Koty Pani Eugenii-Tragedia !!! GDYNIA potrzebna KARMA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 21:42 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

Widzę, że część kotów jest o grafitowym umaszczeniu - ich szczęście w nieszczęściu - łatwiej będzie im o domki.

Dziewczyny ja prawie codziennie jeżdżę Gdynia - Gdańsk od pon do pt. W razie potrzeby jakiegoś transportu dzwońcie do mnie na dzień przed - będę starała się tak zaplanować trasy aby pomóc Wam z wożeniem kotów na sterylki czy coś.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon lut 20, 2012 21:45 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

mpacz78 pisze:Widzę, że część kotów jest o grafitowym umaszczeniu - ich szczęście w nieszczęściu - łatwiej będzie im o domki.

Dziewczyny ja prawie codziennie jeżdżę Gdynia - Gdańsk od pon do pt. W razie potrzeby jakiegoś transportu dzwońcie do mnie na dzień przed - będę starała się tak zaplanować trasy aby pomóc Wam z wożeniem kotów na sterylki czy coś.

tak Moniko na pewno będziemy potrzebować Twojej pomocy by przewieść trzy kotki na sterylki załatwione przez Agę
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Od: Śro mar 30, 2005 13:43

Post » Pon lut 20, 2012 23:57 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:No ,koty białaczkowe wcale chude nie musza być,dlatego ważne jest sprawdzenie tego nim sie wyda takiego kota do DS,czy DT mającego nieszczepione koty :( Ludzie powinni miec taka swiadomość :(

Dziewczyny napewno zdają sobie z tego sprawę.

Jestem , banerek wpięty i co więcej mogę :cry: Bazara bym zrobiła ale jaki to ma sens zza granicy :(
Ehh trzymam kciuki za całą akcję!

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Wto lut 21, 2012 7:44 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

Zaznaczam, biedusie...

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Wto lut 21, 2012 8:45 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:No ,koty białaczkowe wcale chude nie musza być,dlatego ważne jest sprawdzenie tego nim sie wyda takiego kota do DS,czy DT mającego nieszczepione koty :( Ludzie powinni miec taka swiadomość :(

Oki wszystko się zgadza tylko kto przepraszam ma zrobić te testy?
Zrobisz je ? tam jest 60(sześćdziesiąt) kotów :!:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Wto lut 21, 2012 8:48 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

Werneu pisze:
mpacz78 pisze:Widzę, że część kotów jest o grafitowym umaszczeniu - ich szczęście w nieszczęściu - łatwiej będzie im o domki.

tak Moniko na pewno będziemy potrzebować Twojej pomocy by przewieść trzy kotki na sterylki załatwione przez Agę

Jeśli to będzie czwartek to mogą przyjechać 4 kotki
Obrazek

aga marczak

Post » Wto lut 21, 2012 8:57 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

aga marczak pisze:

Sprawa jest dosc prosta - jesli ktos chce adoptowac kota do domu, gdzie sa juz jakies koty, nalezy uprzedzic taka osobe o koniecznosci zrobienia testu na Felv/Fiv i mozliwosci ew.zarazenia. Osoba adoptujaca pokrywa koszt wykonania testu.
"Niech no on tylko wróci,
niech no się pokaże.
Już on się dowie,
że tak z kotem nie można.
Będzie się szło w jego stronę
jakby się wcale nie chciało,
pomalutku,
na bardzo obrażonych łapach". W. Szymborska

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=130647

anula790820

Od: Sob lut 19, 2011 21:49

Post » Wto lut 21, 2012 9:51 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

Hop, do góry!

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto lut 21, 2012 11:16 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

Koty czekają na pomoc :!:
Obrazek

aga marczak

Post » Wto lut 21, 2012 14:10 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

dziś po 15 jedziemy bo wcześniej tym Państwu nie pasowało będzie wielkie liczenie i selekcja kotów na chłopców i dziewczynki relacje zdam wieczorem jaki jest dokładny stan rzeczy
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Wto lut 21, 2012 15:43 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

aga marczak pisze:

nie nie zrobie, napisałam tylko,ze koty WYDAWANE do DT/DS gdzie sa inne koty powinny być przetestowane,albo nowi właściciele przed adopcja powinni pokryć koszt takich testów.no, chyba,ze ktoś ma gdzieś ,że zarazi swoje stado jak ja kilka lat temu :( (nieswiadomie oczywiście)
NIE PISZE TEGO "UPIERDLIWIE"TYLKO W TROSCE :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lut 21, 2012 17:07 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

To ustalone w czwartek jadą 4 kotki na sterylki, ja je odbiorę - pasuje mi około 8.30 - 9.00 rano najprawdopodbniej (ewentualnie gdybym rano jechała do Redy to trochę później w drodze powrotnej).

Potwierdzimy godzinę i miejsce odbioru kotek jutro pod wieczór smsem, ok?
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto lut 21, 2012 19:21 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
aga marczak pisze:

nie nie zrobie, napisałam tylko,ze koty WYDAWANE do DT/DS gdzie sa inne koty powinny być przetestowane,albo nowi właściciele przed adopcja powinni pokryć koszt takich testów.no, chyba,ze ktoś ma gdzieś ,że zarazi swoje stado jak ja kilka lat temu :( (nieswiadomie oczywiście)
NIE PISZE TEGO "UPIERDLIWIE"TYLKO W TROSCE :roll:

Ja wiem sorry trochę mnie poniosło,ale jak tu się martwić o testy kiedy nie wiadomo za co wysterylizować to ogromne stado kotów,za co je odrobaczyć przecież tym zajmują się tylko dwie dziewczyny Nie można im dokładać następnych problemów.Pewnie jakby mogły to zrobiłyby te testy bo przecież są świadome kocich chorób Niektóre kocice mogą być ciężarne trzeba je sterylizować Jedna sterylka to ok 100 zł skąd wziąc tyle kasy na to a już o testach to mozna teraz tylko pomazyc
ć
Obrazek

aga marczak

Post » Wto lut 21, 2012 19:51 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

Wiemy już jak się spawa miewa co do sztuki przeliczone i odpchlone.
Kotki 9 sztuk w tym 3 ok. 6 miesięczne więc na strylkę pojedzie 6
Kocury 19 w wieku od 1,5 roku do 8 lat czyli wszystkie na kastracje.
Czyli w domu pozostało 28 kotów mu zabrałyśmy 8 i 4 OTOZ na początku było ich 40 więc cieszę się że nie 60
4 są niebieskie i 3 niebiesko- białe (jedna kotka niebiesko-biała, reszta kocurów)
reszta to czarne, pingwinki, i 2 biało-czarne
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Śro lut 22, 2012 12:36 Re: Koty Pani Eugenii-Tragedia !!!

:!: :!: :!: potrzebna pomoc w sterylizacji :!: :!: :!:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

[poprzednia][następna]