Projekt 'dziecko' i 7 futer :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 14:15 Re: Projekt 'dziecko' i 7 futer :)

Dogadujemy sie powoli...

Obrazek

Obrazek
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pon lut 27, 2012 14:19 Re: Projekt 'dziecko' i 7 futer :)

Jaki on jeszczez jednak malusi jest jak przy kocie lezy :1luvu: Supermalec :D
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon lut 27, 2012 14:26 Re: Projekt 'dziecko' i 7 futer :)

No, duzy nie jest - przeciez ledwie 7 tygodni ma. Jak na swoj wiek spory i prawie 2 razy wiekszy od tego akurat kota bo kot malutki. :mrgreen:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Wto lut 28, 2012 7:40 Re: Projekt 'dziecko' i 7 futer :)

Betelgeuse pisze:Dimmus, ja w kwestii praktycznej, bo jestem na bakier z naszą służbą zdrowia (z przychodni korzystam bardzo sporadycznie). Dostałaś skierowanie na szczepienie na żółtaczkę od tej internistki? I na pozostałe badania też dała ci skierowania? A nie ginekolog?

ja chodze prywatnie do kliniki i tam internistka dala mi skierowanie na szczepienie (zaplacilam 65pln za pierwsza dawke), powiedzialam jej ze bylam u dwoch ginekologow w ich klinice i nie do konca odpowiada mi ich podejscie pod tytulem,zajdzie pani w ciaze i pani wroci, bedziemy sie martwic potem :evil: dostalam dodatkowo skierowanie na oznaczenie poziomu glukozy we krwi, hormony tarczycy i ogolone moczu, wczesniej robilam morfologie i przeciwciala na rizyczke, ospe i tokso, w gina tylko cytologie i usg piersi (ale to kontrolnie), usg narzadow rodnych nie chciali robic wiec nie nalegam

w piatek umawilam sie od niej znowu i wezme skierowanie na powtorne toxo na oba czynniki, wycyztalam ze jak IgG mam powyzej 300 to moze jestem chora teraz i powinnam sie wyleczyc nim zajde w ciaze.... powtorze toxo i dopilnuje aby byly oba czynniki, a za miesiac jak bede robic druga szczepionke to powtorze znowu toxo i zobaczymy, moze poprostu mam tak ailosc przeciwcial dziwna... ciekawe jak lekarz zareaguje jak powiem ze chce powtorzyc badania, u mnie firma placi za opieke medyczne (to co poza pakietem musze sama pokryc) wiec mam dobrze pod tym katem

Dimmus

Od: Pt sty 27, 2012 14:41

Post » Wto lut 28, 2012 7:48 Re: Projekt 'dziecko' i 7 futer :)

kinga w. pisze:No, duzy nie jest - przeciez ledwie 7 tygodni ma. Jak na swoj wiek spory i prawie 2 razy wiekszy od tego akurat kota bo kot malutki. :mrgreen:

Ale wiesz, jak jest na zdjeciach sam, to wydaje sie taaaki duzy :) Ze czlowiek zapomina, ze on dopiero co na swiat przyszedl :D
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Wto lut 28, 2012 10:43 Re: Projekt 'dziecko' i 7 futer :)

Dimmus pisze: u mnie firma placi za opieke medyczne (to co poza pakietem musze sama pokryc) wiec mam dobrze pod tym katem

Och, to masz fantastycznie, ja też chcę taką firmę :crying:
Ja niestety będę musiała się zderzyć z publiczną służbą zdrowia, w jakimś stopniu oczywiście, bo do ginekologa będę chodzić prywatnie. Chociaż, może to głupie....... ale zastanawiam się czy nie chodzić do dwóch - prywatnie żeby czuć się bezpiecznie, że mam odpowiednią opiekę i normalnie do przychodni, żeby nie płacić za badania......

Widzę, że u ciebie przygotowania w toku, ja niestety nie mogę się zebrać żeby zrobić cokolwiek w tym kierunku, chyba jeszcze nie do końca jestem pewna czy faktycznie tego chcę......
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Wto lut 28, 2012 10:47 Re: Projekt 'dziecko' i 7 futer :)

Też się wpiszę.DS zaszły w ciążę :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

[poprzednia]