakiś dobroczyńca gotów oddac Tesiowi serce i kilkanaście/kilkadziesiąt metrów kwadratowych przestrzeni? Proszę:))

Możliwe, że post miauczarnia wyjaśniłby przynajmniej część wątpliwości związanych z Teo.

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw mar 08, 2012 14:43 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

Ta osoba będzie obecna podczas proponowanego przeze mnie spotkania w lecznicy. Pozwolisz, że poczekam na ustosunkowanie się Legnicy do tej oferty, a nad kolejnymi żądaniami zastanowię się potem ;)
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw mar 08, 2012 15:12 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

Zofia&Sasza pisze:Ta osoba będzie obecna podczas proponowanego przeze mnie spotkania w lecznicy. Pozwolisz, że poczekam na ustosunkowanie się Legnicy do tej oferty, a nad kolejnymi żądaniami zastanowię się potem ;)

Po pierwsze nie żądam tylko proszę. A po drugie - co za problem, aby miauczarnia napisała posta na tym wątku :?:

Ja oczywiście poczekam na to aż przemyślisz moją prośbę - mam nadzieję, że zaraz po tym jak Legnica ustosunkuje się do propozycji jednak poprosisz miauczarnię o napisanie posta na tym wątku.

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw mar 08, 2012 15:14 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

:ryk:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw mar 08, 2012 15:23 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

Aleksandra59 pisze:
Zofia&Sasza pisze:Ta osoba będzie obecna podczas proponowanego przeze mnie spotkania w lecznicy. Pozwolisz, że poczekam na ustosunkowanie się Legnicy do tej oferty, a nad kolejnymi żądaniami zastanowię się potem ;)

Po pierwsze nie żądam tylko proszę. A po drugie - co za problem, aby miauczarnia napisała posta na tym wątku :?:

Ja oczywiście poczekam na to aż przemyślisz moją prośbę - mam nadzieję, że zaraz po tym jak Legnica ustosunkuje się do propozycji jednak poprosisz miauczarnię o napisanie posta na tym wątku.

Aleksandro59, sądzę, że "oględziny" Teo po prostu zakończą sprawę. I uprzedzam, że na kolejne "postulaty" po prostu nie zamierzam reagować. EOT
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt mar 09, 2012 0:37 Re: Zofia&Sasza gdzie jest Teo??????????????????????????????

Zofia&Sasza pisze:No więc tak. Absolutnie nie wchodzi w grę "wizytka domowa". Przede wszystkim dlatego, że chciałabym, aby obecny był lekarz weterynarii prowadzący kota. Proponuję więc spotkanie w lecznicy Veticus przy ul. Bełskiej 6. Przy spotkaniu będzie także obecna współopiekunka Teo. Termin podam natychmiast po uzgodnieniu z nią. Na pewno będzie to weekend.
Uprzedzam, że dyskutować na temat tej propozycji nie zamierzam.

:lol:
Legnica

[poprzednia][następna]