Śnieżka, Zołza, Ferbi, Synciu i Jadziunia- prosimy o 1% s.31

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 03, 2011 19:06 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Uffff..Na kolację przyszły wszystkie koty :ryk: I nawet jakieś nowe coś czarne, duże, ładne, oswojone, bo dało się pogłaskać. I grube.. Czy czasem nie kocica w ciąży.. :| A jedzonko przeniosłam pod następny balkon, bo w tamtym miejscu nadal śmierdzi.. Jak wracałam do domu, to słyszałam jak sąsiadka z sąsiadem dyskutują w piwnicy co to za smród.. I zdążyłam jeszcze usłyszeć jak mówiła,że rano rower wyprowadzała i strasznie ją oczy zaczęły piec i łzawić.. No potrujemy się wszyscy :evil:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Czw lis 03, 2011 19:09 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Dzielne koteczki! Cieszę się bardzo! :D
A na sąsiadkę jeszcze skargę do administracji złożyć. :evil:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw lis 03, 2011 19:36 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Nie wiem czy coś w ogóle z trym zrobią, bo ona na okrągło pisze jakieś skargi na nas..Ale spróbuję.
Żałuję,że nie mam telefonu teraz. Takie piękne focie by wyszły dzisiaj.. :(
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Czw lis 03, 2011 23:43 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Jednak się nie znalazł. :(
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt lis 04, 2011 8:51 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

A wspólnie z sąsiadami jakąś petycję w sprawie "życzliwej", to nie da rady napisać?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt lis 04, 2011 14:18 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

A wspólnie z sąsiadami jakąś petycję w sprawie "życzliwej", to nie da rady napisać?

Nie da, bo nikt się nie chce mieszać i z nią zadzierać

Niech ktoś z Was mi poradzi co robić..Nie wiem gdzie mam wysłać próbki tego żarełka..Wiem,że policja powinna była to zrobić ale oni mają to gdzieś..Nawet nie wiem czy jakaś notatka jest z tej interwencji.. Rano zadzwoniłam do spółdzielni, zgłosiłam sprawę, po południu przyjechała delegacja i co? Smród wywietrzał, na dodatek ów sąsiadka pierwsza ich dorwała i dawaj im swoje rewelacje nawijać..W sumie nic z tego nie będzie. Jak się postępuje w takich przypadkach?
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pt lis 04, 2011 17:47 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Lilianna J-wie pisze:

Nie da, bo nikt się nie chce mieszać i z nią zadzierać

Niech ktoś z Was mi poradzi co robić..Nie wiem gdzie mam wysłać próbki tego żarełka..Wiem,że policja powinna była to zrobić ale oni mają to gdzieś..Nawet nie wiem czy jakaś notatka jest z tej interwencji.. Rano zadzwoniłam do spółdzielni, zgłosiłam sprawę, po południu przyjechała delegacja i co? Smród wywietrzał, na dodatek ów sąsiadka pierwsza ich dorwała i dawaj im swoje rewelacje nawijać..W sumie nic z tego nie będzie. Jak się postępuje w takich przypadkach?

jedzenie do kubeczka sterylnego np takiego do badania moczu i do sanepidu lub dl labu chyba :oops:
gerardbutler

Post » Pt lis 04, 2011 17:52 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Mam je w kubkach w lodówce i co dalej? Sama mam to tam zawieżć ? To się chyba płaci za to..
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pt lis 04, 2011 17:55 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

tak zawiez sama,ewentualnie popytaj wetow moze oni cos doradza gdzie dokladnie to wyslac
gerardbutler

Post » Pt lis 04, 2011 21:22 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Jutro jak drapnę drugiego mojego weta to się zorientuję..
Na kolacji było tylko 5 kotów 8O Nie wiem co się dzieje..
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pt lis 04, 2011 21:47 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

tu też przytuptałam , ale nadrobię czytanie jutro 8)

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Pt lis 04, 2011 21:52 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

Temat wciąż ten sam- próba otrucia kotów :evil:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pt lis 04, 2011 22:07 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

jak słyszę (czytam) coś takiego to budzą się we mnie mordercze instynkty :evil: obawiam się, że należę do ludzi wyznających zasadę-oko za oko, ząb za ząb- mogłabym skrzywdzić kogoś :evil: :evil: :evil: :evil:

dinzoo

Post » Pt lis 04, 2011 22:14 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

No to jest nas dwie :twisted: Wszystko zniosę ale nie jak ktoś mi tyka zwierzaki
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pt lis 04, 2011 22:32 Re: Babunia, Śnieżka, Jasiu, Ferbi, Synciu i inne proszą o pomoc

czy ten pks co jedzie do mnie wraca potem do Ciebie :?: :?: :?: jak trzeba przyjadę, ale z sąsiadki zostaną strzępy i córka w policji nic nie pomoże

dinzoo

[poprzednia][następna]