phantasmagori pisze:Robisz badania krwi na przeciwciała .
i już wiesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Co do zostawiania, to ja jednak bardziej bałabym się kota zostawiać niż psa. Jakoś psom bardziej w tej materii ufam![]()
Kociara82 pisze:phantasmagori pisze:Robisz badania krwi na przeciwciała .
tzn? jesli mam przeciwciala tzn. ze mialam tokso, tak?
Kociara82 pisze:aha, dzieki
Ewciia... ech... mimo to nie trace nadziei...
Ewciia pisze:Mojego raczkującego brata pies by zgwałcił jak był mały ...
A innym razem brat wrócił z wakacji i z radością przywitał - zawołał "ukochanego psiaka"
w ramach wdzięczności psiak go tak załatwił, że pojechał do szpitala na szycie twarzy.
I wiele, wiele innych o psach.
O kotach tylko tyle, że nie wolno pozwolić żeby kot spał w łóżeczko dziecka, żeby przez przypadek nie przydusił jak będzie się przytulał.
Zresztą moja cała rodzina przerzuciła się na koty, u nas psy jako lokatorzy nie mają racji bytu.
Pół rodziny zakocone, dzieci 14 w rodzinie - 15 w drodze... zero nie przyjemnych sytuacji.
No a niestety z psami tak.
Zresztą ja się nie przejmuje bo ja kociara jestem, mam wychowane mruczki,
mój chłop były psiarz - na chwile obecna po poznaniu mruczków wielki ich miłośnik,
który nie wyobraża sobie żeby się nie dokocićI niech tak zostanie. Dzieci na końcu
Caragh pisze:
Ewcia, bo to zależy zapewne od doświadczeńJa jestem psiarą do szpiku kości, od zawsze były psy, spałam z nimi od niemowla
Ale kot, pies, chomik, królik - obojętne, żadnego członka rodziny nie wolno tak ot sobie oddawać![]()
Kociara82 pisze:
no wlasnie, a da sie jakos rozpoznac po fakcie, ze ktos to przeszedl a nie wiedzial o tym? Ja bym np chciala wiedziec z czystej ciekawosci czy mialam tokso...
Caragh pisze:Ale kot, pies, chomik, królik - obojętne, żadnego członka rodziny nie wolno tak ot sobie oddawać![]()
Meruee pisze:Witamy się. Ale grubaski z tych kotów. Czym wy je tam w Tychach karmicie co?
LSVC pisze:Meruee pisze:Witamy się. Ale grubaski z tych kotów. Czym wy je tam w Tychach karmicie co?
miłością![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 304 gości