MÓJ SIEDMIOKOT. Bruni-konieczny dom bo prześladuje seniorkę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 05, 2011 10:04 Re: CZTERY KOTKI I KOCUR PIĄTY CHCĄ SIĘ PRZEDSTAWIĆ

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie lis 06, 2011 0:14 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

Dobranoc wszystkim. Oj, ta nasza Szeri chyba będzie najtwardszym orzechem do zgryzienia dla małej Inez. Tłucze łapą a malutka nie należy do najśmielszych. Boję się żeby po wyjściu z łazienki na pokoje nie zaszyła się w dziurze. Ale powoli do przodu :ok:
Nie chodzi o to, by człowiek miał kota,
tylko,by kot miał człowieka

Obrazek

anka13

Od: Sob paź 31, 2009 23:40

Post » Nie lis 06, 2011 9:33 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

witam :1luvu:
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Nie lis 06, 2011 23:31 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

Ta nasza duza to czasem niepozbierana jakaś i do tego ciągle jakaś zajęta, więc to my,koty, pod moim, Alonzo, dowództwem, przejmujemy prowadzenie wątku. Dzisiaj poszła na imprezę PKDT i miała nam przynieść kalendarz o zwierzaczkach. I co się okazało? Impreza była wczoraj :ryk: :ryk: Była przekonana, że dzisiaj jest 5 listopad. Zgubiła cały dzień :ryk: Zamiast bawić się z nami to polazła gdzieś i jeszcze nic stamtąd nie przyniosła. Dobrze, że chociaż schab upiekła, to można było trochę podjeść.
Alonzo
No, schabik był pyszny. To mój ulubiony. :1luvu: Myślałam, że nie zauważą jak próbuję podeżreć z półmiska ale dostrzegli. A tak grzecznie siedziałam przy stole :wink:
Kaja
Obrazek Obrazek

Obrazek

anka13

Post » Pon lis 07, 2011 8:50 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

I jeszcze zdokumentowali :?
ale nie krzyczeli chyba, na szczęście,
Fasolka (u nas nie ma schabiku)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lis 07, 2011 10:31 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

witam
Obrazek

panimama

Post » Pon lis 07, 2011 22:22 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

A tutaj znowu coś małego czarnego biega po pokoju. Tak czułam, że cos się święci bo do łazienki nie można było wejść. Mało nas jeszcze? Zawsze muszą cos przytargać. Chociaż prawdę powiedziawszy to ta mała nawet fajna. Ciekawe kiedy zniknie. :?: Zawsze tak jest. Jakoś to przetrwamy.
Alonzo
A mnie się podoba, że nie muszę sama siedzieć. :D Tylko dlaczego ta czarna duża tak na mnie warczy?
InezObrazek

Obrazek

anka13

Post » Pon lis 07, 2011 22:29 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

anka13 pisze:A tutaj znowu coś małego czarnego biega po pokoju. Tak czułam, że cos się święci bo do łazienki nie można było wejść. Mało nas jeszcze? Zawsze muszą cos przytargać. Chociaż prawdę powiedziawszy to ta mała nawet fajna. Ciekawe kiedy zniknie. :?: Zawsze tak jest. Jakoś to przetrwamy.
Alonzo
A mnie się podoba, że nie muszę sama siedzieć. :D Tylko dlaczego ta czarna duża tak na mnie warczy?
InezObrazek

Inez pacnij duże czasem łapą, niech wiedzą, że ty też potrafisz
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto lis 08, 2011 8:33 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

witam
Obrazek

panimama

Post » Wto lis 08, 2011 20:50 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

Chcialam wyrazić swój stanowczy protest. Schabik zawsze za szybko się kończy. :( Ci duzi dwunożni mogliby sie pohamować i zostawić więcej dla mnie. Oni mają jakieś lepsze jedzenie niż nasze, kocie. :?: Jeszcze dziś posmarowali mi czymś skórę. Próbowałam zlizać a to było okropne :!:Myślałam, że się otruję. Dobrze, że chociaż potem tuńczyka otworzyli. :D
Kaja
Ten Pedruś to przystojny facet. Lubię go.
Inez
A ja chciałam dziś sobie pobiegać. Wymknęłam się i biegłam po schodach w dół. Już nie wiedziałam gdzie jestem. Duża mnie jednak złapała i przyniosła z powrotem. A ja chciałam odpocząć od tego stada. Ta mała jest denerwująca / i nie tylko mała/ :evil:
Szeri

Obrazek

anka13

Post » Wto lis 08, 2011 21:33 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

Piękne kociska :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Śro lis 09, 2011 9:05 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

Super wątek :) Kociska kochane :)
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Śro lis 09, 2011 12:14 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

witam się z wami w środę :1luvu:
Obrazek

panimama

Post » Śro lis 09, 2011 21:08 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

Czy budzenie Dużej to wszędzie taka ciężka robota? Dziś rano zbliżała się pora jej wstawania więc włażę do łóżka i stukam ją. Cos tam mruczy i się odwraca. Zachodzę z innej strony, stukam łapką / czasem zahaczę pazurkiem, bo po coś je mam/ a ta dalej mruczy, przesuwa mnie i nie wstaje. Ja się tak łatwo nie poddaję, więc szarpię za rękę, podgryzam i choć mnie spycha z łóżka wskakuję znowu / bo nawet już dzwoniło, że ma wstawać/. Zmęczyłam się okropnie ale udało się :ok: Wstaje, sprząta kuwetę, dokłada jedzenia i wtedy, ponieważ ja się mocno napracowalam, poszłam sobie drzemać. Ale czy to zawsze musi tak długo trwać?
ALONZO
Ja tez coś dorzucę. Kiedy siedzi przy biurku zawsze porozkłada jakieś papiery. Na stosach leży to coś, nie wiadomo po co. Chcę się połasić, wskakuję a tu łapki mi się ślizgaja na tych papierzyskach. :o Czy ona nie wie, że to niebezpieczne dla kota? Przeciez moge spaść na podłogę :!: Jakaś bezmyślna jest. :kotek:
KAJA

Obrazek

anka13

Post » Czw lis 10, 2011 9:02 Re: CZTERY KOTKI, KOCUR PIĄTY I CZĘSTO KTOŚ JESZCZE

WITAMY

ObrazekObrazek

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]