Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Widzę, że część kotów jest o grafitowym umaszczeniu - ich szczęście w nieszczęściu - łatwiej będzie im o domki.
Dziewczyny ja prawie codziennie jeżdżę Gdynia - Gdańsk od pon do pt. W razie potrzeby jakiegoś transportu dzwońcie do mnie na dzień przed - będę starała się tak zaplanować trasy aby pomóc Wam z wożeniem kotów na sterylki czy coś.
BOZENAZWISNIEWA pisze:No ,koty białaczkowe wcale chude nie musza być,dlatego ważne jest sprawdzenie tego nim sie wyda takiego kota do DS,czy DT mającego nieszczepione kotyLudzie powinni miec taka swiadomość
BOZENAZWISNIEWA pisze:No ,koty białaczkowe wcale chude nie musza być,dlatego ważne jest sprawdzenie tego nim sie wyda takiego kota do DS,czy DT mającego nieszczepione kotyLudzie powinni miec taka swiadomość
Werneu pisze:mpacz78 pisze:Widzę, że część kotów jest o grafitowym umaszczeniu - ich szczęście w nieszczęściu - łatwiej będzie im o domki.
Dziewczyny ja prawie codziennie jeżdżę Gdynia - Gdańsk od pon do pt. W razie potrzeby jakiegoś transportu dzwońcie do mnie na dzień przed - będę starała się tak zaplanować trasy aby pomóc Wam z wożeniem kotów na sterylki czy coś.
tak Moniko na pewno będziemy potrzebować Twojej pomocy by przewieść trzy kotki na sterylki załatwione przez Agę
aga marczak pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:No ,koty białaczkowe wcale chude nie musza być,dlatego ważne jest sprawdzenie tego nim sie wyda takiego kota do DS,czy DT mającego nieszczepione kotyLudzie powinni miec taka swiadomość
Oki wszystko się zgadza tylko kto przepraszam ma zrobić te testy?
Zrobisz je ? tam jest 60(sześćdziesiąt) kotów
aga marczak pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:No ,koty białaczkowe wcale chude nie musza być,dlatego ważne jest sprawdzenie tego nim sie wyda takiego kota do DS,czy DT mającego nieszczepione kotyLudzie powinni miec taka swiadomość
BOZENAZWISNIEWA pisze:aga marczak pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:No ,koty białaczkowe wcale chude nie musza być,dlatego ważne jest sprawdzenie tego nim sie wyda takiego kota do DS,czy DT mającego nieszczepione kotyLudzie powinni miec taka swiadomość
nie nie zrobie, napisałam tylko,ze koty WYDAWANE do DT/DS gdzie sa inne koty powinny być przetestowane,albo nowi właściciele przed adopcja powinni pokryć koszt takich testów.no, chyba,ze ktoś ma gdzieś ,że zarazi swoje stado jak ja kilka lat temu(nieswiadomie oczywiście)
NIE PISZE TEGO "UPIERDLIWIE"TYLKO W TROSCE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Myszorek, Szprocik i 80 gości