Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. Mam dom !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 31, 2011 8:52 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

już mam - ślepota ze mnie :oops:

link do tablica http://tablica.pl/oferta/alex-mruczacy- ... DBhpx.html

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Sob gru 31, 2011 14:00 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

adzi pisze:tablicę Alex ma ??? nie mogę znaleźć :oops:

Ma - wczoraj zrobiłam tablicę i trójmiasto, bo tego mu brakowało.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie sty 08, 2012 9:25 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

Szalony Kot pisze:Co u Alexa?

Alex to miziak kompletny, jak jestem u niego nie odkleja się od mojej nogi. :D
Niestety u mnie jest zbyt dużo kotów i Alex musi być izolowany, bo w dużej grupie czuje się zagrożony.

Ma ogłoszenia, ale jak dotąd nie było nawet jednego telefonu.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw sty 12, 2012 2:17 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

sama aktualnie przeżywam dramat :cry:
ale głaski dla Aleksika i trzymam mocno kciuki za DS! :)
Obrazek

Jeanelle

Od: Wto sie 09, 2011 22:44

Post » Sob sty 14, 2012 21:21 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

A alex urwał dziś swojej czerwonej myszce ogon. :lol:
Obrazek

kotika

Post » Śro sty 18, 2012 18:21 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

kotika, może ogłoszenia dla Alexa trzeba ponowić? Jest jeszcze "zapas" na jednego kotka u CatAngel...
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Czw sty 19, 2012 23:14 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

myrzapl pisze:kotika, może ogłoszenia dla Alexa trzeba ponowić? Jest jeszcze "zapas" na jednego kotka u CatAngel...

Alex trafił do mnie na super awaryjny dom tymczasowy, ale jak to zwykle bywa,gdy był już bezpieczny,
stał się "moim" problemem.
Alex je tylko mokre i je dużo, a tym samym rujnuje mój skromny budżet, a jest przecież jednym z wielu.
Dziennie zjada dwa kartoniki bozity, lub dwie, trzy inne puszki, na suche ani spojrzy, a że nie pije wody,
wet mówi, aby nie przestawiać go na siłę na suche, bo się odwodni.

Alex stał się wielkim miziakiem, ale to też nie pomaga mu w znalezieniu domu.U mnie w takiej grupie kotów,
poczuł się zagrożony, muszę go izolować, a to nie jest dobre dla niego.
Szkoda mi go, bo naprawdę niewiele różni się od zwykłego kota, a nikt nie chce mu dać szansy.
Ja sama często zapominam się i zostawiam mu zapalone światło, co raczej nie jest mu potrzebne. :wink:

Rozgadałam się, a chciałam tylko powiedzieć Myrzapl, że jeśli Alexowi skończyły sie ogłoszenia,
to właśnie on najbardziej ich potrzebuje i to jemu trzeba je wznowić. Dzięki. :D
Obrazek

kotika

Post » Nie sty 22, 2012 6:45 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

Pomórzmy znaleźć dom Alexowi :!:

Im więcej będzie miał ogłoszeń, tym szybciej jego Dom zobaczy go i zakocha się :?

Może ktoś chciałby adoptować Alexa wirtualnie, albo po prostu wspomóc jego utrzymanie. kotika okazała mu wielkie serce, wspaniale się nim opiekuje, niestety ALexik to istny lord jeśli chodzi o utrzymanie przy większej ilości kotów 8O

adzi

Post » Pon sty 23, 2012 16:41 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

Nowe wydarzenie Alexa na FB - pomórzmy mu znaleźć DS ! udostępniajcie :D

http://www.facebook.com/events/331535016880858/

adzi

Post » Wto sty 24, 2012 8:54 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

Nie jestem zbyt biegła w FB, ale chyba udostępniłam 8O
Kciuki za domek dla Aleksa :ok: :ok: :ok:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Wto sty 24, 2012 13:31 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

Fanszeta pisze:Nie jestem zbyt biegła w FB, ale chyba udostępniłam 8O
Kciuki za domek dla Aleksa :ok: :ok: :ok:

:ok:

Wysłałam również wiadomość na stronę kotikowa :kotek:

adzi

Post » Śro sty 25, 2012 1:45 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

Czy myślałam kiedyś, gdy Alex trafił do mnie zagłodzony,
że będę się kiedyś zastanawiać jak odchudzać Aleksa ? :roll: :lol:
Obrazek

kotika

Post » Śro sty 25, 2012 11:18 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

Za dobrze ma :lol: :lol: , chociaż "za dobrze" nigdy w nadmiarze :D

adzi

Post » Czw sty 26, 2012 17:43 Re: Widzę, chociaż nie patrzę. Alex słodki miziak. DS potrzebny!

A to by się nie dało tak by Alexowi zrobic nowy banerek, który by kierował na ten wątek? albo zrobić coś, żeby kierował na ten? Bo ja się nie mogłam połapać w pierwszej chwili, musiałam przewinąć ten poprzedni do końca... ble, ble, ble itd. [może to kwestia inteligencji, albo jej braku :oops: ]
Staram sie nie otwierać banerków bo..no, bo i już, a potem jeszcze pomyślałam, że może już ma dom...
Ale otworzyłam po wpisie myrzapl.
NIKT nie pytał?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]