Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 02, 2012 7:21 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

Na poprawę :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw lut 02, 2012 20:27 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

Pomagamy, pieniążki wpłacamy, wątek podbijamy!
Dużo zdrówka i sił dla Kuki :kotek:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymamy kciuki i pazurki
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Czw lut 02, 2012 21:52 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

berushkaa pisze:Pomagamy, pieniążki wpłacamy, wątek podbijamy!
Dużo zdrówka i sił dla Kuki :kotek:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: trzymamy kciuki i pazurki

I za to Wam pieknie dziekujemy :1luvu: :1luvu:
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Czw lut 02, 2012 22:05 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

:ok:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Czw lut 02, 2012 22:33 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

Są już może wyniki badań krwi? Myślę, że testy FIV i FeLV warto zrobić. A z tym wiekiem tak to jest, kot wycieńczony i chory zawsze wygląda na starszego. Kuki jak się wykuruje, to też będzie wyglądać jak piękny łabądek 8)

Lepiej troszkę dzisiaj?

Nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt lut 03, 2012 0:11 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

Dziekujemy za :ok:

Wyniki beda jutro popoludniu. Rano zawozimy ostatnia kupke i mysle, ze wyniki z niej tez beda razem ze wszystkimi. Mysle, ze z Kuki lepiej, no jakby nie bylo dostaje kroplowy i bomby witamin, no i podjada troszke to i nabiera sil. Lezy w ciepelku przy grzejniku i nabiera sil. Boje sie jutrzejszego dnia jakie beda wyniki ?! Ale co ma byc to i tak bedzie.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pt lut 03, 2012 0:16 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

Będzie DOBRZE :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt lut 03, 2012 0:24 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

Dostalam maila ze zdjeciami pieknego dlugowlosego okolo 6 miesiecznego kota. Ludzie prosza o zabranie go bo blaka sie u nich na posesji od kilku dni. Boze gdzie go zabrac ??? To domowy kot nie poradzi sobie na tym mrozie. Dlaczego ludzie sa tacy okrutni ???

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pt lut 03, 2012 20:51 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

Dzisiaj odebrałyśmy wyniki badan Kuki.
Niestety wynik białaczkowy jest pozytywny. W tym całym nieszczęsciu koci aids ujemny. Nasze obecne działania będą ukierunkowane na polepszenie życia Kuki, na stworzenie jej jak najlepszych warunków. Będziemy chciały dostarczyć jej odpowiednie leki, witaminy, środki wzmacniające i uodparniające. Dowiedziałyśmy się o możłiwości podawania interferonu, aczkolwiek weterynarz chce rozważyć jaka będzie skutecznośc takiego leczenia. Niestety, nie dość, że człowiek skrzywdził naszą koteczkę to teraz musi walczyć ze śmiertelną chorobą.

Zaczynamy się poważnie zastanawiać czy warunki jakie jesteśmy w stanie zapewnić Kuki są wystarczające. Dlatego będziemy jej szukać domku stałego, ponieważ w naszej siedzibie (gdzie obecnie przebywa) nie może zostać.
SZUKAJĄ DOMKU
Obrazek

Zulanka

Od: Sob wrz 17, 2011 9:10

Post » Pt lut 03, 2012 21:28 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

Białaczka to straszne świństwo :evil:
Tymbardziej 3mam kciuki za koteczkę :ok: oby jej się udało!
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Sob lut 04, 2012 11:59 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

Ogromne :ok: :ok: dla Kuki

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob lut 04, 2012 15:46 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

toz-police pisze:Dostalam maila ze zdjeciami pieknego dlugowlosego okolo 6 miesiecznego kota. Ludzie prosza o zabranie go bo blaka sie u nich na posesji od kilku dni. Boze gdzie go zabrac ??? To domowy kot nie poradzi sobie na tym mrozie. Dlaczego ludzie sa tacy okrutni ???

Czy to może mój Puszek zabrany wczoraj? Jak tak, to mogę powiedzieć, że doszedł pięknie do siebie po kastracji, jest strasznie chudziutki- chociaż wazy 4,3 kg- i dzisiaj prawie nie chce odchodzić od misek. Ma świerzba usznego, ale nad tym już też pracujemy :)

A Kuki wczoraj widziałam- piękna, bardzo miła kocia, chociaż straszna bieda :( Bardzo potrzebuje swojego domku- należy jej się za to, co wycierpiała w życiu.
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Sob lut 04, 2012 23:13 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

Tak to Twoj Puszek. Jechalam po mlodego kociaka, a okazalo sie, ze On starszy chlopak jest. Ciesze sie bardzo, ze kocurek jest juz w bardzo dobrych rekach u Ciebie. Bardzo bym chciala, zeby zostal juz tam na zawsze. Jeszcze raz bardzio dziekuje za przygarniecie i opieke nad przystojniakiem :1luvu: :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Sob lut 04, 2012 23:21 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

Nie ma za co, jest piękny i absolutnie uroczy. No, może poza tym małym faktem, że śmierdzi jak niepowiemco i obsikał mi spodnie. Ale całą moją rodzinę zauroczył. Aktualnie na zmianę- je albo śpi na łóżku. Aż litość bierze, jak patrzy się na jego brzuchol i widać, jak bardzo chudy jest :( A to duży kot.

Ja trzymam kciuki za białaczkowe kicie :ok: I oddelegowałam do was moją znajomą- świetna kobieta- w sprawie adopcji Psotki. Bo jej też się należy dom :)
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Nie lut 05, 2012 0:27 Re: Kotka znaleziona w stanie tragicznym!!! POLICE/ k. Szczecin

Oj tak Psotka szuka najlepszego domku na swiecie !!! Zostala zabrana jako koci dzieciaczek i po pol roku oddana jak nie potrzebny smiec, a na jej miejsce wzieli sobie szczeniaka. Wredni ludzie mam nadzieje, ze spotka Ich kara. Psota to kochany przytulak. Jest piekna i taka delikatna. Na zdjeciach tego nie widac, ale Psotka ma w kilku miejscach rude plamki co dodatkowo dodaje jej uroku.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

[poprzednia][następna]