Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cacica pisze: [..] dopytywać nawet o kota, który z forum nie miał nic wspólnego [..]
magaaaa pisze:Mam nadzieję, ze moderacja okaże sie słowna.
Kot był sponsorowany przez miauczarnię = użytkownika forum.
Tak jest napisane w jego wątku, tym zamkniętym.
A skoro miał wątek to chyba jest kotem forumowym.'
Zofia&Sasza pisze:magaaaa pisze:Mam nadzieję, ze moderacja okaże sie słowna.
Kot był sponsorowany przez miauczarnię = użytkownika forum.
Tak jest napisane w jego wątku, tym zamkniętym.
A skoro miał wątek to chyba jest kotem forumowym.'
Poprawka w kwestii formalnej - kot jest nadal sponsorowany przez miauczarnię. Która widuje go regularnie i nie zgłasza żadnych pretensji
Zofia&Sasza pisze:Ta osoba będzie obecna podczas proponowanego przeze mnie spotkania w lecznicy. Pozwolisz, że poczekam na ustosunkowanie się Legnicy do tej oferty, a nad kolejnymi żądaniami zastanowię się potem
Aleksandra59 pisze:Zofia&Sasza pisze:Ta osoba będzie obecna podczas proponowanego przeze mnie spotkania w lecznicy. Pozwolisz, że poczekam na ustosunkowanie się Legnicy do tej oferty, a nad kolejnymi żądaniami zastanowię się potem
Po pierwsze nie żądam tylko proszę. A po drugie - co za problem, aby miauczarnia napisała posta na tym wątku![]()
Ja oczywiście poczekam na to aż przemyślisz moją prośbę - mam nadzieję, że zaraz po tym jak Legnica ustosunkuje się do propozycji jednak poprosisz miauczarnię o napisanie posta na tym wątku.
Zofia&Sasza pisze:No więc tak. Absolutnie nie wchodzi w grę "wizytka domowa". Przede wszystkim dlatego, że chciałabym, aby obecny był lekarz weterynarii prowadzący kota. Proponuję więc spotkanie w lecznicy Veticus przy ul. Bełskiej 6. Przy spotkaniu będzie także obecna współopiekunka Teo. Termin podam natychmiast po uzgodnieniu z nią. Na pewno będzie to weekend.
Uprzedzam, że dyskutować na temat tej propozycji nie zamierzam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 49 gości