alareipan pisze:Magaaaa porównać ją można do Sekhmet... Jak weźmiesz i odpowiednio będziesz po domu chodzić, to może Ci się wydać, że masz tylko jeden bury przecinek
Nie mogę, mam za dużo.
Wkurza mnie, ze nie mogę pomóc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:Magaaaa porównać ją można do Sekhmet... Jak weźmiesz i odpowiednio będziesz po domu chodzić, to może Ci się wydać, że masz tylko jeden bury przecinek
OKI pisze:alareipan pisze:OKI jasne, że się przyda dla naszej Hesi![]()
Jakie masz możliwości przekazania?
Najwygodniej gdzieś po trasie Mysiadło-Ursynów-Śródmieście. Po 17tej wracam z pracy tą trasą.
Szalony Kot pisze:Dziewczyny, więcej zdjęć 2-3 kotów, opisy i kontakt. Może z FB coś przyjdzie, koty do domów idą, może nowy Dom Tymczasowy uda nam się zdobyć?
Nie mogę patrzeć na te foty
Alex405 pisze:Dla większości z nas, ludzi, to tylko 1 kocie życie mniej lub więcej. Dla nich - to JEDYNE życie, które mają...
Szalony Kot pisze:Nie mam wpływu na to, kto zgłosi się na FB. Ale 99% moich kociarskich znajomych jest też tu, na miau, tak się poznaliśmy.
Nie wiem, to jest po prostu też jakaś opcja.
Szalony Kot pisze:Nie ma co ukrywać, że wątek Paluchowy to głównie koty specjalnej troski.
Dopiero potem się okazało, że KŚ i wolontariuszki z KŚ to jedno i to samo miejsce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 100 gości