Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin w Ds w Warszawie!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 14, 2011 14:01 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

Jutro Albisiowy wielki dzień :1luvu:

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Śro gru 14, 2011 22:59 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

:kotek: 8) :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw gru 15, 2011 2:04 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

no tak to juz dziś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :1luvu:
7ksiezyc

Post » Czw gru 15, 2011 7:59 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

Autobus mamy kilka minut po 17 ale, że nie chce łapać Albinosa po ciemnku o 14 pójdę po niego, posiedzi u nas w domu, zje coś i pojedziemy do Halbiny. Halbina zadzwoniła do mnie wczoraj i wytłumaczyła jak do niej trafić. Damy rady, tunel też nam nie straszny :ok: , choć będziemy uważać. Jedyne co mnie jeszcze czeka to przeprawa z karmicielami, muszę im powiedzieć, że Albisia zabieram. Z racji koloru jest jednym z nielicznie rozpoznawanych kotów ( większość to koty czarne, lub czarno białe) więc wszyscy go znają. Niech się pożegnają, w końcu go tam lubią.

OlaLola

Post » Czw gru 15, 2011 13:42 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

Albinio strasznie płakał jak szliśmy do domu z wylęgarni, ale jak przyszliśmy do domu, dostał jedzonko i ciepłe futerko do leżenia, pogłaskałam go to niesamowicie się rozmruczał. Teraz leży spokojnie, tak jakby w ogóle go nie było. Moje ciekawskie koty oczywiście do Albina poleciały ( Albiś jest w przedpokoju) a on nawet nie zasyczał. O 17 wyruszamy :)

OlaLola

Post » Czw gru 15, 2011 13:43 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

:ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw gru 15, 2011 15:56 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

To milej spokojnej podrózy :ok: :ok: :ok:
Fajnie ze Albis już w ciepełku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
kurcze podgladam jego zdjęcia - cudny jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
7ksiezyc

Post » Czw gru 15, 2011 17:19 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

Kciuki za Albisia i podróż :ok:
Daj znać jak wrócisz!

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Czw gru 15, 2011 20:53 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ Albiś :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Czw gru 15, 2011 21:14 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

halbina pisze:ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ Albiś :kotek:

:dance: :dance: :dance:
super super super :)
7ksiezyc

Post » Czw gru 15, 2011 21:49 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

Podróż odbyła się bez przeszkód, nawet sławetny tunel nas nie przestraszył :ryk:
Myślę, że Albin jest dziś najszczęśliwszym kotem na świecie. :ok: :1luvu:

OlaLola

Post » Czw gru 15, 2011 21:55 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

Albinku :ok:
Olu, proszę, opowiedz ludziom, którzy go karmili, bo na pewno się martwią.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw gru 15, 2011 22:23 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

Jak go zabierałam to usłyszałam, że mam go nie brać bo "szkoda go, fajny jest". Oni wiedzą, że Albin od teraz będzie dupkę grzał na wygodnej kanapie i krzywda na pewno mu się nie stanie. :)

OlaLola

Post » Czw gru 15, 2011 22:26 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

OlaLola pisze:Podróż odbyła się bez przeszkód, nawet sławetny tunel nas nie przestraszył :ryk:
Myślę, że Albin jest dziś najszczęśliwszym kotem na świecie. :ok: :1luvu:

extra :)
cieszę się ze Albiś będzie szczęśliwy i w domku na kocyku będzie się wylegiwał :)
bez wątpienia fajny z niego KOT :mrgreen: :kotek:
7ksiezyc

Post » Pt gru 16, 2011 16:51 Re: Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin już w cudownym DT !!

Fajny, wczoraj wieczorem był nawet wyluzowany, porobiłam mu fot, miział się... ale potem stadko go obfuczało i dalo mu do zrozumienia, że nie jest tu królem... i rano kot zniknął... po powrocie z pracy musiałam go wyciągnąć zza tapczana, tam się zamelinował... rozmiziałam i się odblokował, zaczął kręcić ósemki i barankować, znów się rozłożył na tapczanie... pewnie jest nieśmiały i przez jakiś czas tak będzie...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

[poprzednia][następna]