,,Dziki'' Karol nie chce wracać na działkę -kto go pokocha?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 25, 2012 21:34 Re: ,,Dziki'' Karol nie chce wracać na działkę -kto go poko

Podczas narkozy, gdy miał kastrację wet mu pychola oglądał i oprócz braku zębów nic więcej nie stwierdził. Ale będę miała to na uwadze przy następnej wizycie.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Pt mar 30, 2012 6:32 Re: ,,Dziki'' Karol nie chce wracać na działkę -kto go poko

Jak się miewa Karolek? Tak bardzo lubię takie starsze koty, koty po przejściach.Są takie miłe, wdzięczne i w sumie spragnione czułości bardziej niż te, które zawsze miały dom. Karolek się wymarzł, bił z kocurami, hormony w nim buzowały, przekonał się, że w domu zdecydowanie lepiej.Kapitalny z niego kot :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt mar 30, 2012 14:36 Re: ,,Dziki'' Karol nie chce wracać na działkę -kto go poko

On chyba byłby idealny dla starszej samotnej osoby. Jest taki spokojny i mądry. Mam nadzieję, że zdrówko mu dopisuje.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Sob maja 26, 2012 13:18 Re: ,,Dziki'' Karol nie chce wracać na działkę -kto go poko

Od kilku tygodni Karolek zaczął źle wyglądać, schudł, pojawiły się wymioty, biegunka. Przestał się czyścić. Zapaliło mi się światełko ostrzegawcze, bo objawy jak przy białaczce. Dzisiejsze testy potwierdziły moje przypuszczenia.
Badanie miał pod lekką narkozą, gdyż on tylko mi pozwala się dotknąć, to kot bardzo bojaźliwy. Umyłam go teraz dokładnie, położyłam przy farelku, żeby dosechł, bo jednak po narkozie potrzebuje ciepła.
Zrobiłam też mu morfologię i biochemię. Morfologia nie najgorsza. Widać zamiany białaczkowe, ale nie jest tragicznie. Wynik biochemii jutro będzie.
Tak więc spróbuję Karolka dołączyć do mojego felvkowego stada. Wszystko zależy od Czesia, czy go nie będzie chciał bić.

marta-po

Post » Sob maja 26, 2012 13:21 Re: ,,Dziki'' Karol nie chce wracać na działkę -kto go poko

:? ale dobrze, że jest u Ciebie... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob maja 26, 2012 13:25 Re: ,,Dziki'' Karol nie chce wracać na działkę -kto go poko

viewtopic.php?f=1&t=139554 - na tym wątku moich felwków będę dalej pisała o Karolku, mam nadzieję, że uda się go bez większych problemów dołączyć do grupy.

marta-po

Post » Sob maja 26, 2012 15:44 Re: ,,Dziki'' Karol nie chce wracać na działkę -kto go poko

Trzymam mocno kciuki, aby nie było konfliktów :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia]